הנכבה-מילון מושגים לתלמידי התיכון.

אבל דיכטר לא קבל על ניסיונות לפיגוע או משהו

דומה. הוא איים בגלל שהערבים מעיזים להזכיר את הנכבה יותר מדי לטעמו. ואגב הערבים בישראל לא מנסים לסלק את היהודים מהמדינה. וברובם המוחלט גם לא מנסים להוציא פיגועים. בוא נדבר שוב כשהם יעשו את זה.

mike00

New member
ישנה מדיניות גורפת של הנהגת ערביי ישראל שלא

להכיר בישראל כמדינה יהודית,בעקבות שטיפת המוח שאותה הנהגה מבצעת,חלק מהמגזר הזה החליט להלחם במדינת ישראל,אם זה על ידי הכפשתה ברחבי העולם ואם זה בלקיחת חלק פעיל בלוחמה פיזית במדינת ישראל ואזרחיה היהודים... כל זה הוא תוצאה של מדיניות הנכבה.... אין לי שום בעיה עם העובדה שאזרחי ישראל הערבים לא יחגגו ביום העצמאות,האמת שאני לא רואה שום סיבה שבגללה הם צריכים לחגוג את היום הזה....אין לי גם שום בעיה עם זה שהם מציינים את יום העצמאות כיום הנכבה,אמנם אני חושב שבמקום לבכות על העבר היה עדיף להם להנות מההווה ולבנות לעצמם עתיד טוב יותר אבל זה כבר נושא אחר לגמרי... הבעיה מתעוררת כשאזרחי המדינה הערבים מאיימים על המדינה היהודית באינתיפאדה פנימית או במילים אחרות ניסיון לתקן את תוצאות הנכבה..... ואם להיות יותר ספציפי אז אני יכול לומר שכאזרחי המדינה הערבים עדיף להם להתרכז בהשתלבות בחברה הישראלית מאשר להתרכז בנכבה שלהם...

אתה לא הוגן כאן...

אתה יודע היטב שערביי ישראל לא השתתפו בפיגועים למעט מקרים בודדים!!

mike00

New member
פיגוע לא חייב לבוא לידי ביטוי

בחבישת חגורת נפץ,מה שגם קרה אבל כמו שציינת באחוזים נמוכים... פיגוע בא לידי ביטוי בחינוך לשנאה על בסיס הנכבה,הם פוגעים בעתידנו המשותף כאן בארץ ושלא יתפלאו אם הנפגע העיקרי יהיה הם עצמם וילדיהם...

אני חושב שהוא ידע יפה מאד מה הוא אומר

הוא יודע יפה מאד מה המשמעות של המילה נכבה בציבור הפלסטיני, אף אחד לא מדבר על "נכבה שבלב", זה באמת ביטוי יפה אבל אתה המצאת אותו עכשיו. דיכטר יודע מה המשמעות של נכבה אצל הפלסטינים והוא התכוון לאיים עליהם בדיוק בנקודה הרגישה של הפחדים העמוקים ביותר שלהם. וזה לא שהוא מתכוון לעשות את זה, זה פשוט כמו שבריון יאיים על מישהו "אני ישבור לך את העצמות" זה לא אומר שהוא יעשה לו את זה באמת , זה לא אומר שהוא בכלל יעשה לו משהו, זה פשוט איום שמטרתו להפחיד את הצד השני, טו טרורייז. וזה בדיוק ההבדל בין ביקורת שהיא בגבולות הלגיטימי ("העיסוק בנכבה לא עושה לכם טוב") לבין איום ביריוני. נ"ב ואגב, לגבי הג'האד זה עניין די שונה. זה בא מהשורש ג'הד בערבית שפירושו מאמץ (ג'והוד, אג'תהאד וכו'). מראש באסלאם, ללא כל דרש או מטאפורה מרחיקה, יש לג'יהאד 2 גרסאות ידועות: הראשונה זה אלג'האד אלאקבר (הגדול) שזה המאבק הפנימי שלך כמוסלמי עם עצמך על הנחלת האמת האלוהית בתוכך, והשני אלג'האד אלאס'ע'ר (הקטן)- מחוץ לעצמך, בעולם, במה שמכונה מלחמת הקודש.

גידעון1

New member
אתה לא הבנת את כוונתי

כשאמרתי "נכבה שבלב" התכוונתי שהערבים כל הזמן חושבים על האסון של קום המדינה והמרירות אוכלת אותם מבפנים. לא ניסיתי להמציא איזהשהוא ביטוי חדש אלא להבהיר למה אני מתכוון

KingTino

New member
שלא יקחו מי סופר אותם

פחות בלגאן בחגיגות, הרי איפה שיש ערבים יש בלגאן, עכשיו נדע שהכל יהיה מסודר עלק לא יקחו חלק, בואו נתערב שבהופעות בשורות הראשונות שקרובים לבמות יהיו רק ערבים

THE WIZARD 55

New member
אהלין תינו...זה מה שהיה שנה שעברה../images/Emo6.gif

כתבתי אז פוסט, מלא ערבים מכרו דגלי ישראל..

כל יישוב ערבי שיחרים את המדינה, דגליה וחגיה

שלא יתפלא אם האזרחים הנאמנים למדינה יחרימו אותו ואת תושביו. אין בעייה שאסעד ע'אנם, שהוא מסית חוסייני ידוע, וחבריו 'ילמדו' את התלמידים הערבים את מה שהם קוראים לו ה'היסטוריה' שלהם. התלמידים האלה יצטרכו אח"כ לבקש מע'אנם שיארגן להם מקומות לימודים ועבודה, כי אם הם יכתבו בבחינות הבגרות למשל את ה'היסטוריה' של ע'אנם הם פשוט לא יעברו.

מה עם תלמידי התיכון הלא ערבים?

לא מגיע להם? הייתי שמח מאד, גם בתור תלמיד תיכון, ללמוד את ההיסטוריה של המולדת שלי מכל הצדדים - כמובן כל עוד מביאים בפני עובדות ולא סילופים ושקרים. הפחד הוא שאותם גורמים במגזר הערבי שוקדים בעצם על יצירת דור לאומן פלסטיני - כלומר מטרתם לגדל את הדורות הבאים רק על הנכבה, מבלי שיהיה איזכור לתקומה של העם היהודי. או במילים אחרות: נסיון לשנות את תוצאות מלחמת העצמאות של ישראל, לאחר שבעבר כבר הוכרזה כניעה ושביתת נשק. מקווה שלא זו המטרה. בכל מקרה יהיה נחמד לעקוב אחר הפרוייקט.

אף אחד לא ציפה שיחגגו

שונאי ישראל יחגגו את עצמאותה? מי שבא ברוך הבא מי שלא סתם......(נשאיר מקום לדמיון) ואהבתי את הקטע עם המילון, אין גבולות להסתה את זה כבר למדנו, וגם למדנו ששונאינו אוהבים לחנך את ילדיהם לכך.

mike00

New member
תגיד,ראית עיתון ידיעות אחרונות היום??

הבעלים החדשים של מכבי תל אביב בכדורגל מוכרים נשק לאיראן וסוריה

mike00

New member
רציני מאוד...היה כתוב בעיתון לא באינטרנט...

בינתיים לא מפרסמים כלום,רק רשמו שם שהם שותפים בחברה שמוכרת נשק לאיראן וסוריה,ביום שישי יהיה פירסום של כל הפרטים....... אם זה נכון זאת תהיה בושה גדולה למותג שנקרא מכבי!!

למעלה