הנני כאן..

קשש יש לך אדי גררו בחתימה../images/Emo201.gif

אדי! אתה לא רוצה לדעת באיזה מצב הייתי ששמעתי את זה. ולעניינו הוא לא רוצה להרוג ערבים. לא בגלוי לפחות. יש בעיות בחילופי שטחים ותיק הפנים.

אכן

ההודעה על מותו ציערה אותי קשות
*מפסיק להישמע כמו אשכנזי* ליברמן לא רוצה להרוג??? חח הרגת אותי עכשיו.. זה אחד מהרוצחים היותר מטורפים שיש לנו במדינה.. הרוסים האלה.. תאמין לי.. אם מישו יהיה מספיק דפוק לתת לו את תיק הפנים המדינה תהיה מוצפת רוסים ולא יהיה פה אפילו ערבי אחד.. אני אומר לך.. הוא יחסל את כולם.
המשך יום מהנה.

AvtipuS

New member
סתם נדחף

כאילו עכשיו המדינה לא מוצפת ברוסים? *בורח המאוכולוסיה הרוסית בפורום, ליל?*

קשש תיק פנים בענין הפשיעה

להכפיל ענישה. דא ליברמן אבל יש נגדו חקירה במשהו אז הוא לא יכול לכהן כשר הפנים כי אז הוא מפקד על אלה שחוקרים אותו אז עשו מצב כזה לא חוקי. אם נחזיר שטחים עם ערבים בתמורה לשטחים עם יהודים אנחנו נחשב לממשלה גזענית בפורמלי ויש לזה השלכות באו"ם. צריך לגייס תמיכה של האו"ם ולהציג את זה כתמיכה בדו קיום, ואז שהם יסכימו לדבר כזה אחרי תעמולה כמו שרוסים יודעים לעשתו יהיה אפשר לבצע. אהה ועוד משהו הוווווואאאא זכאייייי הואאא זכאיי הוא איווט, מר ליברמן, הוא זכאיאיאיאיאיאיאאייייייייייייייי!!!

עכשיו שאתה אומר את זה..

זה לא מדגדג לי את הביצה
סתם .. מעכשיו אני אומר רק דברים טובים על ליברמן.. חבל עליי אני בחור טוב.. ולמה יש לי הרגשה שאתה עובד בקלפי שלו או משו כזה? מי אמר קומוניזם ולא קיבל ?

למעלה