הנני מסכימה להפסיק לחיות בפקודתך

יונית א

New member
דעתנו דומה -תנוח דעתך

כידוע אונס אינו אקט מיני,אלא אקט של אלימות ושליטה. ואכן גם "דוד" הפגין פארנויה וצרכי שליטה קשים לא רק בהיבט המיני(ראי הטלפון הזמין), ולכן אני חושבת שלא "דוד" ו"יעל" הם הבעיה, כי הוא החריג המטורף, אלא כל אלו שחושבים שזו דרכו של עולם. אלו מפחידים אותי.

shandy

New member
יונית, דעתי תמיד נחה

אולי בגלל זה אני לא אשת קריירה
לגבי ה" דוידים" למינהם, הם לא מבינים שכמשרתי ציבור, תפיסות העולם וניסיון החיים שלהם, לא רלבנטי לתפקיד שלהם. הם מגיעים עם כל מיני idea fix וסטיגמות, ומקטלגים את האנשים ע"פ הערכים שהם דוגלים בהם.

siv30

New member
האא, תסביך שליטה, הצחקת אותי

גם לי יש תסביך שליטה, בחיי אני חייבת לדעת כל רגע מה קורה, היכן ולמה. עדין לא ניסיתי ואני גם לא אנסה להחתים את בעלי על חוזה מטרוף כזה. למצב שלו יש שם בספרות הפסיכולוגית המקצועית אבל אני לא זוכרת אותו. אני אסתפק בציון העובדה הידועה שיש נשים שמרשות לגברים לשלוט בהן (כולל מכות וכאלה) בתמורה לכסף, אולי דוד ילך למצוא לו איזה אחת כזו?(חוף תל ברוך הוא נקודת פתיחה נהדרת) לעיניין הסיפא של הדברים שלך- אני לא יודעת אם יש הרבה שחושבים שזו דרכו של העולם, אני לא פגשתי הרבה במהלך חיי (למרות שאני מודה שפגשתי כמה). סה"כ גברים לא טיפשים וגם אם זה מה שהם חושבים הם דואגים להסוות את זה טוב טוב עמוק תחת תירוצים של נאורות (הוא דואג לה ולשלומה, הוא דואג לכסותה והוא דואג לשארה). השאלה מתי דאגה עוברת להיות פאתולוגית היא שאלה מעניינת.

missB

New member
דיעה קצת שונה

אקדים ואומר שגם אני מסכימה שההסכם מגוחך ומופרע. אבל בל נשכח שלאותה יעל עמדה הזכות להחליט האם היא מעוניינת או לא מעוניינת לחתום ולהסכים לתנאים המופרעים האלה. וכמובן שלדעתי היא עשתה את הבחירה הנכונה. לגברים יש פנטזיות לגבי נשים אידיאליות שמגשימות את כל מאווייהם. רב הגברים לא מנסים להוציא את הפנטזיות האלה אל הפועל ולא באמת מצפים מנשותיהם להיות שפחות מין. לכן גם כשאיזה ירקן מגיב אל הידיעה הזו בנימה אוהדת של "הלוואי והייתי מחתים את אשתי על כזה הסכם", זה לא אומר שהוא אכן היה עושה זאת בפועל. כל עוד זה נשאר ברמת פנטזיה, שימשיך לחלום. אני לא חושבת שזה אומר שצריך לחשוש מכל שופט, רופא וכו' כאילו כולם חושבים שנשים נועדו לשרת את בעליהן. מופרע אחד לא מעיד על כולם.

מופרע אחד אמנם לא מעיד על הכלל

אבל בהחלט חושף טראנד גברי... גברים לא מהססים להפעיל מניפולציות רגשיות, איומים וסחטנות על מנת להשיג את אותה תוצאה כמו אותו עו"ד מעוות הנה - על קצה המזלג מתוך שלל ציטוטים ששמעתי: "יש לי צרכים ואם את לא מתחשבת בצרכים שלי - סימן שלא איכפת לך ממני". "אם את לא שוכבת איתי אז אני נסגר" (ומפעיל את 'מוד' ההתנכרות הרגשית) "אני לא יכול לחבק אותך, אני מתגרה מזה - אם את לא שוכבת איתי אני ישן במיטה אחרת"... ויש עוד ועוד לצערי. תשובת הנגד הנשית צריכה להיות - לדעתי - אתה לא שוכב איתי עד שאתה מצליח לפתות אותי. על כזה חוזה עם הסכמה הדדית לא היה איכפת לי לחתום.

יונית א

New member
על ירקנים ועורכי דין.

הבעיה שהטרידה אותי, אינה הירקן הבודד שאמר את שלו בגלוי אלא אלף הירקנים השותקים, המניפולטיבים, המתוחכמים , הפוליטיקאלי קורקט שלא אומרים בריש גלי, אבל יש לדעתם בזוגיות ובעיקר בנישואין "עיסקת טרייד אין"- הוא מביא פרנסה (אוכל, ילדים, יציבות ... לא משנה מה) והיא תפתח את הרגליים במינון המתבקש על ידו. המין כמטבע עובר לסוחר. עו"ד "דוד" הקצין את הדרישה עד אבסורד ופתלוגיה (לדעתי כמובן, לא עבר אבחון ) אבל ה"דודים" האחרים מטרידים אותי יותר.

למעלה