ועוד ציור אחד תינוק בוכה
A Ayelet 363 New member 10/12/10 #20 שני הציורים מקסימים! ועד שמצאתי את התמונה הזו (חיפשתי כרגע בפורום):
L lilith93 New member 11/12/10 #27 חח כן זאת התמונה מטעות צילמתי אותה בהירה מידי, אבל כן ציירתי אותה וזה יצא ממש יפה. אגב ציירתי את הציור הזה ב10 דקות
חח כן זאת התמונה מטעות צילמתי אותה בהירה מידי, אבל כן ציירתי אותה וזה יצא ממש יפה. אגב ציירתי את הציור הזה ב10 דקות
מ מיה מהאגדות New member 10/12/10 #21 יפייפה!../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif
ש שתיקה אחרונה New member 10/12/10 #22 ../images/Emo60.gifWOW../images/Emo99.gif ממש אהבתי!!! וכמובן שזיהיתי את התמונה כישרונית
ש שתיקה אחרונה New member 11/12/10 #30 ../images/Emo60.gifלהצביע לדיימון או לסטפן.. אדוארד עוקף אותם.מממממממ http://www.peopleschoice.com/pca/polls/poll.jsp?pollId=65800001
../images/Emo60.gifלהצביע לדיימון או לסטפן.. אדוארד עוקף אותם.מממממממ http://www.peopleschoice.com/pca/polls/poll.jsp?pollId=65800001
O Orush the Best New member 11/12/10 #31 ובטח גם ימשיך לעקוף../images/Emo69.gif../images/Emo183.gif אבל הצבעתיD:
י יפעתוש123 New member 11/12/10 #33 הצבעתי כמה פעמים... אבל אדוארד עוקף אותו!! חחח מי היה מאמין שאני אגיע למצב כזה.. פעם כל כך אהבתי אותו.. אבל מה לעשות שאיאן קבע סטנדרט חדש ליופי
הצבעתי כמה פעמים... אבל אדוארד עוקף אותו!! חחח מי היה מאמין שאני אגיע למצב כזה.. פעם כל כך אהבתי אותו.. אבל מה לעשות שאיאן קבע סטנדרט חדש ליופי
B Ballerina 4ever New member 11/12/10 #34 אני לא מבינה מה מוצאים בכלל באדוארד... אין לו בכלל סקס אפיל מול דיימון או סטפן... ובכלל יומני הערפד שווה פי מיליון מ"דמדומים"...
אני לא מבינה מה מוצאים בכלל באדוארד... אין לו בכלל סקס אפיל מול דיימון או סטפן... ובכלל יומני הערפד שווה פי מיליון מ"דמדומים"...
A Ayelet 363 New member 12/12/10 #37 הצבעתי לאיאן מבחינת דמות אני מעדיפה את אדוארד ואת סטפן (את ביל אני בקושי מכירה- ראיתי רק את הפרק הראשון של דם אמיתי ואיזו רבע שעה מהפרק השני, ועוד כמה קטעים שהצצתי- אבל בעיקרון הגעתי למסקנה שזו לא סדרה בשבילי), אבל מבחינת מי יותר חתיך? זה עניין אחר.
הצבעתי לאיאן מבחינת דמות אני מעדיפה את אדוארד ואת סטפן (את ביל אני בקושי מכירה- ראיתי רק את הפרק הראשון של דם אמיתי ואיזו רבע שעה מהפרק השני, ועוד כמה קטעים שהצצתי- אבל בעיקרון הגעתי למסקנה שזו לא סדרה בשבילי), אבל מבחינת מי יותר חתיך? זה עניין אחר.