הנער שסולק בגלל.דוכן התפילין חזר בגדול עם החברים ושליחי חבד.נגמרה העריצות האנטי דתית, העם בחר לחזק את הצביון הדתי במדינה. בטח ברמת יוזמה פרטית של ילד

1_JFK_1

Active member

"ילד יהודי לא צריך לפחד להניח תפילין בבית הספר"​

Foreteller לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
5. נגמרה העריצות האנטי דתית, העם בחר לחזק את הצביון הדתי במדינה. בטח ברמת יוזמה פרטית של ילד

נגמרה העריצות האנטי דתית, העם בחר לחזק את הצביון הדתי במדינה. בטח ברמת יוזמה פרטית של ילד
Foreteller​
04.11.22 13:44​
5​

שובב לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש

הנער שסולק בגלל דוכן התפילין חזר בגדול עם החברים ושליחי חבד​

צפה בקובץ המצורף 66771
צפה בקובץ המצורף 66772
בוא נתחיל מההתחלה.
נאמר שהילד בן 16.

5. נגמרה העריצות האנטי דתית, העם בחר לחזק את הצביון הדתי במדינה. בטח ברמת יוזמה פרטית של ילד

צפה בקובץ המצורף 66771
צפה בקובץ המצורף 66772
בוא נתחיל מההתחלה.
ישי בן ה 16, תלמיד בית הספר החליט לפתוח עמדת הנחת תפילין בבית הספר.
לדעתך , נחה עליו פתאום הרוח, השכינה התגלתה לו בחלום ?
יותר מסביר שהנ"ל החליט לעשות איזה פרובוקציה קטנה.
לקבל קצת תשומת לב....
או שאולי גרוע יותר , מישהו מבוגר הציע לו לעשות את הפרובוקציה ואולי אפילו תמורת טובת הנאה כלשהי לכאורה.

כשמסתכלים בתמונה , ראוים את הילדים מבצעים את "מצוות הנחת תפילין" בוהים בדף התפילה "כתרנגולים בפני האדם".
אין לשהם שמץ של מושג מה הם עושים ומדוע.....

חנן44

Well-known member

צפה בקובץ המצורף 66771
צפה בקובץ המצורף 66772
הנחת התפילין שלכם מזכירה לי עובדי אלילים

מוטי חוף

Well-known member
ע:
{ לפני 1 ימים }

" אני מורה ומאמינה יותר לתלמיד מאשר למנהלת… כואב ובא לי לבכות על הלבנת הפנים שעבר בגללה "

1_JFK_1

Active member
ע:
{ לפני 1 ימים }

" אני מורה ומאמינה יותר לתלמיד מאשר למנהלת… כואב ובא לי לבכות על הלבנת הפנים שעבר בגללה "
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
פ:
{לפני יומיים}
"אני הסגן של אלוהים. אני חושב שהילד אידיוט מהמעלה הראשונה. כואב לי הלב על הילדים התמימים שהצטרפו לשטות של האידיוט"

marabo

Well-known member
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
פ:
{לפני יומיים}
"אני הסגן של אלוהים. אני חושב שהילד אידיוט מהמעלה הראשונה. כואב לי הלב על הילדים התמימים שהצטרפו לשטות של האידיוט"
אתה יותר עבריין בפגיעה שלך ברגשי דת.

marabo

Well-known member
בוא נתחיל מההתחלה.
נאמר שהילד בן 16.

בוא נתחיל מההתחלה.
ישי בן ה 16, תלמיד בית הספר החליט לפתוח עמדת הנחת תפילין בבית הספר.
לדעתך , נחה עליו פתאום הרוח, השכינה התגלתה לו בחלום ?
יותר מסביר שהנ"ל החליט לעשות איזה פרובוקציה קטנה.
לקבל קצת תשומת לב....
או שאולי גרוע יותר , מישהו מבוגר הציע לו לעשות את הפרובוקציה ואולי אפילו תמורת טובת הנאה כלשהי לכאורה.

כשמסתכלים בתמונה , ראוים את הילדים מבצעים את "מצוות הנחת תפילין" בוהים בדף התפילה "כתרנגולים בפני האדם".
אין לשהם שמץ של מושג מה הם עושים ומדוע.....
זה לא עניינך מה הם יודעים ומה לא, הם יודעים שהם עושים מנהג דתי יהודי, והמנהלת התנהלה בהתנהלות עבריינית לפי חוק העונשין:

‏‎הפרעה לפולחן [א/147] [תשכ"ו] (תיקון מס' 12) תש"ם-1980

171. המפריע במזיד אסיפת אנשים שנתאספו כדין לשם פולחן דתי, או תוקף במזיד אדם הממלא תפקיד באסיפה כאמור או את אחד מבאיה, ואין בידו להוכיח צידוק או הצדק כדין, דינו - מאסר שלוש שנים.

1_JFK_1

Active member
זה לא עניינך מה הם יודעים ומה לא, הם יודעים שהם עושים מנהג דתי יהודי, והמנהלת התנהלה בהתנהלות עבריינית לפי חוק העונשין:

‏‎הפרעה לפולחן [א/147] [תשכ"ו] (תיקון מס' 12) תש"ם-1980

171. המפריע במזיד אסיפת אנשים שנתאספו כדין לשם פולחן דתי, או תוקף במזיד אדם הממלא תפקיד באסיפה כאמור או את אחד מבאיה, ואין בידו להוכיח צידוק או הצדק כדין, דינו - מאסר שלוש שנים.
אתה צודק. זה לא עיניני מדוע הילדים בוהים בדף התפילה בלי שמץ של מושג מה הם עושים.
אבל רק שתבין, שמחר יבוא לשם איזה גוי, בלבוש נוצרי מסורתי, ויעלה לעולה חזירונצ'יק חמוד, ויכבד את הילדים במנה טעימה בפיתה.

הטפשות שלך ושל כמותך, לעורר פרובקציות עולות לעם ישראל במחיר כבד מנשוא.
אבל אני כבר הגעתי למסקנה שעבורך ושכמותך, זה בכלל לא מעניין.

marabo

Well-known member
אתה צודק. זה לא עיניני מדוע הילדים בוהים בדף התפילה בלי שמץ של מושג מה הם עושים.
אבל רק שתבין, שמחר יבוא לשם איזה גוי, בלבוש נוצרי מסורתי, ויעלה לעולה חזירונצ'יק חמוד, ויכבד את הילדים במנה טעימה בפיתה.

הטפשות שלך ושל כמותך, לעורר פרובקציות עולות לעם ישראל במחיר כבד מנשוא.
אבל אני כבר הגעתי למסקנה שעבורך ושכמותך, זה בכלל לא מעניין.
החוק אוסר תעמולה להמרת דת, מיסיונריות נוצרית.
ובלי קשר לחוק, אני מבין שיהדות לא באה לך טוב, זו בדיוק הסיבה מדוע הפסדתם את הבחירות..אנו היהודים יהדות זה ה DNA שלנו

in bal1

Well-known member
החוק אוסר תעמולה להמרת דת, מיסיונריות נוצרית.
ובלי קשר לחוק, אני מבין שיהדות לא באה לך טוב, זו בדיוק הסיבה מדוע הפסדתם את הבחירות..אנו היהודים יהדות זה ה DNA שלנו
לי היהדות באה מצוין.אבל אנשים עושים ומשלמים הרבה כסף לעשות דברים שאין להם מושג מהם.
לפני זמן מה סיפרה לנו חמותי שהיתה בהפרשת חלה.שאלתי אותה,את יודעת מה זה הפרשת חלה? התחילה לגמגם.הסברתי לה מה זאת הפרשת חלה.
הנער ששם שולחן בבית הספר וקרא לילדים להניח תפילין,מבין מה זה אומר הנחת תפילין? האם יכול להסביר זאת לילדים בבית הספר.
לעשות דברים כמו תוכי או קוף ועוד לשלם על זה כסף. זה ממש לא ברור לי.

marabo

Well-known member
לי היהדות באה מצוין.אבל אנשים עושים ומשלמים הרבה כסף לעשות דברים שאין להם מושג מהם.
לפני זמן מה סיפרה לנו חמותי שהיתה בהפרשת חלה.שאלתי אותה,את יודעת מה זה הפרשת חלה? התחילה לגמגם.הסברתי לה מה זאת הפרשת חלה.
הנער ששם שולחן בבית הספר וקרא לילדים להניח תפילין,מבין מה זה אומר הנחת תפילין? האם יכול להסביר זאת לילדים בבית הספר.
לעשות דברים כמו תוכי או קוף ועוד לשלם על זה כסף. זה ממש לא ברור לי.
אני לא יודע מה הילד הסביר או לא הסביר לשאר הילדים על התפילין, אבל זה לא משנה, למנהלת זה פשוט לא בא טוב, וזאת הבעיה, הרי אם היה מציע לילדים לשחק כדורגל בהפסקה היא לא הייתה אומרת מילה.

in bal1

Well-known member
אני לא יודע מה הילד הסביר או לא הסביר לשאר הילדים על התפילין, אבל זה לא משנה, למנהלת זה פשוט לא בא טוב, וזאת הבעיה, הרי אם היה מציע לילדים לשחק כדורגל בהפסקה היא לא הייתה אומרת מילה.
אם שמת לב לא דיברתי ספציפית על הילד.דיברתי על זה שאנשים עושים דברים ומשלמים הרבה כסף ולא מבינים כלל מה המהות.
לפני כמה שנים רציתי לברך על הגומל.אך לפני שהגעתי לבית הכנסת למדתי את הנושא.וכאשר הגעתי לבית הכנסת לברך על הגומל הבנתי על מה אני מברכת.מה זה אומר.ומין הסתם תרמתי כסף לבית הכנסת.

גוטרמן3

Well-known member
וכי לא חשוב שאותם טמבלים הנוהים אחרי השטויות שלכם ידעו על מה ולמה? שהדבר דומה לחרדי הקופץ מהגג למטה ואינו יודע על מה ולמה שהרי למדוהו שהתפילה מרוממת רוחם של ישראל והם מתרוממין כאילו צמחו להם כנפיים:D ולא למדוהו בלימודי הליבה על כוח המשיכה.:D
משהגיע ארצה נפח נשמתו ושאל כשהגיע למעלה, אבא אבא! למה למה! יצאה בת קול ואמרה לו שישאל את רבותיו שבגללם הלך לעולמו:mad: אז צא ולמד

marabo

Well-known member
וכי לא חשוב שאותם טמבלים הנוהים אחרי השטויות שלכם ידעו על מה ולמה? שהדבר דומה לחרדי הקופץ מהגג למטה ואינו יודע על מה ולמה שהרי למדוהו שהתפילה מרוממת רוחם של ישראל והם מתרוממין כאילו צמחו להם כנפיים:D ולא למדוהו בלימודי הליבה על כוח המשיכה.:D
משהגיע ארצה נפח נשמתו ושאל כשהגיע למעלה, אבא אבא! למה למה! יצאה בת קול ואמרה לו שישאל את רבותיו שבגללם הלך לעולמו:mad: אז צא ולמד
יודע כבודו כיצד זה כדור הארץ מסתובב קבוע מול השמש ואינו משנה מהלכו או מימדיו או מתפרק?
התשובה היא שכל הכוחות הפועלים עליו מכל צדדיו, הדוחים והמקרבים מאזנים זה את זה מכל צדדיו עד שאינו יכול אלא להשאר בצורתו זו ובתנועתו זו.
ואולם, כוחות אלו הם כוחות פיזיים אותם קבע הבורא יתברך, לכוחות רוחניים קבע הוא כללים אחרים.

גוטרמן3

Well-known member
יודע כבודו כיצד זה כדור הארץ מסתובב קבוע מול השמש ואינו משנה מהלכו או מימדיו או מתפרק?
התשובה היא שכל הכוחות הפועלים עליו מכל צדדיו, הדוחים והמקרבים מאזנים זה את זה מכל צדדיו עד שאינו יכול אלא להשאר בצורתו זו ובתנועתו זו.
ואולם, כוחות אלו הם כוחות פיזיים אותם קבע הבורא יתברך, לכוחות רוחניים קבע הוא כללים אחרים.
וכי ישב עם הבורא על כוס קפה ואמר לו ככה וככה? ולמה עושה עצמו טמבל שהרי בחור חכם כבודו

למעלה