מודה באשמה, למרות שפולין לא ממש נחשב כ-בילוי . בכל מקרה, באילת היה כיף! רק אני, ענתי וגמלים אקראיים
H hadarinke New member 30/3/10 #21 ../images/Emo9.gif מודה באשמה, למרות שפולין לא ממש נחשב כ-בילוי . בכל מקרה, באילת היה כיף! רק אני, ענתי וגמלים אקראיים
../images/Emo9.gif מודה באשמה, למרות שפולין לא ממש נחשב כ-בילוי . בכל מקרה, באילת היה כיף! רק אני, ענתי וגמלים אקראיים
א אטומיק בייגל New member 30/3/10 #22 נראה לי שכבר סוכם פה שזה בילוי../images/Emo11.gif מה את מתווכחת גמלים זה מלחיץ, למרות שהם נראים נחמדים מרחוק. פעם אחת, ביסודי, ניסיתי לרכוב על אחד אבל נורא פחדתי מאיך שהוא קם לעמידה כי כמעט נפלתי, אז בסוף לא רכבתי. :X
נראה לי שכבר סוכם פה שזה בילוי../images/Emo11.gif מה את מתווכחת גמלים זה מלחיץ, למרות שהם נראים נחמדים מרחוק. פעם אחת, ביסודי, ניסיתי לרכוב על אחד אבל נורא פחדתי מאיך שהוא קם לעמידה כי כמעט נפלתי, אז בסוף לא רכבתי. :X
H hadarinke New member 30/3/10 #23 טיול שורשים תרבותי ומעשיר... רכבתי על גמל בכיתה ב' עד שלפתע הקסדה שלי נפלה, אז הסתכלתי אחורה לרגע ונפלתי גם. על הקסדה . היא לא בדיוק מגנה עליך מחבלות... תגידי, זאת את שמכרתי לה את המארז הזה של נייטוויש?
טיול שורשים תרבותי ומעשיר... רכבתי על גמל בכיתה ב' עד שלפתע הקסדה שלי נפלה, אז הסתכלתי אחורה לרגע ונפלתי גם. על הקסדה . היא לא בדיוק מגנה עליך מחבלות... תגידי, זאת את שמכרתי לה את המארז הזה של נייטוויש?
א אטומיק בייגל New member 30/3/10 #24 וואו, ליפול מגמל../images/Emo12.gif זו חיה גבוהה. ועוד בכיתה ב'. מבאס משהו. :0 פפט, כל החיים מוכרים לנו שקרים על קסדות ובסוף נופלים עליהן והן לא עוזרות בכלום. אה, כן, כנראה :0
וואו, ליפול מגמל../images/Emo12.gif זו חיה גבוהה. ועוד בכיתה ב'. מבאס משהו. :0 פפט, כל החיים מוכרים לנו שקרים על קסדות ובסוף נופלים עליהן והן לא עוזרות בכלום. אה, כן, כנראה :0
ח חסמו לי את הסיסמה New member 31/3/10 #30 שהייתי תינוקת אמא שלי לקחה אותי לטיול בעגלה, נתקענו באבן, נפלתי ופתחתי את הראש. את זה אני לא זוכרת. אמא שלי אמרה שהיא הייתה בהיסטריה ואחותי שהייתה בת 9 לקחה פיקוד.
שהייתי תינוקת אמא שלי לקחה אותי לטיול בעגלה, נתקענו באבן, נפלתי ופתחתי את הראש. את זה אני לא זוכרת. אמא שלי אמרה שהיא הייתה בהיסטריה ואחותי שהייתה בת 9 לקחה פיקוד.
א אטומיק בייגל New member 31/3/10 #34 אה היי רגע משום מה הייתי בטוחה שהדר כתבה גם את ההודעה הזו XD אופס XD טוב, אז לשתיכן יש חוויות מלחיצות, שזה אולי אפילו יותר מלחיץ!! גם אם את לא זוכרת את שלך P:
אה היי רגע משום מה הייתי בטוחה שהדר כתבה גם את ההודעה הזו XD אופס XD טוב, אז לשתיכן יש חוויות מלחיצות, שזה אולי אפילו יותר מלחיץ!! גם אם את לא זוכרת את שלך P:
H hadarinke New member 31/3/10 #35 ומאז את לא זוכרת? ../images/Emo3.gif אוף, אני הייתי הדבר הכי מתפרק בעולם הזה, ועכשיו פשוט לא נשאר מה להתפרק...
ומאז את לא זוכרת? ../images/Emo3.gif אוף, אני הייתי הדבר הכי מתפרק בעולם הזה, ועכשיו פשוט לא נשאר מה להתפרק...
ח חסמו לי את הסיסמה New member 31/3/10 #36 מי יודע מה קרה לי מאז (תה תה תה תם) אני מניחה שהכול היה בסדר. חוץ מקצת אנרגיית יתר
ל לוויתן ורוד New member 5/4/10 #37 ../images/Emo45.gifבעד זו עם הצבע -וסורי על ההעלמות. צבא וכאלה....- אגב, באיזה מיקום התמונה מתוכננת להיות? כלומר - צד שמאל בצד, על הגב, וכו'....
../images/Emo45.gifבעד זו עם הצבע -וסורי על ההעלמות. צבא וכאלה....- אגב, באיזה מיקום התמונה מתוכננת להיות? כלומר - צד שמאל בצד, על הגב, וכו'....