הנקה -עד איזה גיל -מראות עיניכם הסבתאית

הנקה -עד איזה גיל -מראות עיניכם הסבתאית

תכננתי ערב שקט ליד המחשב אבל בכל פעם שהתקרבתי למחשב ניב התעורר ובכה. זוהי פעם ראשונה שניב נשאר ללא הבקבוק האישי שלו-קרי ציצי-. אני טוענת שלהניק שנה זה נפלא אך די והותר (מעבר ליניקה ניב אוכל מזון רגיל כמבוגר). אני מנסה לשכנע את בתי להפסיק להניק (בשבוע הבא כבודו בן שנה), היא מגחכת מתחת לשפם ומודיעה שהיא עדיין לא מתכננת הפסקה. היא גם בטוחה שהוא לא יקח אותה כנשנוש לצבא. מה דעתכם?

דורית תיתנחמי..יש לי שכנה שהבת שלה עד לא מזמן

ינקה והיא כבר מעל גיל שנתיים
אני לא מבינה איך אפשר להניק עד גיל שנה ויותר...מה לא כואב לה הנשיכות
אבל מי אנחנו שהן יקשיבו...היום הן "יודעות" יותר טוב אז עדיף לא להגיד וזהו

stp51

New member
דנה גם ינקה עד גיל שנתיים וקצת, ובקשר לכואב

אז זה לא, הם לומדים לינוק עם הלשון ולא צובטים עם השיניים, ככה לפחות אמא של דנה הסבירה לי בזמנו, והנה היום דנה גדולה וחכמה ושכחה שהיא פעם היתה תינוקת וינקה, תראו אותה, איזה ליידי
עם ה-
שלה שעשה עליה ללונדון
מי רואה הלילה את הטקס
לילה טוב לאלה שלא רואים

../images/Emo42.gifבקר טוב בקר אור. המלצות משרד הבריאות

עד גיל שנתיים. והכרתי ילדה שינקה גם בגיל 4. ואני מכירה את בתי, המניקה את רחל בתה הקטנה בת השנה ו9 חדשים. תוך שבוע/יים יתוסך לה תינוק/ת נוספת ואז היא תהיה מינקת דו צדדית. ובאמת היניקה המאוחרת זו היא בעצם במקום מוצץ גומי...

להנקה אין גיל ואין גבולות../images/Emo199.gif

כמו שהעגל רוצה לינוק כך הפרה רוצה להניק. דרך אגב גם אני
אוהב חלב אם..........וזאת בזכות האריזה
לעשות מלימון לימונדה
יום טוב לכולם עוד מעט בדרך
לבדיקת עיינים במכון מור ברמת-גן

מיקי801

New member
גם הבת שלי מניקה עדיין את

נגה שהיא בת שנתיים וחודש בעקר כמוצץ או כפינוק.והיא באמת לא נושכת .

כשאני הנקתי את ביתי לפני 27 שנים במשך

תשעה חודשים תמימים הרבה אנשים הרימו גבה... כל כך הרבה זמן את מניקה??? לדעתי הכל ענין של טרנדים חדשים!

ומה עם האבאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo217.gif../images/Emo199.gif

לעשות מלימון לימונדה

לפני הרבה הרבה שנים הנשים הביאו את../images/Emo95.gif

מהגלותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לעשות מלימון לימונדה

מה עדיף שהוא יקבל פורמולה????

אני הנקתי את הטוען לכתר עד גיל שנה וחודשיים ואלמלא התחלתי לקחת כדורים שהעדפתי שלא יעברו אליו (למרות שהרופא אמר שזו לא בעיה) הייתי ממשיכה להניק אותו. תינוק בן שנה עדיין לא אוכל מוצקים במידה מספיקה שתחליף בקבוק (כמובן שאני מגדלת בבית את יוצא הדופן, אבל הוא באמת יוצא דופן). המשמעות של הפסקת הנקה היא מעבר לפורמולה. האוכל שאנחנו אוכלים רוב הזמן הוא אוכל תעשייתי. כמה מאיתנו באמת אוכלים אוכל אורגני? מקפידים ומדקדקים? הפורומולה היא אוכל תעשייתי נטו. באם יש חלופה - בריאה יותר, זמינה יותר, זולה יותר - למה לא? בנוגע ללילות בלי המוצץ האנושי - אני מאמינה שכן צריך להרגיל ילד לקחת בקבוק, אבל בסופו של דבר מי שמשלם את המחיר על ההחלטה הזו היא האמא. ואם לה זה לא מפריע מספיק כדי להפסיק להניק, לאף אחד זה לא צריך להפריע.

מי שטוב לו שימשיך...ולמי שמפריע שיפסיק../images/Emo199.gif

אבל לימונדה שחמשיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

המניקות שואבות מלבן ומקפיאות בשקיות מיוחדות.

כך כשמישהו אחר צריך להאכיל, מפשירים, ומניקים בעזרת בקבוק. פשוט. רק מה? תינוק שרגיל לינוק מציצי לא רוצה בקבוק אם הוא לא רגיל.

למעלה