הנשואות של יבנה....

אישון34

Well-known member
כיום שיש תעוד מלא - הדבר משמית לסת.

הבחור נתן עבודה.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

חבר הסביר לי שחדר הכושר של מודיעין הוביל לגרושים רבים מאוד. אבל אני לא חזיתי כאן בתיעוד.

מניח שיש עוד כמה חדרי כושר.

האמת מבט בביצועים ביבנה מלמד שיש חיים ביבנה - התעוד מלמד שהוא נתן בראש לנשים נאות מאוד - וגם לו לא חסר.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

אם הבנתי נכון הוא נירדף על ידי שלל גברים שהוא סייע לנשותיהן להיות בכושר.

עכשיו עומדת השאלה - מה מפריע באמת, האם הצילום או המעשה?

אני בכלל סבור שהוא עסק בסוג של זנות - היינו המעשה שולי, ומה שמפריע לבעלים זה התיעוד.

הרי יחסים על המזרון יוגה, אחת אחרי השניה - לא מלמדים על בגידה של הנשמה אלה של ביצועי הגוף. (אומר זה שזיין לא פעם על מזורן יוגה במשרדו - ואז הוא חשב שזאת אהבת חיים).
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

אני מנוי בחדר כושר אחד הטובים של הארץ. כבר כמה שנים.

אפילו לאורך תקופה ארוכה הייתי שם מידי יום.

ולא יצא לי שום דבר.

גם לא את מדריכות הכושר.

השאלה כמוסן היא למה?

אישוניאיש.
מתאמן ולא אטרקטיבי.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל

הבחור נתן עבודה.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

חבר הסביר לי שחדר הכושר של מודיעין הוביל לגרושים רבים מאוד. אבל אני לא חזיתי כאן בתיעוד.

האמת מבט בביצועים ביבנה מלמד שיש חיים ביבנה - התעוד מלמד שהוא נתן בראש לנשים נאות מאוד - וגם לו לא חסר.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

אני בכלל סבור שהוא עסק בסוג של זנות - היינו המעשה שולי, ומה שמפריע לבעלים זה התיעוד.

הרי יחסים על המזרון יוגה, אחת אחרי השניה - לא מלמדים על בגידה של הנשמה אלה של ביצועי הגוף. (אומר זה שזיין לא פעם על מזורן יוגה במשרדו - ואז הוא חשב שזאת אהבת חיים).
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ולא יצא לי שום דבר.

גם לא את מדריכות הכושר.

השאלה כמוסן היא למה?

אישוניאיש.
מתאמן ולא אטרקטיבי.
למה?
מאותה סיבה שיש בוגדים ויש שלא,
יש מכוני כושר מקצועיים שהראש עובד ולא הזיין סליחה ומחילה😉יש לי חברות במכוני כושר עם מדריכים שווים so wat??????
וההוא מיבנה,מטמטם לחלוטין, יש מצלמות,איפה האינטימיות, החשש ועוד?

יעיש התימני

Well-known member
למה?
מאותה סיבה שיש בוגדים ויש שלא,
יש מכוני כושר מקצועיים שהראש עובד ולא הזיין סליחה ומחילה😉יש לי חברות במכוני כושר עם מדריכים שווים so wat??????
וההוא מיבנה,מטמטם לחלוטין, יש מצלמות,איפה האינטימיות, החשש ועוד?
כי הוא איבד את הזהירות, כי הוא אולי חשב שהתמונות מרחיבות את חוג לקוחותיו ושכח את שאר הזאבים-הכלבים הסובבים נשים אלו.

Yakir4179

Well-known member

הבחור נתן עבודה.

ולא יצא לי שום דבר.

גם לא את מדריכות הכושר.

השאלה כמוסן היא למה?

אישוניאיש.
מתאמן ולא אטרקטיבי.
אז יש כאלו שחולי מין מטורפים,זה בטבע שלהם ,הוא ערבב תענוגות ועבודה,אפשר גם לתבוע אותו ,כל סטרייט במכון כושר שרואה מישהי נאה עם טייץ מתגרה מהר מאוד,זה מקום להכיר בעיקר בחוגי ספינג אופניים,שאתה מושך ומגרה אולי ואולי גם יודע לגעת בגוף שלה להדליק אותה אז הדלת נפתחת בפנייך כמו בעולם העיסויים,הכול תלוי מה אתה משדר ,אצלי התחילו גם גברים ונשים בוגרות ,ולא התלהבתי כי לא תמיד נמשכתי או היה לי חשק ,לפעמים אני העדפתי מחוץ לעיר שלי להכיר,כיום אני מברך על כל הכרות בעיר שלי מדריכות כושר הן צעירות רזות מאוד אין בשר מה שנקרא חחח ,לכן לא התלהבתי,עכשיו בעלים לא ירשו מאמן אישי,ספרים הם גיי ברובם אז אין חשש,ויותר התעצם הנושא לנשים בלבד ,בגלל זה בקושי רב אני מוצא מעסה טובה בעירום מלא בארץ

יעיש התימני

Well-known member
אז יש כאלו שחולי מין מטורפים,זה בטבע שלהם ,הוא ערבב תענוגות ועבודה,אפשר גם לתבוע אותו ,כל סטרייט במכון כושר שרואה מישהי נאה עם טייץ מתגרה מהר מאוד,זה מקום להכיר בעיקר בחוגי ספינג אופניים,שאתה מושך ומגרה אולי ואולי גם יודע לגעת בגוף שלה להדליק אותה אז הדלת נפתחת בפנייך כמו בעולם העיסויים,הכול תלוי מה אתה משדר ,אצלי התחילו גם גברים ונשים בוגרות ,ולא התלהבתי כי לא תמיד נמשכתי או היה לי חשק ,לפעמים אני העדפתי מחוץ לעיר שלי להכיר,כיום אני מברך על כל הכרות בעיר שלי מדריכות כושר הן צעירות רזות מאוד אין בשר מה שנקרא חחח ,לכן לא התלהבתי,עכשיו בעלים לא ירשו מאמן אישי,ספרים הם גיי ברובם אז אין חשש,ויותר התעצם הנושא לנשים בלבד ,בגלל זה בקושי רב אני מוצא מעסה טובה בעירום מלא בארץ
אני בטוח שאם תפתח את הארנק תמצא מהר מאוד מעשה[היא] בעירום מלא, בטוח גם תמצא מעסה[הוא] שיעשה לך נעימים בגוף בלי לערער את דימוי ההטרו שלך.

Yakir4179

Well-known member
אני בטוח שאם תפתח את הארנק תמצא מהר מאוד מעשה[היא] בעירום מלא, בטוח גם תמצא מעסה[הוא] שיעשה לך נעימים בגוף בלי לערער את דימוי ההטרו שלך.
לא משלם מיבר ל350 שח גג לעיסוי,המעסים כבר יוצרים איתי קשר ברשת כחובב ספא ומציעים הצעות לערום מלא גם מעסות נאדה הכול בשו שו ,זה שולח לח טלפון של רוסיה ,וזה שולח אותי לראשלצ יש כמה גרושות שם שמעסות ,לא כמו בחול וחבל

יעיש התימני

Well-known member
לא משלם מיבר ל350 שח גג לעיסוי,המעסים כבר יוצרים איתי קשר ברשת כחובב ספא ומציעים הצעות לערום מלא גם מעסות נאדה הכול בשו שו ,זה שולח לח טלפון של רוסיה ,וזה שולח אותי לראשלצ יש כמה גרושות שם שמעסות ,לא כמו בחול וחבל
זה מה יש בעידן הדוסים שמשתלטים עלינו.
סע לחו"ל, כמו החבר ההומו הנשוי שלי - כבר בן 70 ועד היום טס לחו"ל כדי להזדיין.

Yakir4179

Well-known member
זה מה יש בעידן הדוסים שמשתלטים עלינו.
סע לחו"ל, כמו החבר ההומו הנשוי שלי - כבר בן 70 ועד היום טס לחו"ל כדי להזדיין.
בתכלס אם בא לי על בת 20 אסע לחול ,בארץ זה קצת בעיה רק תיירות עדיף

יעיש התימני

Well-known member
בתכלס אם בא לי על בת 20 אסע לחול ,בארץ זה קצת בעיה רק תיירות עדיף
באמת בא לך על בת 20?
על אשה צעירה שלא מבינה כלום במין, שלמעט גופה הצעיר אין לה ממש מה להציע לך?
אגב, וכמעט ללא קשר, ב'הארץ' של אתמול או במקום אחר התפרסם מחקר חדש שגילה שגם נשים בוגרות מעדיפות גברים צעירים. בינינו זה די הגיוני - איזה חטיאר בן 50 ומעלה יכול לספק זקיפות, קושי והתמדה [בתנאי שלא סובל מפליטה מוקדמת] כגבר בגילאי 20 עד 45 בערך?

Yakir4179

Well-known member
באמת בא לך על בת 20?
אגב, וכמעט ללא קשר, ב'הארץ' של אתמול או במקום אחר התפרסם מחקר חדש שגילה שגם נשים בוגרות מעדיפות גברים צעירים. בינינו זה די הגיוני - איזה חטיאר בן 50 ומעלה יכול לספק זקיפות, קושי והתמדה [בתנאי שלא סובל מפליטה מוקדמת] כגבר בגילאי 20 עד 45 בערך?
תאמין לי הם מבינות די טוב ,אל תזלזל הן מתבגרות מהר גם בגלל הרשתות החברתיות,בארץ לצערנו כבר מיניות ואהבת סקס זה מתחיל להיות בעייתי, ולכן מי שבארון ומסווה את עצמו אחלה,בחול בוגרות לוקחות צעירים לסטוץ ,רק פה מזיינות לך את השכל יש לי נכדים, יש לי חתן והבן שלי מתקרב אלייך , גורמות לך להרגיש לא הכי הכי עם משיכה לבוגרות חחח

אם אישה לא נדלקת עלייך בכל גיל וזמן ,אז המאמץ שלך גדול וגדול לנשיג ולכבוש וכו

יעיש התימני

Well-known member
תאמין לי הם מבינות די טוב ,אל תזלזל הן מתבגרות מהר גם בגלל הרשתות החברתיות,בארץ לצערנו כבר מיניות ואהבת סקס זה מתחיל להיות בעייתי, ולכן מי שבארון ומסווה את עצמו אחלה,בחול בוגרות לוקחות צעירים לסטוץ ,רק פה מזיינות לך את השכל יש לי נכדים, יש לי חתן והבן שלי מתקרב אלייך , גורמות לך להרגיש לא הכי הכי עם משיכה לבוגרות חחח

אם אישה לא נדלקת עלייך בכל גיל וזמן ,אז המאמץ שלך גדול וגדול לנשיג ולכבוש וכו
ברצינות??
מה הן מבינות בדיוק?
עם כמה גברים הן היו?
מה הן למדו על מלאכת האהבה?
אתה אשכרה רואה רק את החיצוניות ולא דבר מעבר לכך.

Yakir4179

Well-known member
באמת בא לך על בת 20?
שבילתי בהוסטלי תיירים ,אהבתי לשוחח ולשמוע ולקבל הרגשה כייפית,לא חייב להיות סקס מלא בשביל להנות ביחד,יש לא מעט נשים שיעדיפו בוגרים,פשוט החברה כאן משדרת שזה לא מכובד ויוצרות רתיעה ,עד שהכל נהיה בשו שו דיסקרטיות

יעיש התימני

Well-known member
שבילתי בהוסטלי תיירים ,אהבתי לשוחח ולשמוע ולקבל הרגשה כייפית,לא חייב להיות סקס מלא בשביל להנות ביחד,יש לא מעט נשים שיעדיפו בוגרים,פשוט החברה כאן משדרת שזה לא מכובד ויוצרות רתיעה ,עד שהכל נהיה בשו שו דיסקרטיות
מה לא מכובד?
שגבר בן 40+ ישכב עם בחורה בת 20? אם זה מתאים לשניהם ובהסכמה...
אמ-מה, אני חושב, וכנראה אינך שם עדיין, שסקס ללא כלום, רק פיזיות מלאה, משעמם רצח.
סיפרתי למסג'יסט שלי על הבחור שהלכתי אליו כשלקחתי הפסקה ממנו. אמרתי לו: הבחור היה "מכונת סקס" - יש מחקרים על זונות שמתנתקות מהגוף שלהן בזמן "העבודה", גם ההוא היה כך. אני לא מסוגל לקיים יחסי מין מהסוג הזה. מעולם גם לא יכולתי. בגלל זה החלטתי לחזור למסג'יסט שלי.

דורון-55

Active member
מה לא מכובד?
שגבר בן 40+ ישכב עם בחורה בת 20? אם זה מתאים לשניהם ובהסכמה...
אמ-מה, אני חושב, וכנראה אינך שם עדיין, שסקס ללא כלום, רק פיזיות מלאה, משעמם רצח.
סיפרתי למסג'יסט שלי על הבחור שהלכתי אליו כשלקחתי הפסקה ממנו. אמרתי לו: הבחור היה "מכונת סקס" - יש מחקרים על זונות שמתנתקות מהגוף שלהן בזמן "העבודה", גם ההוא היה כך. אני לא מסוגל לקיים יחסי מין מהסוג הזה. מעולם גם לא יכולתי. בגלל זה החלטתי לחזור למסג'יסט שלי.
כל עוד זה בהסכמה הגיל לא משחק תפקיד (כמובן לא קטינה )
אבל דיסקרטיות לא להז.... בפני אולם מלא מצלמות ואין חדר כושר היום ללא מצלמות
שלא מוסתרות .
ולא משנה אם את נשואה, אלמנה ,גרושה, רווקה .
הרי באמת מישהו חושב שהסרטונים האלו נצפו לראשונה לאחר שהופצו...

יעיש התימני

Well-known member
כל עוד זה בהסכמה הגיל לא משחק תפקיד (כמובן לא קטינה )
אבל דיסקרטיות לא להז.... בפני אולם מלא מצלמות ואין חדר כושר היום ללא מצלמות
שלא מוסתרות .
ולא משנה אם את נשואה, אלמנה ,גרושה, רווקה .
הרי באמת מישהו חושב שהסרטונים האלו נצפו לראשונה לאחר שהופצו...
אולי הן לא ידעו, החרמנות שיגעה אותן, אולי ריח הסכנה הדליק אותן יותר, לך תדע.
אבל ביני לבינך, הן הקורבנות, גם המאמן קורבן. התוקף/ת הוא/היא מי שחדר למצלמות והפיץ את התמונות. זה ממש אונס.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
באמת בא לך על בת 20?
לא נמשכת לצעירים soory ,אבל---כשהייתי בת 44 חיזר אחריי בלהיטות כמה חודשים גבר בן 26 😉☺️ומפה----לשם----היה סקס מושקע אבל בזה זה הסתכם,ונגמר לי מהר.
לא ניסיתי המון זמן להכיר ולצאת אבל אני מאמינה שעדיין יש גברים בגילאי 50 שמתפקדים.

דורון-55

Active member
לא נמשכת לצעירים soory ,אבל---כשהייתי בת 44 חיזר אחריי בלהיטות כמה חודשים גבר בן 26 😉☺️ומפה----לשם----היה סקס מושקע אבל בזה זה הסתכם,ונגמר לי מהר.
לא ניסיתי המון זמן להכיר ולצאת אבל אני מאמינה שעדיין יש גברים בגילאי 50 שמתפקדים.
"אבל אני מאמינה שעדיין יש גברים בגילאי 50 שמתפקדים".
איייי זה כואב ;) ;)

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
לתבוע אותו על מה?
שזיין להנאתו נשים בכל הגילאים ועשה חיים?
זה שהוא מטומטם וחסר אחריות זו בעיה שלו הן הנשואות חגגו בדיוק כמוהו אז מפריע לי שהאצבע מופנת כלפיו,הוא לא אנס אותן והכול היה מרצון-ויש מחיר לכל דבר.
יש המון מכוני כושר שאני מכירה ואף אחד לא פוגע בשני ,וגם אם בא לך רומן עושים זאת בשקט ודיסקרטיות.

דורון-55

Active member
לתבוע אותו על מה?
שזיין להנאתו נשים בכל הגילאים ועשה חיים?
זה שהוא מטומטם וחסר אחריות זו בעיה שלו הן הנשואות חגגו בדיוק כמוהו אז מפריע לי שהאצבע מופנת כלפיו,הוא לא אנס אותן והכול היה מרצון-ויש מחיר לכל דבר.
יש המון מכוני כושר שאני מכירה ואף אחד לא פוגע בשני ,וגם אם בא לך רומן עושים זאת בשקט ודיסקרטיות.
אין על מה לתבוע אותו אני מבין שנעלם הבחור לא מקנא בו
אם באמת מי שנאמר מחפש אותו .
הוא חסר אחריות נכון אבל מה עם כל הנשים מה הן חשבו שהתפשטו וקיימו יחסים
במקום שמרושת מצלמות (איפה הראש וקו המחשבה )
הוא יושב עירום והן מסדרות את המזרן ערומות ומגיעות אליו
מקימות מין אוראלי ואחרי זה שוכבים .
מה חשבו שאף אחד בשום שלב לא יראה את הסרטונים .
וכמו שאמרת בא לך רומן דיסקרטיות שם המפתח .

יעיש התימני

Well-known member
אין על מה לתבוע אותו אני מבין שנעלם הבחור לא מקנא בו
אם באמת מי שנאמר מחפש אותו .
הוא חסר אחריות נכון אבל מה עם כל הנשים מה הן חשבו שהתפשטו וקיימו יחסים
במקום שמרושת מצלמות (איפה הראש וקו המחשבה )
הוא יושב עירום והן מסדרות את המזרן ערומות ומגיעות אליו
מקימות מין אוראלי ואחרי זה שוכבים .
מה חשבו שאף אחד בשום שלב לא יראה את הסרטונים .
וכמו שאמרת בא לך רומן דיסקרטיות שם המפתח .
מי שצריך ממש להיעלם זה מי שהפיץ את הסרטונים, הוא ממש בסכנת חיים עכשיו.

למעלה