פורסם סרטון של בתו של עבריין לא פשוטמי שצריך ממש להיעלם זה מי שהפיץ את הסרטונים, הוא ממש בסכנת חיים עכשיו.
הוא מחפש את המאמן שירד למחתרת
פורסם סרטון של בתו של עבריין לא פשוטמי שצריך ממש להיעלם זה מי שהפיץ את הסרטונים, הוא ממש בסכנת חיים עכשיו.
זה פייק בסוף הבת של עברייןפורסם סרטון של בתו של עבריין לא פשוט
הוא מחפש את המאמן שירד למחתרת
הבעיה היא שזה צולם אולי ידע שיש מצלמוצ אולי לא,קצת אחריות ,יש חדר משרד אפשר שם להזדיין בלי מצלמות,תחשוב מה עובר על נשות יבנה הנשואות שנרשמו למכון כושר ,ומה גם כנותן שירות כמו יחסי מרות לא שוכבים עם לקוחות ,אלה אם האימון הודגר כאימון אירוטי מינילתבוע אותו על מה?
שזיין להנאתו נשים בכל הגילאים ועשה חיים?
זה שהוא מטומטם וחסר אחריות זו בעיה שלו הן הנשואות חגגו בדיוק כמוהו אז מפריע לי שהאצבע מופנת כלפיו,הוא לא אנס אותן והכול היה מרצון-ויש מחיר לכל דבר.
יש המון מכוני כושר שאני מכירה ואף אחד לא פוגע בשני ,וגם אם בא לך רומן עושים זאת בשקט ודיסקרטיות.
אצלנו בקהילת חובבי הגברים חכ"שים, בעיקר המקלחות והשירותים נחשבים כמעדן או כקינוח ראוי לאחר עבודה קשה על שרירי הגוף "החטוב". אמ-מה, כמוך כמוני, כשכבר הלכתי לא היתה שום פעילות, ויתרה מכך, העליז היחיד שהיה שם עסק בהסתתרות, אז למה שאבזבז זמן.כיום שיש תעוד מלא - הדבר משמית לסת.
הבחור נתן עבודה.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
חבר הסביר לי שחדר הכושר של מודיעין הוביל לגרושים רבים מאוד. אבל אני לא חזיתי כאן בתיעוד.
מניח שיש עוד כמה חדרי כושר.
האמת מבט בביצועים ביבנה מלמד שיש חיים ביבנה - התעוד מלמד שהוא נתן בראש לנשים נאות מאוד - וגם לו לא חסר.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
אם הבנתי נכון הוא נירדף על ידי שלל גברים שהוא סייע לנשותיהן להיות בכושר.
עכשיו עומדת השאלה - מה מפריע באמת, האם הצילום או המעשה?
אני בכלל סבור שהוא עסק בסוג של זנות - היינו המעשה שולי, ומה שמפריע לבעלים זה התיעוד.
הרי יחסים על המזרון יוגה, אחת אחרי השניה - לא מלמדים על בגידה של הנשמה אלה של ביצועי הגוף. (אומר זה שזיין לא פעם על מזורן יוגה במשרדו - ואז הוא חשב שזאת אהבת חיים).
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
אני מנוי בחדר כושר אחד הטובים של הארץ. כבר כמה שנים.
אפילו לאורך תקופה ארוכה הייתי שם מידי יום.
ולא יצא לי שום דבר.
גם לא את מדריכות הכושר.
השאלה כמוסן היא למה?
אישוניאיש.
מתאמן ולא אטרקטיבי.
על מה המהומה?כיום שיש תעוד מלא - הדבר משמית לסת.
הבחור נתן עבודה.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
חבר הסביר לי שחדר הכושר של מודיעין הוביל לגרושים רבים מאוד. אבל אני לא חזיתי כאן בתיעוד.
מניח שיש עוד כמה חדרי כושר.
האמת מבט בביצועים ביבנה מלמד שיש חיים ביבנה - התעוד מלמד שהוא נתן בראש לנשים נאות מאוד - וגם לו לא חסר.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
אם הבנתי נכון הוא נירדף על ידי שלל גברים שהוא סייע לנשותיהן להיות בכושר.
עכשיו עומדת השאלה - מה מפריע באמת, האם הצילום או המעשה?
אני בכלל סבור שהוא עסק בסוג של זנות - היינו המעשה שולי, ומה שמפריע לבעלים זה התיעוד.
הרי יחסים על המזרון יוגה, אחת אחרי השניה - לא מלמדים על בגידה של הנשמה אלה של ביצועי הגוף. (אומר זה שזיין לא פעם על מזורן יוגה במשרדו - ואז הוא חשב שזאת אהבת חיים).
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
אני מנוי בחדר כושר אחד הטובים של הארץ. כבר כמה שנים.
אפילו לאורך תקופה ארוכה הייתי שם מידי יום.
ולא יצא לי שום דבר.
גם לא את מדריכות הכושר.
השאלה כמוסן היא למה?
אישוניאיש.
מתאמן ולא אטרקטיבי.
אז זהו שברגע שמשלמים על שירות זה כמו יחסי מרות ,אסור להתעסק גם אם היא רוצה מאוד,הוא מאורס אז כבר איבד אישה לעתיד,אני מתאר לעצמי שבטח היו שמועות,תמיד שיש נשים מכרכרות סביב גבר או זכר אלפא תמיד יש משהו, זה מגעיל לעשות סקס אחרי אימון ללא מקלחת ,כחובב אוראלי לנשים לא רוצה לחשוב ,רק חברת נפש באמת אתענג על הזעה שלה לאחר אימון בכיף!על מה המהומה?
זה ידוע שאחרי אימון אינטנסיבי החרמנות נוזלת מהאוזניים והמאמן החסוד בעד שלום עולמי!
מה שנקרא מייק לאב נוט וור וזה
מדובר על 50 נשואות כמעט וואי לי בהסכמה כמובןאז זהו שברגע שמשלמים על שירות זה כמו יחסי מרות ,אסור להתעסק גם אם היא רוצה מאוד,הוא מאורס אז כבר איבד אישה לעתיד,אני מתאר לעצמי שבטח היו שמועות,תמיד שיש נשים מכרכרות סביב גבר או זכר אלפא תמיד יש משהו, זה מגעיל לעשות סקס אחרי אימון ללא מקלחת ,כחובב אוראלי לנשים לא רוצה לחשוב ,רק חברת נפש באמת אתענג על הזעה שלה לאחר אימון בכיף!
יבנה סוג של עיר שמרנית קצת עם אוכלסיה כמו אנשי קבע וזוגות צעירים,אז זה פאדיחה פאדיחה שיודעים את השלדים שלך
לא כל המזיע מסריחאז זהו שברגע שמשלמים על שירות זה כמו יחסי מרות ,אסור להתעסק גם אם היא רוצה מאוד,הוא מאורס אז כבר איבד אישה לעתיד,אני מתאר לעצמי שבטח היו שמועות,תמיד שיש נשים מכרכרות סביב גבר או זכר אלפא תמיד יש משהו, זה מגעיל לעשות סקס אחרי אימון ללא מקלחת ,כחובב אוראלי לנשים לא רוצה לחשוב ,רק חברת נפש באמת אתענג על הזעה שלה לאחר אימון בכיף!
יבנה סוג של עיר שמרנית קצת עם אוכלסיה כמו אנשי קבע וזוגות צעירים,אז זה פאדיחה פאדיחה שיודעים את השלדים שלך
בדיוק,והמהומה מופנת אליו ולמה?על מה המהומה?
זה ידוע שאחרי אימון אינטנסיבי החרמנות נוזלת מהאוזניים והמאמן החסוד בעד שלום עולמי!
מה שנקרא מייק לאב נוט וור וזה
המהומה לא צריכה להיות מופנית לאף אחד מהמעורביםבדיוק,והמהומה מופנת אליו ולמה?
נשים נשואות שלא השתמשו באמצעי מניעה ועוד,חגגו איתו-יש מחיר לכל דבר, רוצה רומן/סטוץ?דיסקרטיות, שכחו את המילה.
משווע....משבע.
חוסר אחריות משווע של הנשואות בכל הגילאים שהיו איתו,הוא לא אנס אותן.וואי הרשת גועשת .. ראיתי כמה סרטונים
מפריע לי אישית שהוא לא השתמש בקונדום בשום אקט, ובכך סיכן את עצמו ואת בנות הזוג שלו. זאת שערוריה ממש. חוסר אחריות משווע.
נכון מאוד, ועדיין הוא זה שיודע שהוא שוכב כל יום עם משהי אחרת .. ולכן צריך להיות לו מידה מסויימת של אחריות אישית... זה לא מוריד מהאחריות שלהן בקיצור .... בלאגן שלםחוסר אחריות משווע של הנשואות בכל הגילאים שהיו איתו,הוא לא אנס אותן.
אתה צודקנכון מאוד, ועדיין הוא זה שיודע שהוא שוכב כל יום עם משהי אחרת .. ולכן צריך להיות לו מידה מסויימת של אחריות אישית... זה לא מוריד מהאחריות שלהן בקיצור .... בלאגן שלם
אם היו נולדים לו ילדים, אז בוודאי.נכון מאוד, ועדיין הוא זה שיודע שהוא שוכב כל יום עם משהי אחרת .. ולכן צריך להיות לו מידה מסויימת של אחריות אישית... זה לא מוריד מהאחריות שלהן בקיצור .... בלאגן שלם
איפה ראית? גם אני רוצה לראותוואי הרשת גועשת .. ראיתי כמה סרטונים
מפריע לי אישית שהוא לא השתמש בקונדום בשום אקט, ובכך סיכן את עצמו ואת בנות הזוג שלו. זאת שערוריה ממש. חוסר אחריות משווע.
יש אתר טלגרם של עדנה קרנאבל - שם יש הכול בכול סוג של טירוף שיש.איפה ראית? גם אני רוצה לראות
משווע..
מפריע לך אישית?וואי הרשת גועשת .. ראיתי כמה סרטונים
למה את הולכת רחוק? גם פה יש מי שניסה להעיר (להחריד זאת מילה גדולה) מרבצו קהל גדול. חארות, כמו פראיירים, לא מתים. רק מתחלפים ואני דווקא לא שמה זרקור על מי שעושה את העליהום אלא על מי שנותן לזה ידמפריע לך אישית?
מה זה עיסקך, כל אחת שתדאג לעניינים שלה.
העניין הציבורי היחיד, הפריצה (למיקום התמונות) ופרסומן.
מקווה שיתפשו את מי שעשה את זה והחריד מריבצם קהל גדול.
כמובן שדברים כאלה מתרחשים אך ורק בק"ק יבנה,
ולא חו"ח במקום מגורי או בפתח תקווה או עפולה.
שבוע טוב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.