הנשואות של יבנה....

Yakir4179

Well-known member
לתבוע אותו על מה?
שזיין להנאתו נשים בכל הגילאים ועשה חיים?
זה שהוא מטומטם וחסר אחריות זו בעיה שלו הן הנשואות חגגו בדיוק כמוהו אז מפריע לי שהאצבע מופנת כלפיו,הוא לא אנס אותן והכול היה מרצון-ויש מחיר לכל דבר.
יש המון מכוני כושר שאני מכירה ואף אחד לא פוגע בשני ,וגם אם בא לך רומן עושים זאת בשקט ודיסקרטיות.
הבעיה היא שזה צולם אולי ידע שיש מצלמוצ אולי לא,קצת אחריות ,יש חדר משרד אפשר שם להזדיין בלי מצלמות,תחשוב מה עובר על נשות יבנה הנשואות שנרשמו למכון כושר ,ומה גם כנותן שירות כמו יחסי מרות לא שוכבים עם לקוחות ,אלה אם האימון הודגר כאימון אירוטי מיני

יעיש התימני

Well-known member
כיום שיש תעוד מלא - הדבר משמית לסת.

הבחור נתן עבודה.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

חבר הסביר לי שחדר הכושר של מודיעין הוביל לגרושים רבים מאוד. אבל אני לא חזיתי כאן בתיעוד.

מניח שיש עוד כמה חדרי כושר.

האמת מבט בביצועים ביבנה מלמד שיש חיים ביבנה - התעוד מלמד שהוא נתן בראש לנשים נאות מאוד - וגם לו לא חסר.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

אם הבנתי נכון הוא נירדף על ידי שלל גברים שהוא סייע לנשותיהן להיות בכושר.

עכשיו עומדת השאלה - מה מפריע באמת, האם הצילום או המעשה?

אני בכלל סבור שהוא עסק בסוג של זנות - היינו המעשה שולי, ומה שמפריע לבעלים זה התיעוד.

הרי יחסים על המזרון יוגה, אחת אחרי השניה - לא מלמדים על בגידה של הנשמה אלה של ביצועי הגוף. (אומר זה שזיין לא פעם על מזורן יוגה במשרדו - ואז הוא חשב שזאת אהבת חיים).
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

אני מנוי בחדר כושר אחד הטובים של הארץ. כבר כמה שנים.

אפילו לאורך תקופה ארוכה הייתי שם מידי יום.

ולא יצא לי שום דבר.

גם לא את מדריכות הכושר.

השאלה כמוסן היא למה?

אישוניאיש.
מתאמן ולא אטרקטיבי.
אצלנו בקהילת חובבי הגברים חכ"שים, בעיקר המקלחות והשירותים נחשבים כמעדן או כקינוח ראוי לאחר עבודה קשה על שרירי הגוף "החטוב". אמ-מה, כמוך כמוני, כשכבר הלכתי לא היתה שום פעילות, ויתרה מכך, העליז היחיד שהיה שם עסק בהסתתרות, אז למה שאבזבז זמן.
אני חושב שהכל ענין של דיסקרטיות.
הוא העלה תמונות או הן העלו תמונות?
ואני מסכים אתך מאוד - הוא זונה. לי אין ספק בכך.

לא מתפשרת כלל

Well-known member
כיום שיש תעוד מלא - הדבר משמית לסת.

הבחור נתן עבודה.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

חבר הסביר לי שחדר הכושר של מודיעין הוביל לגרושים רבים מאוד. אבל אני לא חזיתי כאן בתיעוד.

מניח שיש עוד כמה חדרי כושר.

האמת מבט בביצועים ביבנה מלמד שיש חיים ביבנה - התעוד מלמד שהוא נתן בראש לנשים נאות מאוד - וגם לו לא חסר.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

אם הבנתי נכון הוא נירדף על ידי שלל גברים שהוא סייע לנשותיהן להיות בכושר.

עכשיו עומדת השאלה - מה מפריע באמת, האם הצילום או המעשה?

אני בכלל סבור שהוא עסק בסוג של זנות - היינו המעשה שולי, ומה שמפריע לבעלים זה התיעוד.

הרי יחסים על המזרון יוגה, אחת אחרי השניה - לא מלמדים על בגידה של הנשמה אלה של ביצועי הגוף. (אומר זה שזיין לא פעם על מזורן יוגה במשרדו - ואז הוא חשב שזאת אהבת חיים).
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

אני מנוי בחדר כושר אחד הטובים של הארץ. כבר כמה שנים.

אפילו לאורך תקופה ארוכה הייתי שם מידי יום.

ולא יצא לי שום דבר.

גם לא את מדריכות הכושר.

השאלה כמוסן היא למה?

אישוניאיש.
מתאמן ולא אטרקטיבי.
על מה המהומה?
זה ידוע שאחרי אימון אינטנסיבי החרמנות נוזלת מהאוזניים והמאמן החסוד בעד שלום עולמי!
מה שנקרא מייק לאב נוט וור וזה

Yakir4179

Well-known member
על מה המהומה?
זה ידוע שאחרי אימון אינטנסיבי החרמנות נוזלת מהאוזניים והמאמן החסוד בעד שלום עולמי!
אז זהו שברגע שמשלמים על שירות זה כמו יחסי מרות ,אסור להתעסק גם אם היא רוצה מאוד,הוא מאורס אז כבר איבד אישה לעתיד,אני מתאר לעצמי שבטח היו שמועות,תמיד שיש נשים מכרכרות סביב גבר או זכר אלפא תמיד יש משהו, זה מגעיל לעשות סקס אחרי אימון ללא מקלחת ,כחובב אוראלי לנשים לא רוצה לחשוב ,רק חברת נפש באמת אתענג על הזעה שלה לאחר אימון בכיף!

יבנה סוג של עיר שמרנית קצת עם אוכלסיה כמו אנשי קבע וזוגות צעירים,אז זה פאדיחה פאדיחה שיודעים את השלדים שלך

Yakir4179

Well-known member
אז זהו שברגע שמשלמים על שירות זה כמו יחסי מרות ,אסור להתעסק גם אם היא רוצה מאוד,הוא מאורס אז כבר איבד אישה לעתיד,אני מתאר לעצמי שבטח היו שמועות,תמיד שיש נשים מכרכרות סביב גבר או זכר אלפא תמיד יש משהו, זה מגעיל לעשות סקס אחרי אימון ללא מקלחת ,כחובב אוראלי לנשים לא רוצה לחשוב ,רק חברת נפש באמת אתענג על הזעה שלה לאחר אימון בכיף!

יבנה סוג של עיר שמרנית קצת עם אוכלסיה כמו אנשי קבע וזוגות צעירים,אז זה פאדיחה פאדיחה שיודעים את השלדים שלך
מדובר על 50 נשואות כמעט וואי לי בהסכמה כמובן

לא מתפשרת כלל

Well-known member

לא כל המזיע מסריח
וסקס אחרי אימון זה אחד ה
כשאני נמשכת בטרפת אני טורפת אותו as is
נטורל

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
על מה המהומה?
בדיוק,והמהומה מופנת אליו ולמה?
נשים נשואות שלא השתמשו באמצעי מניעה ועוד,חגגו איתו-יש מחיר לכל דבר, רוצה רומן/סטוץ?דיסקרטיות, שכחו את המילה.

לא מתפשרת כלל

Well-known member
בדיוק,והמהומה מופנת אליו ולמה?
נשים נשואות שלא השתמשו באמצעי מניעה ועוד,חגגו איתו-יש מחיר לכל דבר, רוצה רומן/סטוץ?דיסקרטיות, שכחו את המילה.
המהומה לא צריכה להיות מופנית לאף אחד מהמעורבים
טירחנו את זה למוות
קצת צהוב ומדינה שלמה בשגעת
לכו זדיינו וסתמו :)

שי12346

Well-known member
וואי הרשת גועשת .. ראיתי כמה סרטונים
מפריע לי אישית שהוא לא השתמש בקונדום בשום אקט, ובכך סיכן את עצמו ואת בנות הזוג שלו. זאת שערוריה ממש. חוסר אחריות משווע.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
מפריע לי אישית שהוא לא השתמש בקונדום בשום אקט, ובכך סיכן את עצמו ואת בנות הזוג שלו. זאת שערוריה ממש. חוסר אחריות משווע.
חוסר אחריות משווע של הנשואות בכל הגילאים שהיו איתו,הוא לא אנס אותן.

שי12346

Well-known member
חוסר אחריות משווע של הנשואות בכל הגילאים שהיו איתו,הוא לא אנס אותן.
נכון מאוד, ועדיין הוא זה שיודע שהוא שוכב כל יום עם משהי אחרת .. ולכן צריך להיות לו מידה מסויימת של אחריות אישית... זה לא מוריד מהאחריות שלהן בקיצור .... בלאגן שלם

יעיש התימני

Well-known member
נכון מאוד, ועדיין הוא זה שיודע שהוא שוכב כל יום עם משהי אחרת .. ולכן צריך להיות לו מידה מסויימת של אחריות אישית... זה לא מוריד מהאחריות שלהן בקיצור .... בלאגן שלם
אם היו נולדים לו ילדים, אז בוודאי.
איזו אחריות, למעט להימנע ממחלות מין ומלהכניס להיריון?
אני חוזר על מה שכתבתי באחד השירשורים על האירוע כאן:
הנשים והוא הם קורבנות.
מי שהפיץ/ה את הסרטונים מבחינתי היא/הוא אנס מסוכן במיוחד.

אישון34

Well-known member
איפה ראית? גם אני רוצה לראות
יש אתר טלגרם של עדנה קרנאבל - שם יש הכול בכול סוג של טירוף שיש.

לא בדתקי בנושא של מין, אבל יש שם כל הדלפה שאתה יכול לחשוב עליה וגם מה שלא.

עדנה היא תמיד המקור לרכילות.

אישוניאיש.
נגד רכילות.

mיטלמן

Well-known member

מפריע לך אישית?
מה זה עיסקך, כל אחת שתדאג לעניינים שלה.
העניין הציבורי היחיד, הפריצה (למיקום התמונות) ופרסומן.
מקווה שיתפשו את מי שעשה את זה והחריד מריבצם קהל גדול.
כמובן שדברים כאלה מתרחשים אך ורק בק"ק יבנה,
ולא חו"ח במקום מגורי או בפתח תקווה או עפולה.
שבוע טוב.

לא מתפשרת כלל

Well-known member
מפריע לך אישית?
מה זה עיסקך, כל אחת שתדאג לעניינים שלה.
העניין הציבורי היחיד, הפריצה (למיקום התמונות) ופרסומן.
מקווה שיתפשו את מי שעשה את זה והחריד מריבצם קהל גדול.
כמובן שדברים כאלה מתרחשים אך ורק בק"ק יבנה,
ולא חו"ח במקום מגורי או בפתח תקווה או עפולה.
שבוע טוב.
למה את הולכת רחוק? גם פה יש מי שניסה להעיר (להחריד זאת מילה גדולה) מרבצו קהל גדול. חארות, כמו פראיירים, לא מתים. רק מתחלפים ואני דווקא לא שמה זרקור על מי שעושה את העליהום אלא על מי שנותן לזה יד

למעלה