הסאגה של עב"מ הר הבית ממשיכה

levincor

New member
הסאגה של עב"מ הר הבית ממשיכה

סרטון שישי יצא המראה יותר בברור את העבמ בצילום. זה צולם כביכול מאיזור הכותל. לדברי הכתב מה שרואים זה 3 שניות בלבד מתוך קלטת של 3 דק'. את הקלטת הוציא אליגל גדלייביץ הבחור מהקלטת הראשונה. אוטוטוטו והוא ישחרר את יתרת הקלטת השישית. שווה לקרוא הכתבה מאתר אקספוליטיק http://www.exopolitics.org/Exo-Comment-101.htm כתבה נוספת מבית מדרשו של מייקל כהן http://www.allnewsweb.com/page1199999520.php

hamamin

New member
עכשיו הוא מחליק שמאלה---

פעם הוא רק עמד. פעם החליק ימינה. ועכשיו שמאלה עם אורות קטנים. [???] הדימיון במזרח התיכון עובד שעות נוספות. פורים שפיל.

levincor

New member
זה לא אומר כלום ובטח לא להיות נעול על קונספצי

תלוי מה הזוית של הצילום הראשון . יתכן שיש תנועה הצידה ,אבל בצילום מהצד זה לא יראה. אני לא מחווה דעה אם האירוע אמיתי או לא. רק שיש שם גם יותר מידי תהיות. אסור אף פעם להיות נעול על קונספציה מוחלטת. עוד יכולים להתברר דברים מוזרים ביותר. מאחר והכל צילומים ...כמו 99% מהעדויות כאן ובכל מקום בעולם, באתרי אינטרנט מכובדים יותר או פחות. ועל צילומים אלה יש מאות חוות דעת של מומחי צילום ומומחי עבמים מכל העולם....אז מה רע בצילום עבמ ישראלי?? למה על כל צילום מפוקפק באתרי אינטרנט מח"ול מיד יש קופצים ומשכנעים ומסבירים ,על היחוד בצילום ועל ה"מאפינים" המיוחדים ועוד כל מיני שטויות ...ואילו בצילום ישראלי קפצו כאן כולם כנשוכי נחש וזעקו על זיוף??? צריך לחשוב פתוח וכל עוד זה ברמת הצילום אז הכל יכול להיות.

hamamin

New member
אוקי מאיר,נשאיר פתוח....

הבחור אומר שיהיה המשך לדרמה. תאר לך שהיתה פגיעה בציפוי הזהב של אל-אקצא איך היה נראה המזרח התיכון [?] הלובי היהודי שולט בגלקסיה......

levincor

New member
לא רק הלובי היהודי

לפני 10 שנים אמרו לי באיטליה בעת שיחה מענינת עם איטלקים, שהכסף היהודי שולט בעולם. וזה נאמר בשיא האמונה והרצינות ! ועכשיו לך תוכיח שאין לך אחות. אם היה פוגע באל אקצה היו מאשימים את הלובי היהודי גם את הכסף היהודי. וזה היה נכון עד 2008 עד שהגיע ברני מידהוף וגמר לנו גם את זה..

levincor

New member
ובמיוחד עבורך אמנון

דברנו על העבמ הירושלמי שהתחיל שוב לככב באתרי האינטרנט והנה כתבת חדשות מארה"ב שבה מדברים על נאס"א והעבמים. בכתבה מדבר מנהל מופון על העבמ הירושלמי כמקרה שנבדק על ידם. הנושא העיקרי כמובן הוא האם נאס"א מסתירה או יודעת על עבמים? וכאן אחד ממנהלי נאס"א אסטרונאוט לשעבר אומר שאישית הוא מאמין שיש אבל אין לו כל הוכחות. לדעתי דוגמא כיצד לשים בעמדות מפתח אנשים טובים רק ללא כל קשור לעבמים כדי שההכחשות תהיינה ותראנה אמיתיות. לדעתי גם בנאסא עצמה יש הסתרה ולא כל השרשרת הניהולית שותפה לסוד. http://www.realufos.net/2011/03/nasa-administrator-says-ufos-could-be.html

כל השרשרת הניהולית מודעת לסודותיה הכמוסים.

גם בצבא ישראל - לא כל שותפיה של צה"ל, מודעים לנושאי ומורכבות הידיעות המודיעין המורכבות. אך אני לא בטוח שצ'רלס בולטון אכן מתכוון למה שהוא אומר, לדעתי במיוחד בגלל שימוש מילותיו "מאמין" ו-"מאמין גדול" כשמתייחס לאדגר מיטשל, הוא מאוד משתדל להראות אמין, לדעתי מנסה יותר מידי עד כדי כך, שהוא מבטא את דבריו כבר קשה להאמין לו. חוץ מזה, במיוחד כאדם מן השורה הראשונה במעמדו, הוא בהחלט צריך להתמודד ולהכחיש באופן גורף את נושאי העב"מלוגיה. לעובד נאסא, כמו לכל עובד חברה גדולה אחרת, יש תמיד דיבורים במסדורונות, ועם אלו, לא פעם אחת ולא פעמיים, נתפסו הסרטונים הנוגעים בחומר העבמלוגי ובסרטונים שנמצאים ברשת. אין בנאסא אנשים או עובדים שהולכים עם עיניים סגורות ואטמי אוזניים. השאלה היא, האם העובד מוכן לדבר על זה, או כשנשאל יודע להכחיש. זה נשמע מספיק גורף, אך לדעתי האישית כמעל 70 אחוזי נאסא יודעים. ובחישוב מספיק קליל, אנו נדע שכמעט 99 אחוזי ההירכיה הבכירה של נאסא, יודעת על קיומם של חוצנים ותרבויות מפלנטות אחרות, ההכחשה כמו תמיד גורפת.

levincor

New member
בנושא שותפי הסוד המדיניות אחרת

ובטח בצה"ל. מי שלא צריך לדעת לא יודע..נקודה. אולי הוא שומע שמועות פה ושם ,אבל לא יודע. בטח לא את הדברים האמיתיים ואיך הם מתנהלים. אני זוכר את הנשיא קלינטון מתלונן בפומבי על נושא העבמים ועל חקירותיו שלו עד שנאמר לו במפורש שאין לו לנשיא את הצורך לדעת. במילים שלו: " I was told that ( the president ) I don't have the need to know" כך שגם אם ישאל ויענה דברים לא נכונים זה ישמע אמיתי. יש מידור כך שיודעים מי יודע ומי עלול להדליף. אצלנו גם סגני ראש ממשלה לא יודעים הכל ואפילו אולמרט אמר אחרי שמונה לראש ממשלה ועבר תדרוך שהוא ידע כמעט הכל חוץ מדבר אחד שתמיד חשב עליו ועכשיו תודרך עליו. והוא היה סגנו של שרון עד למחלת שרון. אני יודע שאחת הדרכים הכי טובות להכחיש מידע או אירועים שקר היא פשוט למנות אנשים שלא היו בלופ הידיעה כך שהתנהגותם אמינה וההכחשה נשמעת טוב. אם 99% מההיררכיה הבכירה בנאס"א לאורך דורותיה ידעו על עבמים זה היה מזמן מודלף החוצה כמו כל דבר בעיקר ע"י פורשים או יורשיהם. לי נראה שגם בנאס"א יש מידור חזק ואם יש להם מידע הוא סגור במעגלים פנימיים בלבד אצל אנשים או פיגורות שאינן מוכרות לציבור. לאחרים אין בכלל רמז או כיוון,אולי שמועות.

אני לא בטוח שאחזקת הידע נשמרת לאורך שנים.

אדגר מיטשל הינו הוכחה קיומית לזה. בעוד שכולם אוחזים בחלקת הידע שלהם, כאילו זה עניין של חיים ומוות.. (כמובן שכן) אנו עדים לכך שיותר ויותר אנשים מהמרכז הבמה, אלו שבאמת נגעו בנושא הזה באופן האישי ביותר, מביאים את הנסיון שלהם, אל עבר האזרחים הפשוטים, הרגילים, אל ההמון הזה, שרק אחוז ממנו, קמהה ל"אמת המוחלטת". ומי כמונו יודעים, שאמת יש רק באגדות, וגם אותה מפרש כל אחד לפי דעתו האישית.

levincor

New member
אל תשכח שאדגר מיטשל הוא עדות מיד שניה

יש משקל לכך שהוא אסטרונאוט ידוע. לכן הוא יכול לבוא ולומר מה שהוא חושב. אבל הוא מודה שזה מיד שניה ולא מעדות אישית. זאת החולשה שלו ולכן נאסא יכולה עדין לנשום לרווחה. זה היה אחרת לגמרי אם הוא היה אומר שבטיסותיו לחלל ובנחיתתו ושהייתו בירח הוא אישית ראה עצמים מעופפים תבוניים שמקורם לא ידוע. או אז זה היה אחרת לגמרי. אין עדין מי שישבור את קשר השתיקה ושהיה חוליה מרכזית בשרשרת עם עדות אישית והוכחות. אין עדין. מה שמראה לך שהמידור על הידע ופזורו כן קיימים.אם הידע היה נחלת 99% מנאסא ...אז מזמן זה כבר היה יוצא לציבור.

levincor

New member
אני זוכר ראיון טלויזיוני איתו

בו קלינטון אחרי הנשיאות מתראין בניחותא וחיוך ומדבר על סודות שהוא ניסה לברר. הסיפור היה עם ילדה חולה ששלחה לו מכתב בעת היותו נשיא ובקשה ממנו בקשה אישית לספר על העבמים. קלינטון בשידור חי כנשיא קרא לילדה (אם איני טועה שמה היה אימי) ואמר לה בשידור שאין לו כל מידע על עבמים והוסיף בעקיצה שאם יש למישהו בממשל מידע על עבמים ,אז הוא לא ספר על כך לנשיא של ארה"ב . (המידור של הנשיא) בראיון אחרי הנשיאות הוא נשאל האם באמת אין לו מידע ולמה ענה לאימי כמו שענה.תשובתו היתה שנאמר לו כי אין לו את הצורך לדעת!!!! לגבי שמועות : גם איני זוכר מתי הגיעה אלי השמועה שבאחד הראיונות אחרי הנשיאות הוא אמר מפורשות שלא חקר יותר מידי את נושא העבמים כיון שלא רצה ל"גמור" כמו הנשיא קנדי. זאת כמובן רק שמועה שלא ראיתי או שמעתי ממנו. בחיפוש מהיר בגוגול עם המילים ביל קלינטון ואי הצורך לדעת...באנגלית כמובן , מופיעים כמה דברים מאד מענינים. bill clunton you don't have the need yo know קריאה מענינת

נו, עכשיו זה כבר סופי ומוחלט שמדובר בזיוף

הרי רואים מצויין שמדובר בגרפיקה ממוחשבת. ומלבד זאת, אם היו לו תמונות כ"כ ברורות כבר מלכתחילה, מדוע לא שיחרר אותן לפרסום מיד כשהחלו לטעון שהוא זייפן? פשוט מאד, משום שהוא טרח על הכנת הסרטון הזה. לא חכם הבחור, ושקוף. גם לא מומחה גדול בגרפיקה ממוחשבת. מה שמדהים הוא איך אנשים כה רבים נופלים בפח וקונים את הזיוף הזה בתור הדבר האמיתי.

אם אני זוכר נכון...

אתה עוסק בגרפיקה ממוחשבת או משהו דומה. לפחות כתבת כך כמה פעמים. אם זה נכון - אז אתה אמור לדעת לזהות בקלות. מעבר לזה, יש לך הסבר למה הסרטון הזה מפורסם רק עכשיו יותר מחודש מאוחר יותר?

ולפיכך, אני מאוד משתדל לא להצהיר הצהרות שווא.

ובדיוק מסיבות אלו, אני יכול לומר לך, כאדם שעסק ברמה מקצועית (גבוהה יחסית),קשה מאוד ליצור רמה שכזאת כפי הנראה בסרטון. האיכות והגימור בהחלט רמה אחת מעל. בסרטים הוליוודיים בהחלט ניכן הביטוי הויזואלי של עריכת המחשב, אך במקרה זה שלנו (בירושלמי לא). ובכל זאת - במקרה הזה - לפני שאצהיר הצהרות מרחיקות לכת, אחכה לסרטון המלא. רק בשביל להיות בטוח במאה ומעט אחוז. אך בכל זאת, אם ממש תרצה, אוכל לומר לך שבנתיים אין כל סיבה הנראת לעין, לציין שסרטון זה מתגלה - כלא אוטנטי או כמזויף. תנסה לזכור, שלפני שאתה צועק, לוחש "מזויף", "מפוברק", "עריכה של מחשב" וכו'.. סרטים כאלו כשל עב"מים בקירבה שכזאת, רק עניין של זמן שיגיעו אלינו (במידה וזהו סרטון מזויף - למרות שכרגע אין כל סיכוי גדול לכך). הגעה של סרטים כאלו - אלינו - לעם (להמון) עד כדי שנראה במו עיננו בקירבה שכזאת, ובסרטון ממש ולא סטליס - סרטון של מחשב, סיכוי בהחלט גדל ככל שהזמן רק עובר. אם זה מפתיע אותך, נסה לשאול את עצמך, למה אתה כל כך מופתע.. כיוון שזאת השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך, לפני שאתה מחליט שזהו "זיוף", ואין לך אפילו הסבר קלוש לכך. האמת מפחידה עד כדי כך? למרות שאולי וכל חייך עסקת בעב"מלוגיה? תשובה זאת לא תמצא באמירה "זיוף", והיא גם לא תקל עליך במציאות זאת. מה שבטוח, שסרטון זה אולי כנראה הדבר הכי אמיתי שתשיג. יותר מזה, תצטרך להגיע לאזורים שאולי, גם לא תצליח לצאת (ודוגמאות למקומות אלו, לא חסר, וגם לא מומלץ לחלוטין להגיע). כמובן שישנה לך את האפשרות לבחור, או בסרטונים הקצרים או הארוכים, התמונות סטליס המזויפות או האמיתיות, העדויות והסבריהם של האנשים שמגיעים מהתחום, ולבדוק ולחקור (כנראה שוב).. אולי צעקו לך "זאב" כל כך הרבה פעמים, שהפעם כשזה אמיתי, באופן די מורגל אתה כבר שולל.

levincor

New member
אתה רואה מצוין, כל הכבוד. רק תקרא בכתבה

שם מוסבר שלקח זמן כי הוא חפש מישהו נוסף שצילם. עכשיו לדברי הכתב הוא מצא ומתוך הסרטון (שצולם מאיזור הכותל) שחרר כמה שניות. את השאר ישחרר בהמשך. זה לא סרטון שלו. אמיתי או לא ימים יגידו. שחרר קצת וקח הכל יותר בקלות ולא בפסקנות!!

הויכוח מיותר

עכשיו פתאום משיהו אחר צילם, וקודם הוא טען שהקטע לקוח מסרטו הראשון - המצאות וטלאים. באמת שאין טעם לדון בזיוף כ"כ מוחלט וברור יותר ומי שרוצה להאמין שהסרטון אמיתי משום שהיה רוצה שיהיה אמיתי, לבריאות.

חאלס אחי אתה מגזים

אתה ניכנס ראש בראש עם כולם אמרו לך שזה אמיתי גם מנהל וגם אדום אז מה אתה מיתווכח איתם???? אתה המומחה פה או שהם????? אני גם חשבתי שזה זיוף עד שהמנהל שינה את דעתי וגרם לי להבין שזה הדבר האמיתי (למרות שזה ניראה שונה לגמרי מימה שקרה לי)

למעלה