הסאגה של עב"מ הר הבית ממשיכה

mulder x

New member
לא ידידי מלך האסלות,אתה מגזים! זה זיוף

אם אתה רוצה אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי ולהגיע אלי לסטודיו טשמח להסביר לך,כל הזיופים של מר לגדיאל עברו ניתוח מעמיק בוידאו ,פלוס סריקה של פילטרים שהוא השתמש בהם על ידי ועל ידי 2 מומחי וידאו אובייקטיביים נוספים ששירתו במודיעין במסגרת שירותם הצבאי ושכיום האחד עובד בספורט 5 והשני אחראי אולפן ברחוב הברזל ברמת החייל התוצאה היא זיוף,זיוף ושוב זיוף,אני לא אבלבל לך את השכל עם מושגי גרפיקה אבל בבקשה האמן לי שעובדים עלייך,החל משימוש לא חוקי בתמונת כיפת הסלע כאשר כל הנוף קפוא ולא מש ממקומו,אין אפילו נצנוץ של פנס ועד לחיתוכים גסים בגרפיקה(האיש שתל תמונה על תמונה ולא טרח לטשטש את החיבור ביניהם מה שמעיד על חוסר הבנה מוחלט בגרפיקה.אני ממש מתחנן לפניכם:פליז אל תתנו יד לרמאי ,לשרלטן הזה! מה שמנסה אלי לעשות כרגע הוא לפנות לחו"ל,מכיוון שכאן בארץ הוא הפך לבדיחה הוא מנסה "לעבוד" על הגויים,אך גם זה לא יעזור לו,אני שוחחתי באמצעות הנט עם מנהל האתר בחו"ל שפירסם את התמונות האחרונות(אקספוליטן???) והוא די היה בשוק ממה שכתבתי לו ומההוכחות שהוא קיבל ממני והוא אף הבטיח לבדוק את הנושא לעומק וכנראה שגם הוא יסיר את הפרסום בימים הקרובים,הוא אף טען שאם אכן זה זיוף(עובדה שאין להתווכח עליה כמובן) הם יתבעו אותו על מסירת מידע מוטעה במתכוון ועל פגיעה בשמו הטוב של האתר,הם צריכים לבדוק את החוק הבינלאומי בנושא אבל הוא ממש זעם!!!! אז תעשו טובה:לפני שאתם פותחים את בקבוקי השמפניה תרגעו,טוב?

‫אם אכן יש לך איזה שהיא הוכחה לדבריך, תראה.

מלדר, אם יש לך חברים כאלו שכבר ניתחו את הסרטונים, ועוד כולם בשוק מהם "מההוכחות" לא מהמילים, כיוון שכפי שאתה יודע, תמונה חזקה ממילים, ואצלך אני רואה כרגע רק מילים שמעידות על רצונך, לגרום לכולם להבין שזהו זיוף, אז היכן ההוכחה לדבריך? אם זה כל כך פשוט וקל לך להבין שזהו זיוף, תוכיח שזהו זיוף ותסיים את מסע הנסיון הזה, להוכיח משהו שלצערי לא הצלחת עד היום. מנהל אתר אקספוליטן, ראה את ההוכחות של "ניתוח הוידאו המעמיק"? הוא צפה ב"סריקה של פילטרים"? היכן המומחים הגדולים אשר בדקו את הסרטונים? בנתיים יש לנו עדויות מצטברות, יותר ויותר סרטונים והוכחה של - לסרטונים מצוינים שמראים באופן מאוד ברור - עב"מ. תוכיח ותראה את הניתוחים עליהם אתה מדבר. עכשיו שיש לך הכל (ניתוחים וידאו מעמיקים, סריקה של פילטרים, את דו"ח המסקנות של 2 מומחי וידאו ).

כבר הוצגו בפניך עשרות הוכחות

אך אתה מעדיף להתעלם כאילו לא ארע דבר ולחזור שוב ושוב על בקשה שמולאה כבר מזמן, ההוכחות החותכות ניתנו והובאו בפניך ועל כן אין טעם להמשיך בדיון.

זה לא ברור לי, אתה משתמש ב2 שמות משתמשים?

אם לא, אנא תן למלדר את הזכות להביע את עצמו. יחד עם זאת, מילים שוב.. לא יעזרו לאף אחד להוכיח אחרת.

יש משהו שכן ברור לך?

כאמור, הוכחות ניתנו, אתה מתעקש וטוען כי מדובר ב-"מילים" וזאת למרות שכל ההוכחות ניתנו ע"י הגולש מאלדר, על ידי ועוד ע"י אינספור אנשים, ביניהם אנשי העמותה לחקר עב"מים. הזיוף כבר הוכח מזמן וקיבלת הסבר מפורט וענייני מדוע מדובר בזיוף. אתה מעדיף להתכחש ולהתעלם - לבריאות שיהיה לך, רק רצוי לא להתחיל לתקוף אנשים אישית רק משום שאיבדת את היכולת להתמודד עם טיעוניהם. ולא, מאלדר ואני בהחלט אינם אותו אדם, היות ואאני מבין שאתה איש מחשבים (או לפחות מתיימר להיות), הרי שתוכל לבדוק זאת בקלות.

ויתרה מזאת, ה"הוכחות שקבלנו" אינן הוכחות.

ואני עדיין מחכה לניתוח הפילטרים, הוידאו המעמיק, והדו"ח של אנשי המדיה עליהם צוין בהודעות הקודמות. על המלחמה הפרטית, נאלץ לוותר. עם זאת אבקש ממך, לא לתקוף אותי אישית, כפי שאני לא תוקף אותך. אני מקווה שזה בקשה ברורה מספיק.

בואנה מה ניסגר איתך????

אתה צריך להיחסם דחוף אתה לא תחלוק על דעתו של המנהל בפומבי מה עוד שאתם גם טועה ומדובר בחחללית אמיתית כמה אפשר ליטחון את זה????

אין לי הוכחות

אבל מספיק שהמנהל והמאמין אומרים שזה אמיתי אני לא צריך יותר מיזה הם המומחים פה ולא אתה ובטח לא החברים שלך זה פורום שנימצאים בו אנשים שרוצים להאמין בחזיירים אז למה אתם הורסים הכול אם האנרגיות השליליות האלה שלכם??!!!!

hamamin

New member
אחי ,אני לא אומר---

להפך,מהתחלה ממש,בדקה הראשונה טענתי שזה זיוף. חזק ומרשים--- אבל זיוף ---- וחשוב שתהיה פתיחות בפורום אפילו שזה נראה מעצבן. פה זה דמוקרטיה,פורום פתוח. כל טוב.

IndigonFlash

New member
אף אחד פה לא ממש מומחה

כל אחד לוקח את האמצעים והנסיון שעומדים לרשותו ואומר את דעתו. זה עובד לשני הכיוונים.

סלח לי אדוני, אך אתה טועה.

יש פער עצום בידע המומחים בפורום לבין רבים ואחרים. כך שלומר אין מומחים, לא ממש מדויק. כרגע אין כל מבחנים בנושאי העבמלוגיה, ולכן אין מקצוע בנושא. אך מומחיות נלקחת בחשבון כאשר הידע והחקר והנסיון לוקחים מקום. כך להכריז, עד ידיעתם של אנשי הפורום, פשוט גובל בחוצפה.

IndigonFlash

New member
לא התכוונתי בתחום העב"מלוגיה

אלא באופן כללי, עם דגש מסוים על תחום הגרפיקה הממוחשבת.

xcalibur

New member
אשמח להסבר כיצד הסרטון הבא הוא זיוף:

http://www.youtube.com/watch?v=zQ-bNOy_CKQ&NR=1 ראיתי את כול הסרטונים. אלו שהתמונה קפואה, אין נצנוץ של האור ורואים בבירור את הפסים של הטלויזיה גם אני יכול לקבוע בו במקום שהם מזויפים. אבל הסרטון הזה? כמה שהסתכלתי לא הצלחתי למצוא דבר וחצי דבר לא בסדר בו.

אפשרות חלופית תינעל את הדיון הזה!!!!!!!1

הם סתם רוצים להרוס לנו את התאוה לעבמים עם הם חושבים שאין עבמים אז למה הם כותבים פה???? סתם לעשות פרובקציות!!!!!!

BadHumor123

New member
לא הבנתה מלך

אף אחד לא הורס לך כשאומרים לך את האמת זה לא פרובוקציות זה עובדות
אתה חושב שכל מי שכותב פה מסכים עם מה שמנהל חושב או המומחים שלו כותבים
מותר לכל מי שרוצה לכתוב לכתוב מה שהוא חושב אפילו לך
יש מומחים בישראל שמתעסקים בעבמים ויש מומחים בעולם והם קבעו שזה זיוף פה לא ראיתי אף אחד שהצליח להראות משהו שיוכיח או אפילו יראה שהצילום הזה אמיתי כולה מסובבים מילים ושוב מסובבים וכלום
אם אתה רוצה ללכת עם ראש בקיר ולהאמין שזה אמיתי אז תמשיך להאמין אתה יכול להאמין בכל מה שבא לך אבל זה לא נכון

BadHumor123

New member
לא כתבו לך מספיק הוכחות בשרשור הזה?

פה לא מצאתי שום טיעון חוץ מטיעונים מעגליים שחוזרים וקובעים שהצילום אמיתי והוא של עבם
אם אתה רוצה הוכחות את  יכול למצוא אותם בשרשור הענקי שכתוב פה כבר שמו מספיק הוכחות ובדיקות של מומחים בתחום הזה וחלק מההוכחות התפרסמו בפורומים של העמותה שהוא באמת מקצועי ובפורומים בחול

למעלה