הסאונדטראק של מטריקס II:

Wakizashi

New member
הסאונדטראק של מטריקס II:

אילו שירים הייתם מכניסים לתוכו? אני חייב להודות, שבינתיים רק שיר אחד נתקע לי בראש שמתאים לרשימה הזו, ועליו חשבתי מהרגע הראשון ששמעתי אותו, והוא- Rage Against The Machine- Microphone Fiend שהוא שיר כיסוי שלהם, אבל נשמע ממש טוב (מתוך האלבום האחרון שהוציאו- Renegades). ולמה דווקא השיר הזה? - כי המילים שחוזרות בפזמון הן "Cause I´m an E-F-F-E-C-T: a smooth OPERATOR / OPERATOR correct me". מה דעתכם?

סליידר

New member
Britney Spears - Hit me baby one

more time שהסרט הבא יכה אותי כמו שהראשון הכה אותי.
לא משהו..? רגשי נחיתות.. ריחום עצמי.... עובר.. בעצם לא.. רגע.. שנת 2069... עדיין לא עבר.. אויש.. לול! cya

סליידר

New member
רמי פורטיס - יומו של העכבר

אין מה להגיד, אני שומע את זה עכשיו, זה כל כך מתאים. תחפשו את המילים, אני לא יכול להכניס אותם לפה כי זה עובר על חוקי תפוז.

סליידר

New member
בעצם אני חייב להכניס

לפחות חלק: " מוקדם בבוקר יוצא מן המיטה שוטף פנים ורץ לעבודה המכונית שוב לא היא לא סוחבת וכרגיל עוד עוד ___ המנהל הפתח מביט אל השעון העכבר בא עייף ורק רוצה לישון הטלפון צועק וכמו פטיש דופק העניבה חונקת המזכירה שוב לא עונה לאט לאט הוא משתגע מזיע וצועק האדון בתוך מלכודת והוא רוצה לצאת כך מתחיל יומו של העכבר.. (פיזמון) חוזר הביתה הרוס מהחיים פותח דואר מופצץ מהמיסים האישה זורחת האסירים דורשים השכנים מלמעלה דופקים שטיחים הילדים בבית כל כך קשה לישון _____ איבד כל איגיון הפעמון זועק סוחט אם ___ התחושה חונקת מהקופסא אין שום אוצר לאן לאן הוא משתגע.... האדום בתוך מלכודת והוא רוצה לצאת.. " הבנתם את העיקרון.. מקווה שאתם מסכימים איתי.

Master Boo

New member
אני לא כל כך מסכים האמת...

למרות שהשיר עצמו אחלה של שיר!

הנה שיר משלי:

עכשיו כשאני שומעת את זה: "אתה עוד תגלה את העולם אם תרצה או לא תרצה, יש עוד זמן להשתנות מין הקצה אל הקצה..." "העולם עוד יחכה בחוץ..." "להתמכר... ללב המתפרע, לדמיון המתפקע, לאושר הנוגע..." אה?

../images/Emo12.gif

אבל התכוונתי לשיר... ואם הזכרת את הסידרה, שבעצם השיר מדבר עליה וזה מדבר גם על המאטריקס (לפי דעתי לפחות) אז או שהחיים הם המאטריקס או שהמאטריקס הוא החיים הרגילים... ד"א- באיזה שעה זה?

למעלה