הסאונדטראק של מטריקס II:

Master Boo

New member
POD- Alive

המילים פשוט ממש מתאימות, עד כמה שהשיר לא כל כך חביב... נצטט לכם מהבית הראשון- "i´m thankful for every breath i take" "it´s beyond my control..." ומהפזמון- "i i feel so alive..." הדרך של השירה לא מתאימה, אבל המלים כן... וכמובן- offspring- have you ever וsomething to belive in וi choose!!!

Gevakumon

New member
קבלו.

הוא לא מקביל או משהו, אי אפשר לשייך את השיר לסרט, אבל הגישה שהוא מציג מתאימה...

IC4

New member
לא מצאת? את צריכה לקרוא בין השורות

יש שם " " כלומר כלום כלומר אין קישור כלומר לכי ל GOOGLE ותחפשי את הליריקס בעצמך

ככה, אה?

"אל תתעצלי, לכי תחפשי..." יופי! כמה שאני אוהבת את זה
סתם... יש לי קצת זמן מיותר (נו, גם חופש צריך לתת לילדה) אז אני אחפש...

IC4

New member
אכן יש לכם חופש !!!!

והאשליה הזאת הולכת להמשך למשך חודשיים! תהנו ממנה!
שמח בשבילכם! ובשבילי שגם ככה יש לי חופש כבר מלא זמן

אשליה?

אני בן אדם חופשי מטיבעי
חברה שלי הגיע למסקנה שזה חודש ושבוע
טוב, גם ככה אחרי חודש מתחילים לרצות לחזור ולהתגעגע... ד"א- מתי החופש שלך נגמר?

IC4

New member
מתי החופש שלי ייגמר?

כשיפסיקו לאפות פיצות, ואני אתאבד כל הזמן הזה ניסיתי להעיף קשרים אישיים מהפורום... אני ! המנהל ! ((שמחכה*לניתוח*כבר*כמה*חודשים*ורק*עוד*כמה*חודשים*באמת*כבר*יתגייס)) תשיגי אייסיקיו, <המצאה ישראלית,
אפילו>

עלית על זה!

בן אדם חופשי תמיד... למדת משהו
את הקטע שאני לא אגיב עליו אני לא אנסה יותר מדיי להבין. אייסיקיו? שמעתי על זה, מה זה? שמעת על אחים גדולים? אז יש לי אחד כזה וגם זה יותר מדיי ויש לו סיבות השמורות עימו שאני לא אוריד א התוכנה המופלאה הזו ואם אני אוריד זה לא יועיל כי עוד... יום, יומיים מקסימום זה יימחק מעל פני המחשב הקט... אבל.. יש עוד דרכים שאפשר לראות בכרטיס האישי (גם זו המצאה ישראלית
).

IC4

New member
עליתי על זה ! EURICA!!!

למדתי משהו ! כמו שאני אומר (טוב נו, עכשיו זאת פעם בכורה שאני הולך להגיד את זה:) אף אחד לא בא לאיינשטיין ואמר לו E=MCsquare את החיים לומדים לבד
מדי פעם אנשים קופצים ואומרים "היי שמע, יש לי משהו שאתה עסוי להסכים איתו, והוא יקדם אותך לאן שאתה רוצה להתקדם" אבל אם אין אתה לך , מי לך (אם לא אקדח ברטה 0.9) --- את יכולה אגב לדבר בICQ דרך האתר, בלי צורך בהתקנת שום תכנה (לא בדקתי איך עושים זאת) וגם כמובן במסרים של תפוז שאני לא אוהב כי אין לי חיבור מהיר

וואלה? תודה שאמרת לי!

אני אנסה את זה... בקרוב (עניין של פרופורציה). וכן... לפעמים דברים גדולים צומחים מדברים קטנים ביותר, לכן מזל שיש את הדברים הקטנים וכאן אני אצטט ואני אתן לך לבד למצוא את הקשר :צעד אחד קטן לאדם, צעד אחד גדול לאנושות". הידעתם כי יש פסטיבל שירי דיכאון?

IC4

New member
צעד קטן לאיינשטיין

צעד גדול להירושימה האנושות תחליט מה צעד גדול בשבילה אני אישית לא רואה כל כך שהשגנו משהו על ידי זה שתקענו דגל בכוכב לא מיושב שלא עוזב את כדור הארץ בנכו וכו (ככה רושמים?) ואם לעשות קריצה לישנים בפורום הזה - אם בכלל זה לא אשליה והכל עשו באולפן ארצות הבריתי סודי
אני מאד מקווה שיש שם הרבה אלכוהול

../images/Emo12.gif למה שיעבדו עלינו?

(רושמים "בין כה וכה") נגיד שעשו אולפן וביום ענק אבל למה? וכ"כ הרבה אנשים מעורבים בהפקה הענקית שקשה להסתיר את האמת... "בפונדק קטן..." אולי התכוון לירח (או ל"קלחת הרותחת" בהארי פוטר).

IC4

New member
לא רציתי להכנס לזה....

עכשיו אני אצטרך להרוג אותך.

למה אתה מפחד?

אותי הוא צריך להרוג, לא אותך...
כן, כן... אחרי השעות המאוחרות אתמול הועלתי בטובי סוף סוף לקום...

Gevakumon

New member
איזה אהבל אני

כנראה שלא שמתי לינק בכלל = חפיף זה כבר לא אקטואלי

למעלה