הסבה לתיכנות

מוטיmoty

New member
הסבה לתיכנות

שלום לכולם, לאחרונה סיימתי תואר שני במנהל עסקים באופ' ושוקל לעשות הסבה מקצועית לתיכנות. רציתי לשאול האם כדאי לעשות הסבה לתחום ה MF ו COBOL מבחינת סיכויים למצוא עבודה, עניין, שכר וכו... כמו כן היכן הכי כדאי לעשות את ההסבה ? אשמח לתגובתכם בעניין... תודה מוטי :)

השאלה היא

מה אתה מחפש... אם אתה בתור בעל תואר שני במנהל עסקים מחפש לעבוד שנה שנתיים, להתקדם לניהול, לעבור חברה, להתקדם עוד וכ'... אז לדעתי תחום ה-COBOL MF לא כ"כ מתאים לך... אם אתה מחפש יציבות, משכורת סבירה וקבועה, וראש שקט יחסית עם צפי להרבה מאוד זמן של עבודה כתוכניתן בצוות (כמובן שיתכן קידום לראש צוות וכן הלאה...) אבל זה ארגונים גדולים בד"כ ושדרת הניהול צפופה זה לוקח זמן... אם ענית
על כל הנקודות הנ"ל אז כן אולי זה התחום המתאים לך. לשאלת היכן לעשות את ההסבה אין כ"כ משקל, כל החברות המסבות מייצרות אנשי מקצוע ברמה דומה מחד, מאידך מיעוט הקורסים המסבים בשנה לא מאפשר בחירה גדולה, איפה שאתה שומע שנפתח תנסה. אשמח לענות על שאלות נוספות אם יש לך. בהצלחה.

מוטיmoty

New member
שלום לך

שלום לזחל הכחול ( אני מקווה שאתה לא מעשן...) ) בהחלט האפשרות השנייה נראית לי, עבודה קבועה, שכר סביר, יציבות ועוד... השאלה האם יש סיכוי גבוה למצוא עבודה גם לחסרי ניסיון ואנשים "טריים" בשוק ?? כמו כן האם כדאי לעשות באופן עצמאי או על ח-ן חברה בתמורה לחתימה על שנים ?? תודה על תגובתך :) מוטי

מעשן (רק נרגילות ../images/Emo13.gif )

תראה, אם מישהו יגיד לך שהוא מבטיח לך עבודה הוא משקר. אין דבר כזה הבטחת עבודה מראש. אבל, מצב השוק כפי שאני מכיר אותו כיום הוא כזה שבו יש דרישה לכוח אדם איכותי בתחום ויש קליטה של אנשים חדשים באופן כללי. מעבר לכך, אני לא מודע לעלויות ולהבטחות של קורסי הסבה כאלו (אני אשמח אם תספר אם כבר בררת או לאחר שתברר, סתם מתוך סקרנות) אבל למרות שע"ס התארים באו"פ אני מסיק שיש לך יכולת לימוד עצמי טובה ולמרות שברור לי שאין שום בעיה לשבת וללמוד את התחום הזה באופן עצמאי, זה שלא עברת קורס יוריד לך נקודות בניסיון להתקבל לעבודה ואת הסיבות לזה אני בטח לא צריך להסביר לך... בהצלחה

מוטיmoty

New member
הסבה

שלום לזחל הכחול, לפי מה שבדקתי היום אמור להיפתח קורס בג'ון ברייס בתחילת מאי בקובול ו MF. עלות הקורס 17,500 + מע''מ, אבל נתון למשא ומתן לפי דברי היועץ.. משך הקורס חודש וחצי במרוכז. כרגע אני מתלבט בין שתי אפשרויות שעלותם כמעט זהה מסלול משולב ג'אוה ודוט נט ב hackeru או קובול ל MF. ד"א היועץ טוען שיש סיכוי גבוה מאד למצוא עבודה ויש להם השמה וכו... אבל זה תפקידו לומר כאלה דברים
אשמח ל
ממך
מוטי

אליקוא

New member
קורס קובול

תבדוק בחברות כמו אמן טאנגרם מטריקס ... הקורס הוא על חשבונן והצלחה של 90% במציאת עבודה (אבל כמובן יש התחיבות )

LidiaBlue

New member
הסבה לתחכנות

בבלו אדיוקשיון נכשחבים כמומחי השוק בקורסי הסבה לתכנות בקובול MF. רק שנה שעבר אורגנו 5 מחזורים (בינהם טנגרם ואמן שהוזכרו תגובה אחרת למייל). צור קשר עם רועי 7100769 ותרבל את כל הפרטים. מתחיל קורס בסוף מאי.

למעלה