הסבר על פיזיקה קוונטית

jamejame

New member
שליטה אבסולוטית על היקום? מה הקשר?

במאמר המקורי של ג'ושה ועמיתיו מ-1993 לא מוזכר משום מה אלוהים ולא שליטה אבסולוטית על היקום. כנראה טעות הדפסה של phys.rev.letters.
אני רואה בזה, במקרה הטוב, טכנולוגיה שתאפשר כרטיסים בזול למאדים.
ומה, אם אכן נצליח לפתח את הטכנולוגיה הזו (מיצ'יו קאקו מעריך שזה ייקח כמה עשרות שנים), נהיה אלוהים?

את בוזון היגס גילו אחרי 1993, תתעדכן

jamejame

New member
מה הקשר לבוזון היגס?

כאילו, אין לך תשובות (ברור שאין לך תשובות, אין לך מושג על מה מדובר) אז אתה זורק את כל המושגים בפיזיקה ששמעת עליהם? זה הופך למביך עבורך.
אם היית רוצה באמת ללמוד משהו ולא סתם לזרוק מושגים שלא קשורים לטענה המקורית שלך, אתה מוזמן לשאול- מה בפיזיקה ובמתמטיקה המודרנית יכול לרמוז על קיומו של כוח עליון? אם תשאל אני מבטיח לך תשובה מפורטת שממנה תוכל, אולי, לרכוש מעט ידע. אתה מוזמן לשאול, אענה בשמחה.

jamejame

New member
הפיצוץ הכי גדול שראיתי

היה באפריל 1985, בנסיגה מהרי השוף. פוצצנו את המוצב בג'אבל ברוך. השתמשנו בשש מאות מוקשים, כלומר כשישה טון חומר נפץ. הפעלה חשמלית. האנטנה נפלה כמו בסרטים. בבופור אם אני לא טועה השתמשו בכמות דומה של חומר נפץ אבל שם לא הייתי.
כאמור, אם אתה מעונין לקרוא על רמזים לקיום כח עליון כפי שהם משתקפים במתמטיקה והפיזיקה המודרנית, פשוט תבקש, אשמח לפרט.

pozetiv

New member
המרה לאנטי חומר

כיוון תנועה של חלקיק קובע את הסימן של המטען שלו שלילי או חיובי מה שהופך אלקטרון לפוזיטרון ופרוטון לאנטי פרוטון .
אלו הנתונים שיתקבלו בצד השני .
תאורטית .

למעלה