הסדנא של גלית וייצמן - " שלושה פרפרים "

הסדנא של גלית וייצמן - " שלושה פרפרים "../images/Emo204.gif

והשבוע סדנאת המומחים בהנחיית גליתוי - גלית וייצמן שמלמדת ליצור פרפר ופרח מתוך הסיפור: " שלושה פרפרים " מאת לוין קיפניס *בשמה של גלית ( שעסוקה מאוד בעבודה בימים אלו ) אני מאחל לכם סדנא מהנה

Inbal Amar

New member
ואוו גלית ../images/Emo140.gif

איזה יופי, מיוחד ומושקע. כל הכבוד יישר כוח! ותודה.

גליתוי

New member
ענבל ../images/Emo140.gif

תודה על המילים הטובות. אשמח לראות מה התבשל אצלך עם שקי הספוגים ששלחת... גלית

כנראה שאת במערכת הפורומים הישנה

בצד שמאל של דף הפורום יש כניסה דרך מערכת הפורומים החדשה, לחיצה קלה על החלון וגם את תוכלי לראות... אגב מאוד מוזר, כשהעלתי את ההודעה זה נפתח גם במערכת הישנה ועכשיו לא ספרי אם הצלחת

shir300

New member
מגניב, תודה!

רק זהירות עם דבק העמילן. לא יודעת אם גם הוא קמח מעלה עובש? אם כן אז עדיף להשתמש בדבק פלסטי.

גליתוי

New member
היי שיר

גם אני שמחה לפגוש אותך כאן היה כייף ממש להכיר אותך בטלפון מקרי. והדבק הוא עמילן כביסה כזה שפעם היו מעמידים איתו צוארונים ואל חשש אין בו קמח. גלית

גליתוי

New member
היי מאור

אני מגרוזיה....ססססססתם אני במקור מירושלים אבל כבר עשרים שנה שאני לא גרה שם. גלית

קדם2

New member
גליתוש איזה יופי של סדנא../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo204.gif

כמה השקעה,כל הכבוד.
נותן חשק להכין.

feyoula

New member
איזה יופי גלית!!

אני ממש רואה את עצמי עושה את זה! הפרחים כאלה מקסימים וגם הפרפרים. ממש התלהבתי מהכלנית!! האמת שגם באת לי בדיוק בזמן שאנחנו עושים עכשיו מערך על אביב לקראת פסח בגן... תודה רבה לך!

גליתוי

New member
איזה כייף ../images/Emo23.gif

אני שמחה שזה עוזר לך, השתדלתי באמת שזה יהיה מספיק מוקדם לפני שהאביב יעלם. הכלנית באמת מצחיקה ובהצגה היא פרח עצבני ומקטר... גלית

עינבלית

New member
אוף מה זה?

סתאאאם... גלית, סדנא מאלפת ומדגדגת באצבעות לעשיה! מקסים, מושקע, הסברים נפלאים- תודה ענקית!

tov22

New member
גלית- סדנא מקסימה, תודה

אהבתי את הפרחים באופן מיוחד :) מזכירים לי את הצמח מ"חנות קטנה ומטריפה"- פשוט יפה. שיבואו עלינו ימים טובים אפילו יותר, טובית

איך אפשר לא להגיב לפרפרים והפרחים שאותי...

השאירו עם פה חצי פעור...כי החצי השני עדיין משותק
מקססססססססססססססססססססססססססים. על הפרפרים יש לי פה ושם ביקורת בגדול זה נהדר בקטנה הייתי משנה את כיוון הכנסת המוט. בהפעלה [לבד] של שלשת הפרפרים וגם בהפעלת פרפר בודד מאוד התנועה מאוד מוגבלת כשהמוט נעוץ באמצע. הפרחים פתרו לי בעיה ....מה חשבתם שלי אין בעיות ברעיונות?? הרעיון של פה ענק ועלי כותרת קטנים יותר הוא רעיון ענק ונראה נפלא. גלית תודה תודה תודה על סדנא מופלאה ועל ההשקעה הרבה. נהנתי מאוד....כייף לראות סדנאות אחרות ויצירות שונות. סחטיין עלייך
דבוש המתאוששת

גליתוי

New member
דבי דבי דבי../images/Emo9.gif

איזו תגובה חמה ומפרגנת. איזה כייף שהצלחתי לעזור אפילו לך. קטונתי.....עכשיו אני מבינה כמה השקעה מצריכה סדנא כזו ודודי איתגר אותי בעמידה בזמנים. אשמח להבין בדיוק למה את מתכוונת עם הפרפריפ, ולא הספקתי להודות לך על הקישורים הנדרים ששלחת לנו בנושא בובות הגרב.
גלית

גליתוי

New member
איזה מגניב...

באמת את הפרח עשיתי בעקבות הפרח הטורף מחנות טנה ומטריפה, איזה כייף שזה הזכיר לך את אותו הדבר. גלית

בובות יפיפיות, סדנה מושקעת!../images/Emo140.gif

ככל הכבוד!
דודי, אולי נתחיל גם אנחנו לעשות בובות? נורא מתסכל רק לשבת ולצפות....

למעלה