לגליתוש המוכשרת והמיוחדת ולכווווולם
גליתוי תודה לך על הסדנא הציבעונית, המושקעת והמוסברת כהלכה שגרמה לכולנו הנאה גדולה ( כמו שקראת בתגובות החברים ) מעבר למה שלמדנו במהלכה הצלחת לתת מענה אפילו להוד כישרונותה המלכה דבי ה1, לתת רעיון לחמוטל לעבודה על האביב עם ילדי הגן ולא ייאמן... אפילו לאבישג חסרת הסבלנות ליצירה - הצלחת לגרום לחשוב על התחלה בקרירה חדשה כיוצרת בובות שאף מנסה לשכנע אותי לעשות זאת את חגית השארת פעורת פה - מקווה שהצליחה כבר לסגור אותו אחרת זה מה זה כואב...חחחחח בטובית עוררת זכרונות לסימור וחנות הפרחים המפורעת לעינבלית וקדם מדגדג באצבעות בגללך...אולי זה מהעמילן צווארונים???
בקיצור הצלחת בגדולללללללל תודה גם על ההסברים שהוספת בתגובותיך למי שכתב, מאווווווווד אהבתי את הגישה הצנועה שלך ( בדיוק כמו במציאות ואני עד ) את קבלת שיטת הפרטאצ' שלך באהבה ובגאווה ואת חוסר הניסיון שלך להצטייר כאחרת...אבל מה את מגלה על הגימורים???????? לא ראו, לא העירו - הצלחת עוד יותר. ולכווווווווולם - תודות ענקיות גם לכם על המחמאות, המילים החמות, התודות והפירגון הבאמת יוצא מן הכלל ונדיר בפורומים ובאינטרנט בכלל, שאתם כותבים בכל שבוע למנחים...פשוט מקסים מצידכם!!!! אני קורא בקביעות את כל מה שכתבתם כולכם ומתרגש עבור המנחה השבועי, עבורי ועבור הפורום שיש לו חברים כאלה גם זה שאם יש לכם הערה או הארה הכל נאמר בצורה חברית ובגדר הצעה\שאלה - לא נעלם מעיני ובעיקר מליבי על כל אלה התודות לכם