הסדנא של גלית וייצמן - " שלושה פרפרים "

גליתוי

New member
תודה לך אבישג...

אני שומרת לך זכויות על המקום שאני נמצאת בו היום!
ואם מדגדג לך באצבעות את מוזמנת לנסות... חיבוק גדול

../images/Emo2.gifגליתוש גליתוש גליתוש

וואו איזו סדנה מדהימה !! השארת אותי עם פה פעור להרבה זמן, מה שלא קורה בדר"כ
פשוט מושקע, צבעוני ומקסים !! ויש לי רק שתי שאלות קטנטנות: 1- איפה משיגים את העמילן הזה
? 2- איך מניידים את הבובות הנפלאות האלה בלי שייהרסו ? זאת דילמה שאני מתלבטת בה רבות. מצד שני מדגדג לי ליצור בובות גדולות ומרשימות ומצד שני בריצות בין הגנים זה יהיה בלתי אפשרי לנייד אותן בשלום ... יש רעיונות ?! ושוב
- מקסים מקסים מקסים !!

גליתוי

New member
תודה יקירתי../images/Emo23.gif

איזה כייף שאהבת! את הפרחים אני מניידת בלי בעיה הם מתקפלים בקלות לתוך מזוודה וחוזרים לעצמם כשאני מוציאה אותם להצגה. הפרפרים עם הכנפיים והמקלות קצת יותר בעיתיים אבל אני ממכניסה אותם לשקית, לפעמים הכנפייפ מתקפלות והמחושים נמעכים אבל זו לא בעיה לסדר את זה לפני ההופעה. תודה תודה

גליתוי

New member
תודה לכו...לכם../images/Emo24.gif

הכתפיים שלי תפחו והלב התרחב, כמו שדבי אומרת זה באמת שווה את המאמץ! העבודה על הסדנא השבוע הייתה לי קשה מאוד. במיוחד בגלל שלא התארגנתי מספיק זמן מראש (טיפוס של הרגע האחרון). ואיכשהוא נפלו לי על הראש מלא עניינים נוספים שלא התחשבו בזה שיש לי סדנא על הראש. אז למי שניגש לסדנא בפעם הראשונה אני ממליצה מראש להתחיל כמה שיותר מוקדם. כמה דברים שלא ציינתי במהלך הסדנא: אני הדבקתי את הספוגים והבדים אבל כמובן שעדיף לתפור, לי אין סבלנות לתפור. אך התפירה נראית טוב יותר ועמידה יותר לאורך זמן. ובכלל אני לא כל כך טובה בגימורים ואני הפכתי את זה לסגנון שלי סגנון הפרטצ' אף אחד לא העיר לי על זה בתגובות שלכם, אולי בגלל שבתמונות זה פחות עובר. אבל אני באמת אוהבת את זה. ואת עמילן הכביסה אני משיגה במכבסה של הקיבוץ אני יכולה לברר בדיוק היכן משיגים אותו אצלנו בקיבוץ יש אמנית של עיסת נייר שיוצרת עבודות ענק עם הדבק הזה והן חזקות ועמידות לאורך שנים, חוצמזה הוא נורא נעים לעבודה כשאני נותנת לילדים בחוגים שלי לעבוד איתו הם נהנים ללוש את החומר ולחוש במגע שלו. שבת שלום וסופשבוע נעים ורגוע!

לגליתוש המוכשרת והמיוחדת ולכווווולם

גליתוי תודה לך על הסדנא הציבעונית, המושקעת והמוסברת כהלכה שגרמה לכולנו הנאה גדולה ( כמו שקראת בתגובות החברים ) מעבר למה שלמדנו במהלכה הצלחת לתת מענה אפילו להוד כישרונותה המלכה דבי ה1, לתת רעיון לחמוטל לעבודה על האביב עם ילדי הגן ולא ייאמן... אפילו לאבישג חסרת הסבלנות ליצירה - הצלחת לגרום לחשוב על התחלה בקרירה חדשה כיוצרת בובות שאף מנסה לשכנע אותי לעשות זאת את חגית השארת פעורת פה - מקווה שהצליחה כבר לסגור אותו אחרת זה מה זה כואב...חחחחח בטובית עוררת זכרונות לסימור וחנות הפרחים המפורעת לעינבלית וקדם מדגדג באצבעות בגללך...אולי זה מהעמילן צווארונים???
בקיצור הצלחת בגדולללללללל תודה גם על ההסברים שהוספת בתגובותיך למי שכתב, מאווווווווד אהבתי את הגישה הצנועה שלך ( בדיוק כמו במציאות ואני עד ) את קבלת שיטת הפרטאצ' שלך באהבה ובגאווה ואת חוסר הניסיון שלך להצטייר כאחרת...אבל מה את מגלה על הגימורים???????? לא ראו, לא העירו - הצלחת עוד יותר. ולכווווווווולם - תודות ענקיות גם לכם על המחמאות, המילים החמות, התודות והפירגון הבאמת יוצא מן הכלל ונדיר בפורומים ובאינטרנט בכלל, שאתם כותבים בכל שבוע למנחים...פשוט מקסים מצידכם!!!! אני קורא בקביעות את כל מה שכתבתם כולכם ומתרגש עבור המנחה השבועי, עבורי ועבור הפורום שיש לו חברים כאלה גם זה שאם יש לכם הערה או הארה הכל נאמר בצורה חברית ובגדר הצעה\שאלה - לא נעלם מעיני ובעיקר מליבי על כל אלה התודות לכם

גליתוי

New member
תודה לאח הגדול....../images/Emo8.gif

תודה דודי על הכל היוזמה והליווי התמיכה והדחיפה, ובעיקר הידיעה שאתה כאן בשביל כולנו.
תודה כמובן על שלל המחמאות.

למעלה