הסוגיה השבועית לילד :

ועל זה אמרו חכמים :

"אם את לא יודעת להתמודד עם עצמך - איך תצפי ממישהו אחר להתמודד איתך ?" ו-"פטיט" - זה קטן - מוות קטן... וזה בכלל סיפור מעניין - חוקרים צרפתיים גילו שבעה שאישה מקבלת אורגזמה ליבה מחסיר פעימה ולמעה היא "מתה" לכמה שברירי שנייה.

magenta73

New member
אתה יודע,

אני רק סיפרתי שהוא נפרד ממני. הבחורון. לא סיפרתי איך. והאמת, בשבילי, שתמיד חושבת שא. תמיד זורקים אותה ב. משהו בה (בי) דפוק מהיסוד, ובגלל זה זורקים אותי ג. לא משנה מה, זה שזורקים אותי, זה באשמתי. משהו שאני עשיתי. אני לא בסדר. למה זה? לא יודעת. גם בטח מתחושת האשמה התמידית שגדלתי בה עקב החינוך שלי בבית. וגם האלמנט הטיפולי הזה, שיש בי, שיכול להיות בו טוב - ומכאן שאני מאוד-מאוד-מאוד סובלנית, במיוחד לבני הזוג שלי (אולי אפילו קצת יותר מידי), תמיד מבינה את המניעים הנסתרים מאחורי הפעולות שלהם, תמיד מבינה אותם אקיצר. ויכול להיות בו גם רע - א. אני כ"כ מבינה אותו, עד שאני שוכחת שהוא למעשה, פגע בי כרגע. וב. שאני, הגיבצת, כל יכולה ויכולה לעזור ולפתור הכל, את כל הבעיות ואת כל השריטות ואת כל הדפיקויות שהאדם הזה סוחב איתו מעולמי עד, ואם אני לא - זה באשמתי. עכשיו, הבחורון הגיע אלי ביום שישי מאוד מבולבל. כלום לא מצא חן בעיניו, על הכל היו לו תלונות. הפאב שבחרתי לא היה טוב. ולמה הלכנו לשם. ואז הלכנו לפאב אחר וגם בו לא היה מקום, ולמה נגררנו לפה. ואז בבית, אין מה לראות בטלוויזיה, ולמה את רואה את השטות הזאת, זה לא מעניין אותי וכו' וכו'... והוא כולו בעצבים, בלבלות, ואני קולטת את זה, ורק שואלת - מה קרה?... או אז התחיל המונולוג שלקח בערך שעה וחצי-שעתיים, עם פאוזות מידי פעם, בין לבין, בכדי לבהות באנימל פלנט, ולהמשיך... והוא התחיל מ- אני לא יודע, אין לי את הזמן שלי, אני משתגע.... ל- אני רוצה לחזור למה שהיה לפני חודשיים להיות חופשי! ומאושר! (?) ל- אני לא יודע אם אני בכלל רוצה מערכת יחסים ל- גם כן האתרים האלה, למה הייתי צריך את זה ל- לא! זה לא מתאים לי! הייתי צריך להקשיב לבטן לי. ל- הייתי צריך לסגור את זה מההתחלה! למה אני לא מקשיב לבטן שלי! ל- זה לא מסתדר! את לא זה! ל- ואת עצבנית כל הזמן!!!! (?) ל- (כתגובה לשאלה, עצבנית? ממה ואיך?) את שונה לגמרי בתפישה שלך ממני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו בכלל לא באותו ראש!!!!! ל- ואת דורשת ממני כל הזמן דברים!!!! (?) ל- (כתגובה לשאלה, מה דרשתי) שאני אשנה את הזמנים שלי!!!! רק הכרנו!!!! למה את נכנסת לי לחיים??? (ביקשתי שאם הוא בא, יבוא שעה אחת קודם, לא ב-11, ב-10. כי אני עובדת למחרת... באמת, חוצפה מצידי). ל- וגם הסקס לא משהו (???????????????????????????????????) ל- מה אני צריך את זה בכלל??? ל- לא, לא, זאת את! זה לא זה! אני לא מבין מה אני עושה פה ל- אני רוצה לישון! (כתגובה לשאלה שלי, אז מה אתה רוצה לעשות בדיוק) ל- את תחליטי אם אני אשן פה או לא (....?????) ל- טוב, אני אלך (אחרי שאמרתי לו, שאם הוא רוצה לסגור את זה אני לא רואה סיבה שהוא ישאר, כן....), אל תכעסי עלי. ל- אבל את תרימי לי טלפון אם את רוצה לדבר. להיות בקשר, חברים או משהו. תדעי. את צריכה להתקשר!!!! עכשיו... כל אותו הזמן אני מנסה להיות הגיונית ולדבר. ואין עם מי, והוא רק נכנס ליותר היסטריה. אני פשוט זכיתי להצצה לתוך מוחו של גבר באמצע "משבר האנטנות" (ככה חברה שלי קוראת למשבר שיש, כשקולטים שזה כבר לא צחוק ועומדים פה בפני משהו רציני יותר). והבנתי, כלומר ראיתי, איך מתוך תחושות של לחץ וחוסר שליטה על החיים שלו, שיש לו, עקב השינוי, (הוא גם התחיל עבודה חדשה לפני שבוע, וכל הזמנים שלו השתנו בהתאם) הוא לאט לאט, מעביר את ה"אשמה" להרגשה הלא נעימה/מלחיצה הזאת אלי, ואיך הוא מוצא סיבות, למה אני זה לא זה. עכשיו, להיעלב מזה, אני יכולה, אני פשוט לא רואה סיבה למה, כי זה באמת היה לא ממש הגיוני, במיוחד כשזה סותר את כל מה שהוא אמר לי במשך החודש וחצי האחרונים, כן... אקיצר. מעבר לאדם הנכון. יש דבר כזה שנקרא מקום נכון וזמן נכון. משמע, האדם עצמו, עקב עבודה פנימית, או דברים שהוא עובר בחייו, כמו מה שלי, לדוגמא היה עם הפצוע האנגלי, מגיע סוף סוף לנקודה שהוא אכן רוצה קשר רציני, מבין כמה השקעה זה, כמה עבודה קשה זאת, ומוכן להיות שם. באמת. ולכל אחד יש את הזמן שלו. ואין ממש, האמת, מה להאשים משהו, אם הוא לא שם, במקום הנכון. ואין גם מה להאשים את עצמך - אם זה לא הצליח. לא מעצבן אותי זה שהוא כ"כ נתן ופירגן וזה שבעצם גרם לי להרגיש כ"כ בטוחה וכ"כ בבית, עד לפני הפיצוץ הזה? ברור שכן. אני לא מרגישה מרומית איפה שהוא? ברור שכן. אבל בסופו של יום, הוא "עבד" יותר על עצמו, מאשר עלי. וכל מה שאני יכולה לקוות, זה שהוא הבין מזה משהו על עצמו ועל המקום שלו בחיים.

תשמעי...

א - אני נורא גאה בעצמי שקראתי הכול - כי פיר ? זה היה ארוך... אבל מי אני שאתלונן. ב- להלן סיפור : יצאתי פעם עם מישהי, אומנם פעם פעמיים אך לאחר כמה שיחות הבנתי שאני נכנס איתה לפינות ואנחנו ממש לא נמצאים באותו דף. אומנם הייתה משיכה פיזית ואומנם הסקס היה מדהים - אבל... הפינות האלה, חוסר השקט הזה שמגיע כשאתה יודע שעתיד להגיע ויכוח .... וזה הזכיר לי נורא את האקסית שלי, זאת שנפרדתי ממנ בדיוק מאותה סיבה - ואז הבנתי... זו לא היא, זה אני... זה אני שכנראה נמשך לטיפוס מאוד מסויים, לבחורות מסויימות שמתנהגות שצורה מסויימת - ולכן לא פלא שיש חיכוחים... אז אולי גם את, מראש, מבלי לשים לב - נכנסת לקשרים עם אנשים בעלי מכנה משותף מסויים שמביא אותך למצב דומה בכל פעם ? ג- ולגבי משבר האנטנות ? לא כולם כאלה... את פשוט צריכה לבדוק מקומות אחרים...

magenta73

New member
תשמע...

אם היית אומר לי את זה לפני הפצוע האנגלי, הייתי מסכימה איתך. כלומר, לא הייתי מסכימה איתך, אבל אחרי הפצוע האנגלי הייתי אומרת, וואלה, צדק הבן זונה. אני אכן כן נכנסתי לקשרים שמראש הייתי יכולה לדעת מה יקרה. אבל אחרי הפצוע האנגלי קראי משהו, והבנתי שאני משחקת בקקי, כי קקי, לפחות במוח שלי, לא כואב כמו הדבר האמיתי, כשהוא נגמר. עם האנגלי הבנתי שגם קקי כואב, מאוד... ולכן - למה בכלל לשחק עם קקי?... למה לא ללכת על מה שנראה לי כמו הדבר האמיתי? הרי הכאב, בסופו של דבר אותו כאב. איתו הסיפור היה שונה. ולא רק אני הרגשתי ככה, אלא גם חברות שלי, שפגשו וראו אותו, וכולן אמרו, הוא שונה, סוף סוף משהו אמיתי, מישהו שמשקיע, שרוצה, שרציני וכו'. ההלם שלי כ"כ גדול בגלל שההתהפכות כ"כ גדולה. מ-להתקשר כל יום, לרצות לראות, לקנות לי דברים, להכיר לי את המשפחה שלו, להביא לי טייק אווי מהסעודה המשפחתית, שלא הסכמתי ללכת אליה, מלבשל לי ולעשות לי, ולבקש שאני אפתח, ולהפתח בעצמו, וכו' וכו' ... לזה. הוא זה שנתן את הקצב, כי אני הלכתי עם הקצב שלו. הוא זה שביקש קרוב. הוא זה שביקש שאפתח, והוא זה שעשה את הכל במקביל מבחינתו. ככה שהוא הרגיש לי אחר לגמרי מכל האחרים, והאמת, בחיים לא נתקלתי עוד בדבר שכזה ובהתהפכות שכזו. למדתי שגם זה אפשרי. לא רוצה ללמוד מזה שיש עוד כמוהו. כי זה רק יגרום לי להיסגר שוב.

תשמעי שוב - (טוב אין לי כותרת...)

לא הייתי שם כדי לשפוט, לא יודע... אולי באמת היה לו רע ? אולי לא.. זה משנה כרגע ? הדבר היחיד שאת יכולה לעשות זה ללמוד : הפסדת במערכה ? אל תפסידי את הלקח. וכמו שאמרתי פעם למישהי - מילא שהיית פוגעת רק בעצמך ע"י זה שאת סוגרת את עצמך - אבל את פוגעת בכל כך הרבה אנשים אחרים שלא זוכים להכיר אותך... מה זה אשמתם ?

magenta73

New member
יכול מאוד להיות שהיה לו רע

אבל הפואנטה היא שזו לאו דווקא אני שעשיתי לו רע. מאוד הגיוני, אם לא, לגמרי הגיוני, שעם כל בחורה, באיזה שהוא שלב, כשהוא התחיל להרגיש שיש כאן משהו "רציני", הוא יהה מתחיל להרגיש רע. בנוסף - לא שוללת את האפשרות שאנחנו לא מתאימים. אבל, עדיין, יש דרך. דרך לסיים דברים. במיוחד כאלו דברים רגישים, של הלב. וכאמור - מכל מערכת יחסים אני לומדת משהו. הגיע הזמן בגיל 33...

orrin

New member
תראי

אין משו שמישו יכול להגיד ויעשה את הכאב הזה קל יותר. השאלה הכי אמיתית בעיני זה לא לAמה אלא לEמה- זאת אומרת על כל למה שתשאלי יהיו עוד הרבה אחרים. השאלות אף פעם לא יגמרו. אבל אולי יותר חשוב זה בשביל מה, מה הלאה. כי אולי יהיו עוד כמוהו ואולי לא, ואולי הנסיך יגיע מחר בפז'ו לבנה ואולי לא אבל הדבר היחיד שבטוח זה שאת תשארי בסיפור, כי ככה זה- הגיבור אף פעם לא הולך לפני הסוף. איך מתמודדים עם אנשים כאלו? כי לכולנו יש לפחות אחד כזה בעבר. השאלה היא לא אם יבואו עוד כמוהו מארץ ללה לנד אלא איך אנחנו שורדים אותם. חיבוק ממני ומהחתול הפסיכי נ.ב- הפוסט האחרון מדהים. רק שתדעי....

magenta73

New member
הפוסט האחרון מדהים?

אז לשלוח לה אותו? כי ביקשתי שלא תפרסם אותו... עכשיו אני כבר תוהה, אולי כן. אולי כמה שינויים.... ואז... ותודה.

orrin

New member
נראה לי שכן

בגלל שכולנו הרבה יותר טובים בלהיות הגיבורים של העולם ששום דבר לא נוגע מספיק כדי לפרק אותנו מבפנים. יש המון כוח, לפחות לדעתי, בלהודות בזה שאתה אנושי. הפוסט נגע לי בהרבה עצבים חשופים, ואני מניחה שאני לא היחידה. ובכל מקרה- זה לא משנה למי תשלחי אותו, זה משנה שהעפת את כל הג'יפה החוצה

tombraider

New member
לפני כמה ימים שהעליתי הודעה דומה

זכיתי ללעג. אבל לא שיניתי את דעתי בנושא. אתה צודק בהחלט. ואני באופן אישי מיישמת את העניין הזה כבר כמה שנים בעצמי...וזה עובד.

למעלה