הסודות האפלים שלי

L i l o s h

New member
הסודות האפלים שלי

(או: סתם חמישה דברים שלא ידעתם עליי
)... קדימה חברים , זה הזמן והמקום לכתוב חמישה דברים (או יותר ,אם בא לכם) שאנחנו לא יודעים עליכם (תשתדלו להפתיע...) יאללה לכו על זה!

mulon1984

New member
לא אפל, אבל עוד חלום טרי שלי

הלילה חלמתי על ענבל פרלמוטר. אני לא זוכר באיזו סיטואציה זה היה, אבל היא החליטה שנמאס לה מהבגדים שלה (לא מכל הבגדים! אל תהיו סוטים! רק את הז'קט) ושהיא מחלקת אותם לאנשים. אני קיבלתי ז'קט ספורטיבי כזה בצבעי אפור עם פסי אדידס ורודים. ולמרות שהיה חום אימים, ולמרות שהוא היה קצת קטן עלי, לבשתי אותו בכל מקרה והייתי מאושר. היא אפילו לא רוקנה את הכיסים (היה שם חתיכות נייר מקווצ'צ'ות שעברו כביסה ומחט עם חוטים). זהו. זה כל מה שאני זוכר מהחלום.

אוקיי חמישה דברים עליי

למרות שאני כותב בפורום לעיתים רחוקות
1.מבחינה ביולוגית אני מוטציה, באמת מוטציה.. 2.פעם נישקתי ג'וק 3.אח שלי נפטר כשאימי היתה בהריון, קרוב שלי נרצח ע"י המאפיה באיטליה וקרוב אחר נאכל ע"י קבוצת תנינים באפריקה. 4.הבת של לימור לבנת וחברה שלה התחילו איתי פעם
5.הפרופיל שלי הוא 45 בגלל תת משקל (אני שוקל פחות מהפרופיל שלי), בגלל מחלה כרונית (מיגרנות), בגלל ראייה לא טובה (יש לי מספר 4.5 ובכל זאת אני הולך בלי משקפיים.. סיפור ארוך) ובגלל הצטברות של שברים שהיו לי ברגליים (פעמיים בגן ובגיל 13 שברתי את הרגל במהלך משחק "שלוש מקלות" והייתי עם רגל שבורה בבר מצווה).

mulon1984

New member
who are you man???

יש לך חתיכת ביוגרפיה בנ'אדם. תבוא להגיד שלום בהופעות פעם. ואם הבת של לימור מנסה שוב את מזלה, אל תתפתה! אתה לא רוצה את לימור לבנת כחמתך.

זאת בדיוק הבעייה

בחיים לא הייתי בהופעה של רם
אבל כשאני אבוא בעז"ה אני אגיד שלום ואין מה לחשוש, הבת שלה נראית כמו בן.. אני לא אתפתה

mulon1984

New member
התפוח לא נפל רחוק מהעץ...

אז למה שלא תבוא בסוף אוגוסט ללבונטין? מה מונע בעדך? אפשר להציע לך טרמפ?

האמת

בעיקר הכסף מונע ממני. וגם אמא שלי לא תרשה לי ללכת לבד להופעה כזאת (ואין לי חברים שאוהבים את רם אוריון).

mulon1984

New member
"הופעה כזאת" חחחח

צ'מע, אם אתה גר באיזור שלי, קבל הזמנה רישמית להופעה של רם אוריון על חשבוני. אני מסיע, אני משלם על הכרטיס. מה אתה אומר?

dsol

New member
לי הוא לא הציע ! _../images/Emo189.gif

ואני עוד החזרתי אותו לבית בהופעה הקודמת....

mulon1984

New member
היי, הצעתי להשתתף בדלק

וסרח לא היה בהופעה מימיו! אצל סרח זאת צדקה!

האמת היא שהקטע של הכסף פחות מפריע

יש לי הרבה כסף שחסכתי לעצמי ואני עוד עובד בעבודה שבה אני מרוויח טוב, אבל יש שני דברים חשובים שאני רוצה לחסוך אליהם, ואני לא יודע עד כמה הכסף יספיק לי. הבעייה האמיתית היא ה"ללכת להופעה" ואז האמא הפולנייה שלי "עם מי אתה הולך? מתי תחזור?" ולא תרשה לי כלום בלי שהיא תדע שאיזה חבר הולך איתי^^ ואני גר בתל אביב,ליד עזריאלי. ותודה על ההצעה, אתה מאוד נדיב

mulon1984

New member
הנה רעיון

אני ועוד חבר'ה מהפורום, נגיע אליך הביתה כשעה לפני ההופעה. אתה תארח אותנו בסבבה (ואם אמא שלך דומה לשלי, אז היא בטח גם תתחקר לנו את הצורה) ואז נלך ביחד להופעה.

זה הרעיון הכי גרוע ../images/Emo6.gif

תראה, אמא שלי זה משהו שלא נברא מעולם. דבר ראשון אנחנו דתיים (ואמא שלי היא מקובעת כזאת, שתראה אותי מסתובב עם לא דתיים היא תחשוב שאני מתקלקל או משהו), היא תקועה באלף הקודם וחושבת שאני אתחתן עם דתייה, אשכנזיה ועשירה. היא האמ-אמא של כל הפולניות. בקיצור, לארח אתכם בבית שלי זה הרעיון הכי גרוע
תחשוב על רעיון אלטרנטיבי^^

mulon1984

New member
הממ...

תראה, אני לא רואה פיתרון "הגון" מהעניין הזה. יש שתי אופציות ואף אחת מהן לא "נחמדה": 1. אתה מחכה לגיל 32 כשאמא שלך תרשה לך ללכת שתי מטר לאלנבי לראות הופעה. 2. פשוט תלך. אתה תאלץ להיות קשוח עם אמא שלך ולהבהיר לה שאתה בסה"כ הולך ללבונטין (שתי מטר מאלנבי) לראות הופעה וזהו. אני לא אומר לריב איתה או להסתכסך איתה, אבל אתה חייב לעמוד על שלך ולדרוש מה שמגיע לך. כמובן, אלו רק עצות של מישהו שלא מכיר את המערכת יחסים שלך עם אמא שלך. אל תקח את מה שאמרתי כזילזול בך או באמא שלך, זאת רק עצה על פי מה שהבנתי. בתכל'ס, נראה לי שאתה יודע הכי טוב מה הפיתרון במקרה הזה. כאילו, אין שום סיבה (אלא אם כן אתה לא באמת בן 17) שלא תוכל ללכת להופעה ואני מאמין שאתה צריך להתעקש על זה, אבל רק אתה יודע הכי טוב מה הפיתרון. כך או כך, אם תצטרך את עזרתי, אל תהסס.

mulon1984

New member
אגב, זה יעזור אם...

זה יעזור אם אני אתחתן עם אשכנזייה דתייה ועשירה? נשמע לי רעיון מצויין. יצא לי לפגוש המון דתיות יפות מאוד, ואם יש לה כסף (והיא אשכנזייה) אז למה לא?

../images/Emo6.gif

כדי שאמא שלי תרשה לי ללכת להופעה בלבונטין לבד אני צריך שהיא תהיה בצב רוח מאוד טוב. כדי לא להגיע למצב הזה, אני פשוט אנסה לחפש מכר שלי שאוהב את רם אוריון (ואני בטוח שאני אוכל למצוא אם אני אחפש טוב). תודה על ההצעות, ובהצלחה בחיפוש הכלה הדתייה-אשכנזיה-עשירה

L i l o s h

New member
אני לא מבינה איפה הבעיה?

זאת התכנית: אני אגיע עם חצאית ארוכה וגרביונים (מעניין איך זה ישתלב עם האולסטאר שלי...
) , מולי ודודי יחבשו כיפה (נצטרך לעשות משהו עם השיער של שניהם
) ילבשו ציציות , נדאג להם לסנדלים ונגיד לאמא שלך שצמד "רעים" בקאמבק מטורף ואנחנו הולכים להופעת האיחוד. מה אתה אומר? אין מצב שהיא לא תיתן לך ללכת...

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

הגזמת קצת.. חח.. הציצית והכיפה שלי משתלבים יפה מאוד עם השיער הארוך שלי והחולצות של סיסטם אוף אב דאוון, צ'ילדרן אוף בודום ואורפנדלנד
אגב, צמד רעים אף פעם לא התפרקו.. אני מכיר אחד מהפם באופן אישי

למעלה