הסוד של הרב כדורי מתגלה - המשיח יבוא ב:
השנה תשע"ב בחודש אב!
עדות אישית לדברי הרב כדורי הרב יוסף חיים זכאי שליט"א, מהעיר ביתר עלית, אשר זכה ללמוד בחברותא שנים רבות עם זקן המקובלים הרב יצחק כדורי זצוק"ל, ובנוסף שימש כחזן במשך 15 שנה בישיבתו של הרב זצ"ל, חושף את הסוד הנורא ששמע במו אוזניו מפי קודשו של הרב כדורי זצ"ל, על זמן ביאת משיח צדקנו: "היה זה בחג החנוכה תשס"ו, כחודש לפני פטירתו של מורינו ורבינו זקן המקובלים הרב יצחק כדורי זצ"ל, ישבנו ולמדנו בספר הזוהר הקדוש כמנהגנו מידי ערב. לפתע הרב שאל אותי: "מדוע יהודה עשה כך?. הרב חזר שוב ושוב על שאלתו הנ"ל, ואז הבנתי שהרב מעוניין שנדבר על המשיח, אזרתי אומץ ושאלתי אותו: "רבינו! מתי יבוא המשיח?". ואמר לי הרב: "לא מגלה", וצחק צחוק גדול. חזרתי ושאלתי שוב: "רבינו! מתי יבוא המשיח?", השיב הרב בשתי מילים: "בשנת תשעב" (השנה שאנו נמצאים בה), וחזר על כך פעמיים. התפעלתי מאד מדבריו, ומיד כשיצאתי מבית הרב עליתי לכולל המקובלים בישיבתו של הרב, וסיפרתי להם את דברי הרב, כולם היו בתדהמה. לאחר כשבועיים, בתחילת חודש טבת תשס"ו, הרב התאשפז בבית החולים "ביקור חולים" בירושלים. הייתי מגיע מידי יום לבית החולים ללמוד עם הרב. ואז שוב שאלתי אותו: "רבינו! באיזה חודש ובאיזו שנה יבוא המשיח?", והרב ענה לי: "בחודש אב תשעב". וחזר על כך פעמיים. חשוב לציין, שהרב היה בהכרה עד שבועיים לפני פטירתו. הרב נפטר בתאריך כ"ט טבת תשס"ו. (כידוע הרב נפטר בגיל 113 שנה!!)". "מאותו היום ועד היום הזה, אני מפרסם ומספר את זה לכל מי שאני פוגש. לפני זמן מה הראו לי חוברת בשם "סוד החשמל" שחיבר הרב פיש שליט"א, ושם מובאת עדות מהמקובל הגדול הרב מורגרשטיין שליט"א, מחבר הספרים "ים החכמה" בקבלה, שקבלה בידיו מהגאון מוילנא זצ"ל שהגאולה תבוא בשלהי שנת תשע"ב. שמחתי מאד לראות שגם גדולי המקובלים האשכנזים חוזים את ביאת המשיח בסוף שנה זו".
חשוב לציין! ישנו זמן לביאת המשיח שנקרא בפי חז"ל "בעיתה" (בזמנה), זמן זה נעלם מעיני כל חי. מאידך, המשיח יכול להגיע בכל רגע ורגע, אם עם ישראל יחזרו בתשובה ויהיו ראויים לביאתו, זמן זה נקרא בפי חז"ל "אחישנה" (אמהר את הזמן).
נלע"ד שכוונת הרבנים זצ"ל היא, שחודש אב תשע"ב הוא תאריך מסוגל ביותר לביאת המשיח, ואכן, אנו רואים סימנים רבים שאנו קרובים ביותר לזמן ביאת המשיח צדקנו, כפי שהראנו כמה פעמים בעלונים, חובה עלינו לדאוג שלא נגרום במעשינו להחמיץ את המועד הנ"ל המסוגל לגאולה. כאמור, אנו נמצאים בתקופת "אחרית הימים". למה מצבנו דומה היום? אולם ענק מלא באנשים, והנה משתלשל באמצע החדר מהתקרה מסך אשר יפריד את החדר לשניים, הנמצאים בצד ימין יזכו ל"כל טוב", ייהנו וישמחו, לעומת הנשארים בצד שמאל אשר יסבלו קשות. המסך ממשיך לרדת ונשאר רק כמה סנטימטרים עד אשר המסך יגיע לרצפה. במצב הזה כולם משתחלים תחת המסך ועוברים לצד ימין, וכל אחד סוחב בחוזקה את חבריו שיספיקו לעבור לצד ימין. הנמשל,
הזוהר הקדוש אומר כי רק השומר תורה ומצוות יזכה לגאולה השלימה. אנו נמצאים ב"שעת האפס" נשאר לנו להשתחל מבעד לפתח הצר שנותר פתוח אל עולמה של היהדות והתשובה, וגם לסחוב כמה שיותר נשמות טובות אל היהדות, שגם הם יזכו לגאולה בקרוב, אמן. (מקור: אלון "
אור עליון" ובהסכמת המוציא לאור)