הסוכנות היהודית מביאה לארץ " גויים "

הסוכנות היהודית מביאה לארץ " גויים " ../images/Emo70.gif

הבאתי כאן " קישור " רק כדיי להראות לכם את האנטישמיות בארץ .................

הסוכנות היהודית מפחדת שיהיה כאן " רוב ספרדי "

הסוכנות היהודית מביאה לארץ " גויים " מ- רוסיה כדיי שלא יהיו כאן יותר מידיי " ספרדים " . בתמונה כאן רואים חייל צה"ל שהיה חבר ב- " כת השטן " בעיר אריאל , אמא שלו " רוסייה נוצרייה " והוא עצמו היה " נאצי " שניתפס על ידי משטרה צבאית

../images/Emo163.gif מה זה השטויות האלה...

"הסוכנות היהודית מביאה לארץ גויים מ- רוסיה כדיי שלא יהיו כאן יותר מידיי ספרדים".... מה זה ההכללות האלו - חייל אנטישמי אחד לעומת מליון עולים? תגיד/י התחלקת על השכל או מה? מי שמדבר על גזענות....

תישמעי מה אומר " הרב משה בן לולו "

תישמעי את " רדיו 2000 " ברדיו , הרב משה בן לולו אומר שם ש- הסוכנות היהודית רוצה להביא לארץ " מיליון גויים " כדיי שלא יהיה כאן
" רוב יהודי ספרדי "

נקודת

New member
הוא לא אנטישמי

הוא רצה לעורר צומי, לצאת מהצבא והוא שונא ישראלים כמו שכל אחד מאיתנו שונא אותם..והכוונה לישראלי הממוצע-התחמן-המופרע-השקרן.

פשוט בושה

לראות אנשים נורמליים נותנים במה לטרול הזה שאין לו מה לכתוב חוץ מהתלהמות גזענית וכתבות גזעניות. ואתם עוד מסכימים עם מה שהוא כותב?

אמממ...

האמת היא שהוא דיי... צודק. למרות ההתנסחויות הבוטות שלו, רובנו, רוב יהודי ערב בדור שלנו, יודעים את ההסטוריה הטעונה שלנו, ואת האמת המרה על הגזענות שהיתה ועודנה קיימת בישראל כלפינו ע"י השלטון האליטיסטי האשכנזי. מה לעשות? מילים יפות לא מייפות את המציאות, את המציאות שלנו, בכל אופן. נמאס לנו לקבור את הראש בחול ולומר תודה שדורכים עלינו. אם קשה לך להתמודד עם האמת אתה יכול לעשות מה שעושים אחינו המשתכנזים (בהנחה שאתה אשכנזי), פשוט תכנס למיטה ותמשוך את השמיכה עד מעל לראש, ככה תפליג בחלומות מתוקים על עולם יפה יותר בו כולם בני אדם שווים באשר הם, בו לא קיימת אליטה שולטת שמתעמרת בבני אדם כי הצבע שלהם והתרבות שלהם לא "נכונה", בו לא קיימת גזענות נוראה של יהודים כלפי יהודים אחרים כי הם לא מהגזע הארי (שלא נדבר על גזענות כלפי לא יהודים....), אבל אל תשכח שיום יבוא ותתעורר, וכשזה יקרה הרבה זהויות של אנשים ימחקו במסווה של "קידמה", במסווה של התבדלות מה"אוייב הערבי", הרבה מסורות יעלמו תחת שלטונם המסואב של "הגזע הנכון", לא שלי.....

האמת היא

אתם נותנים במה לטרול גזען שאין לו מושג על מה הוא כותב. הוא יודע רק שהוא שונא מגזר מסוים. אין פה שום קשר למי צודק ולמה. אם הוא היה כול כך צודק הוא לא היה צריך להסתתר מאחורי שקרים. >הסוכנות היהודית מביאה לארץ " גויים " מ- רוסיה כדיי שלא יהיו כאן יותר מידיי " ספרדים גרוזינים ובוכרים הם לא אשכנזים. וגם לא בני מנשה והפלשמורה. נוא מביא לכם כאן קישורים מ"שופר" שידוע באובייקטיביות שלו. אז הנה אני אביא לכם נתון מעודד מסוג אחר- לפי ידיעות אחרונות 88% מהעולים חוגגים את יום העצמאות לעומת 84% מילידי הארץ. >נמאס לנו לקבור את הראש בחול ולומר תודה שדורכים עלינו מי דורך עלייך? אנחנו כבר מזמן לא בשנות ה50. אין יותר מעבורות, חצי מהכנסת הם מזרחיים, המוסיקה המזרחית חיה ובועטת. אז במקום להצדיק איזה גזען שפל אולי תעשי משהו לקליטת העלייה? במקום להמשיך לצעוק "שתו לי,אכלו לי?" אם אתם בקטע של קירוב לבבות,אהבת יהודים וכ'ו זה לא כול כך מסתדר עם מה שקורה בפורום הזה לאחרונה.

אני מבינה שאתה אשכנזי...

ואם אתה לא, אז אתה מסכן, שלא יודע מי הוא ומאיפה הוא בא. הסוכנות היהודית באמת שמה לעצמה מטרה לאכלס את המדינה בכמה שיותר לבנים, על חשבון ה"שחורים". זהו לא רעיון בלעדי שלה, אלא של חוזה המדינה וממשיכיו עד היום. המטרה היתה להקים פה מדינה אירופאית ליהודי אירופה, אבל בגלל השואה רעיון זה לא צלח, והם היו חייבים לגרום ליהודי ערב לעלות לישראל בכוח, כדי לקיים את מדינת ישראל. אם אתה לא מכיר את העובדות כדאי שתקרא קצת ספרי הסטוריה. אם אתה חושב שאין כבר מעברות, אז כדאי שתסתובב קצת באתרי קראוונים ושכונות מצוקה ותראה איך השתדרגו מעברות ה"צריפונים" למעברות בטון. אין אף מייצג יהודי-ערבי בכנסת, אלא רק אשכנזים ומשתכנזים שמדברים כמוך למען הסדר הטוב, וכדי להתקבל לשורותיה הנחשקות של האליטה השולטת (שכולנו יודעים שהיא מורכבת מגזע אחד, ולא במקרה...). המוזיקה הערבית לא חיה ולא בועטת במדינת ישראל, ממני מצפים להנמיך את המוזיקה של ג'ורג' ואסוף ועבד אל חאלים חאפז כשאני מגיעה למקומות הומים בישראל, כי זה "לא תרבותי". נראה לי שכדאי שאתה תעשה שיעורי בית ותחזור להגיב כשתסיים. בהצלחה!!!

אני את שיעורי הבית שלי

סיימתי לפני 5 שנה. עכשיו בואי נראה איפה את עומדת ביחס הזה. >ואם אתה לא, אז אתה מסכן, שלא יודע מי הוא ומאיפה הוא בא כמובן! איך לא חשבתי על זה?1 הרי עם ישראל מתחלק לטובים ורעים. ומעניין מי זה מי לפי דעתך. >הסוכנות היהודית באמת שמה לעצמה מטרה לאכלס את המדינה בכמה שיותר לבנים, על חשבון ה"שחורים" אז התימנים שעלו לרחובות בתחילת המאה ה20 בעקבות הציונות היו בעצם אשכנזים מפולין שטעו בכיוון? >והם היו חייבים לגרום ליהודי ערב לעלות לישראל בכוח וזה לא קשור בכלל לאנטישמיות במדינות ערב שבגללה היו צריכים היהודים לוותר על רכושם ולברוח לישראל? >אם אתה חושב שאין כבר מעברות, אז כדאי שתסתובב קצת באתרי קראוונים ושכונות מצוקה ותראה איך השתדרגו מעברות ה"צריפונים" למעברות בטון ומי חי בקרוואנים בשנות ה90? עולים מאתיופיה ומרוסיה.את חושבת שבלעדיות השכנות מצוקה נתונה בידי עדות המזרח? תסתובבי קצת באשדוד,לוד,נצרת עלית,ירוחם וכו'. >אין אף מייצג יהודי-ערבי בכנסת מה זה השעטנז הזה? יהודי זה יהודי וערבי זה ערבי. אם את מתכוונת לנציגות של עדות המזרח אני מזמין אותך לפנות לש"ס ,לעמיר פרץ,שאול מופז,קצב ועוד כמה כאלה. את ההגדרה של "משתכנזים" תשמרי לפורומים גזענות נגד אשכנזים. >המוזיקה הערבית לא חיה ולא בועטת במדינת ישראל, ממני מצפים להנמיך את המוזיקה של ג'ורג' ואסוף ועבד אל חאלים חאפז כשאני מגיעה למקומות הומים בישראל את קראת מה שכתבתי או שסתם בהית במסך? דיברתי על מוזיקה מזרחית שמאוד מקובלת כיום בציבור הרחב. ולא שמעתי על מקומות שביקשו להנמיך את אייל גולן או שרית חדד. מוזיקה ערבית מקובלת פחות מסיבות כאלה ואחרות בקרב רוב הציבור היהודי. ואם כבר מדברים על משהו רלוונטי אז יגאל בשן שר גם בתימנית ואף אחד לא משתיק אותו. מההודעה שלך אפשר להבין רק שיש לך שנאה עמוקה כלפי אשכנזים, וזה דווקא חבל כי את כול האנרגיה הזאת את יכולה לנתב למקומות הרבה יותר מועילים.

תגיד לי אתה אמיתי?

בוא תלמד כמה עובדות בסיסיות - עם ישראל לא מתחלק לטובים ורעים, אבל הוא גם לא מקשה אחת. לא כולם הגיעו לכאן מאירופה, למרות שזה מה שהרגילו אתכם לחשוב, מסכנים. התימנים הגיעו לישראל כדי להיות העבדים של היהודים האשכנזים המעטים שאיכלסו את המדינה הזאת, ועל זה אין ויכוח, כל תימני שפוי יגיד לך את זה. לא היתה אנטישמיות בארצות ערב כלפי יהודים (לפחות לא אנטישמיות המוכרת לנו ע"י הנצרות באירופה), עד שיהודי אירופה הכריזו על מדינת ישראל. עד אותו הרגע היהודים חיו בארצות ערב בכבוד, ולא היתה כמעט איבה בין יהודים למוסלמים לנוצרים ערביים, בניגוד למה שלימדו אותך בבית הספר, שמסלף עובדות בהתלהבות אין קץ. אי אפשר להשוות בין העולים מרוסיה, יקירי הממסד, לבין העולים מאתיופיה, שעד היום מאכלסים את הקרוואנים היוקרתיים של מדינת ישראל. כמו שיש הודים-אירופאים יש גם יהודים-ערבים בישראל, אלו כל יהודי ארצות ערב. אין דבר כזה "מזרחיים", אנחנו לא באנו ממזרחיה, אלא מארצות ערב, ואנחנו גאים בערביות הזאת שלנו. אצלנו, לעומת האשכנזים, "ערבי" זה לא אוייב ולא קללה, "ערבי" זה אנחנו, זה בדם שלנו, אם נרצה או לא נרצה, והגיע הזמן שאתה ושכמותך תתחילו להתרגל לעובדה שיש לכם אחים ערבים. בממשלת ישראל אין יהודי-ערבי גאה, אלא רק יהודים אשכנזים ויהודים משתכנזים (מתנהגים כמו אשכנזים, ומאמינים שע"י ביטול הערביות שלהם והסוואת המורשת שלהם הם יעשו בני אדם טובים יותר ואיכותיים יותר ע"י ההגמוניה האשכנזית השולטת). אם היו יהודים-ערבים בשלטון כבר מזמן היה שלום. אין דבר כזה "מוזיקה מזרחית" יש מוזיקה ישראלית על כל רבדיה, ממוזיקה מערבית (שלמה ארצי, ריטה, אביב גפן, ועד מוזיקה ישראלית (מושיק עפיה, דקלון, זוהר ארגוב...), המוזיקה שאנחנו הבאנו איתנו מארצות ערב היא מוזיקה ערבית שאי אפשר לשמוע אותה בשקט בישראל, כי לימדו אתכם בבית הספר שזה לא מספיק תרבותי כמו אלוויס או בריטני ספירס. אייל גולן ושרית חדד הם יקירי הממסד, כי הם משתפים פעולה עם "כור ההיתוך" המדומה שהוא ניסה ליצור, הם משתכנזים לכל דבר, אין שום דבר ערבי, משלנו, במוזיקה שלהם, חוץ מדרבוקה, לפעמים. יגאל בשן שר אולי שיר אחד בתימנית, וגם זה במבטא אשכנזי. אין לי שום שינאה כלפי אשכנזים, יש בי תיעוב עמוק לממסד האשכנזי שלא מקבל אותי ואת אחיי כמו שאנחנו ומנסה להלבין את עורנו בכל מחיר, ולצערי לפי כמה תגובות פה אני מבינה שהוא גם מצליח. אל תהיה טיפש, כשאומרים לך לעשות שיעורי בית יש דברים בגו. לך, תלמד הסטוריה, ולא דרך המשקפיים של משרד החינוך הגזען, שמלמד שיש יהודים רק בצד אחד של הגלובוס. לך תלמד את האמת ולא את הסילופים של מדינת ישראל.

איזה כיף זה

לשמוע "לך תלמד היסטוריה" ממישהי שרק יודעת לדקלם מהפלייר של חד"ש. אז בואי אני אלמד אותך משהו יקירתי- שיעור מס' 1- פרעות דמשק 1840, ראשיד אל כלייני ופרעות ביהודי בגדד 1941.מספיק אנטישמיות בשבילך? שיעור מס 2- העלייה של שנות ה90 (לא משנה מאיפה) נתקלה בגזענות ממסדית. גם העולים מרוסיה למרות שלא חיים היום בקרוואנים חיים בשכונות מצוקה ובערי פיתוח(חלקם) בעקבות תוכנית ממשלתית ליישוב איזורים אלו. שיעור מס 3- יהודים-ערבים זאת המצאה שלך ושל חד"ש. אפילו יהודי ארצות ערב בעצמם לא מגדירים עצמם כך אלא כיהדות "ספרדית". שיעור מס 4- אם היו יהודים-ערביים בשלטון אז מזמן היה שלום. נו..בטח!! איך לא חשבנו על זה קודם?! ותודה מראש לבשארה שהביאנו עד הלום. שיעור מס 5-שלמה ארצי הוא מערבי- מעניין, ואני חשבתי שהוא לא מנגן בטהובן ושר בגרמנית. שלמה ארצי הוא ישראלי. מהצד השני יש לנו את המוסיקה הבלקנית וישראלית-מזרחית. מוסיקה ערבית את יכולה לשמוע במועדונים שמתמחים בזה. בדיוק כמו שיש מועדונים עירקיים,תימניים,רוסים וכ'ו. יגאל בשן שר הרבה יותר משיר אחד, אם את לא יודעת תשאלי מישהו בפורום שיודע יותר טוב. סיכום שיעור- יש לך שנאה ל"יקירי הממסד". את עברת שטיפת מוח של חד"ש ותשנאי אשכנזים באשר הם. ללא קשר לממסד. אנחנו כבר לא בשנות ה50 כמו שציינצי וגזענות כמו שהיה אז כמעט ולא קיימת. צריך להניח לעבר ולצעוד לעבר עם ישראל מאוחד. הבעיה היא שאת ושכמותך עדיין מעוררים את השד העדתי כול פעם מחדש.

אתה משעמם אותי

אתה יודע רק לדקלם את משנתם הגזענית של הוגי הציונות, ושל האשכנזים שמתביישים בדיכוי שלהם כלפי יוצאי ערב. ומה לעזאזל קשור בשארה????? אם לא הבנת עד עכשיו, בשארה הוא ערבי מוסלמי, לא יהודי ערבי! ועד כמה שזכור לי השמאל האשכנזי רצה אותו בכנסת, לא יוצאי ערב!

נו..בטח!

הרי עובדות ברורות לא קיימות בשבילך. רק השקרים של חד"ש. לכן גם את מתעלמת ממה שכתבתי, מהסיבה הפשוטה שפשוט אין לך מה לענות. אז את נדבקת לסיפור של בשארה (ואני לא כזה שמאלני). לא משנה, אני פתחתי את הסיפור הזה רק כי חשבתי שאין פה בפורום אנשים מספיק הגונים כדי לזרוק את הטרול הגזען הזה החוצה. לשמחתי הרבה אני רואה שלא אבדה תקוותנו ויש כאן צדיקים שלא מוכנים לסבול גזענות. זוהר-המשך כך!

" מישרד התיקשורת שונא מיזרחיים " ../images/Emo70.gif

כמעט כל המוזיקה המיזרחית היום זה : " סתם גימיק בשביל להיתפרסם " !!!!!!!!!!

כולם ../images/Emo70.gif תישמעו דבר מזעזע ../images/Emo124.gif

" כל תחנות הרדיו החוקיות במדינה " לעולם לא ייתנו לזמר מיזרחי בארץ להשמיע שירים של מוזיקה " מיזרחית כבדה " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ................. בשנות ה - 90 ' קמו תחנות רדיו פיראטיות שהיו משמיעות " מיזרחית כבדה " , ואז קמו כל " תחנות הרדיו החוקיות " שהם משמיעות " מוזיקה של אשכנזים " והיתלוננו מהר אצל המישטרה ש-ייסגרו את כל התחנות האלה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ביסלי111

New member
לילה אפל את תקועה בשנות ה-70

תגידי באיזה שנה את חיה? עדיין מתעסקת עם השטויות האלא? מי שומע היום מוזיקה ערבית? כולנו ישראלים דור שני ושלישי בארץ. על איזו ערביות את מדברת? מי גאה בה בכלל? המזרחיים הם השונאים ביותר של הסממנים הערביים. לא רוצים להיות דומים להם בכלל. כולנו ישראלים גאים . מוזיקה מזרחית לא מדברת לכל העם. מוזיקה של ערסים ופרחות. אנחנו בישראל , מדינה מערבית. כדאי שתפנימי את זה טוב ותפסיקי להתבכיין כמו המוזיקה שאת שומעת.

הוא " אשכנזי " פרנק בדיוק כמוני ../images/Emo45.gif

בגלל זה הוא מיתעצבן שאני אומר כאן את " כל האמת " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ........................... ורק להראות לכם שאנחנו עדיין נימצאים במדינה שהיא " שונאת ספרדים " !!!!!!!!!!!!!!!!!! ............. בשנות ה - 90 ' המשטרה סגרה את כל תחנות הרדיו הפיראטיות שהם השמיעו " מוזיקה מיזרחית כבדה " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לכו ל- ספרייה ../images/Emo70.gif , תיקראו את הספרים של הרצל

" תיקראו מה הרצל כתב על היהודים " הרצל כתב ספר שניקרא : " מדינת היהודים " ושמה הוא אומר ש- ירושלים צריכה להיות כמו וינה - " בירת אוסטריה " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה