תגיד לי אתה אמיתי?
בוא תלמד כמה עובדות בסיסיות - עם ישראל לא מתחלק לטובים ורעים, אבל הוא גם לא מקשה אחת. לא כולם הגיעו לכאן מאירופה, למרות שזה מה שהרגילו אתכם לחשוב, מסכנים. התימנים הגיעו לישראל כדי להיות העבדים של היהודים האשכנזים המעטים שאיכלסו את המדינה הזאת, ועל זה אין ויכוח, כל תימני שפוי יגיד לך את זה. לא היתה אנטישמיות בארצות ערב כלפי יהודים (לפחות לא אנטישמיות המוכרת לנו ע"י הנצרות באירופה), עד שיהודי אירופה הכריזו על מדינת ישראל. עד אותו הרגע היהודים חיו בארצות ערב בכבוד, ולא היתה כמעט איבה בין יהודים למוסלמים לנוצרים ערביים, בניגוד למה שלימדו אותך בבית הספר, שמסלף עובדות בהתלהבות אין קץ. אי אפשר להשוות בין העולים מרוסיה, יקירי הממסד, לבין העולים מאתיופיה, שעד היום מאכלסים את הקרוואנים היוקרתיים של מדינת ישראל. כמו שיש הודים-אירופאים יש גם יהודים-ערבים בישראל, אלו כל יהודי ארצות ערב. אין דבר כזה "מזרחיים", אנחנו לא באנו ממזרחיה, אלא מארצות ערב, ואנחנו גאים בערביות הזאת שלנו. אצלנו, לעומת האשכנזים, "ערבי" זה לא אוייב ולא קללה, "ערבי" זה אנחנו, זה בדם שלנו, אם נרצה או לא נרצה, והגיע הזמן שאתה ושכמותך תתחילו להתרגל לעובדה שיש לכם אחים ערבים. בממשלת ישראל אין יהודי-ערבי גאה, אלא רק יהודים אשכנזים ויהודים משתכנזים (מתנהגים כמו אשכנזים, ומאמינים שע"י ביטול הערביות שלהם והסוואת המורשת שלהם הם יעשו בני אדם טובים יותר ואיכותיים יותר ע"י ההגמוניה האשכנזית השולטת). אם היו יהודים-ערבים בשלטון כבר מזמן היה שלום. אין דבר כזה "מוזיקה מזרחית" יש מוזיקה ישראלית על כל רבדיה, ממוזיקה מערבית (שלמה ארצי, ריטה, אביב גפן, ועד מוזיקה ישראלית (מושיק עפיה, דקלון, זוהר ארגוב...), המוזיקה שאנחנו הבאנו איתנו מארצות ערב היא מוזיקה ערבית שאי אפשר לשמוע אותה בשקט בישראל, כי לימדו אתכם בבית הספר שזה לא מספיק תרבותי כמו אלוויס או בריטני ספירס. אייל גולן ושרית חדד הם יקירי הממסד, כי הם משתפים פעולה עם "כור ההיתוך" המדומה שהוא ניסה ליצור, הם משתכנזים לכל דבר, אין שום דבר ערבי, משלנו, במוזיקה שלהם, חוץ מדרבוקה, לפעמים. יגאל בשן שר אולי שיר אחד בתימנית, וגם זה במבטא אשכנזי. אין לי שום שינאה כלפי אשכנזים, יש בי תיעוב עמוק לממסד האשכנזי שלא מקבל אותי ואת אחיי כמו שאנחנו ומנסה להלבין את עורנו בכל מחיר, ולצערי לפי כמה תגובות פה אני מבינה שהוא גם מצליח. אל תהיה טיפש, כשאומרים לך לעשות שיעורי בית יש דברים בגו. לך, תלמד הסטוריה, ולא דרך המשקפיים של משרד החינוך הגזען, שמלמד שיש יהודים רק בצד אחד של הגלובוס. לך תלמד את האמת ולא את הסילופים של מדינת ישראל.