הסוכנות היהודית מביאה לארץ " גויים "

../images/Emo169.gif יש לי רק דבר אחד להגיד לך על השטויות

שלך האלה: "הסוכנות היהודית באמת שמה לעצמה מטרה לאכלס את המדינה בכמה שיותר לבנים, על חשבון ה"שחורים". זהו לא רעיון בלעדי שלה, אלא של חוזה המדינה וממשיכיו עד היום. המטרה היתה להקים פה מדינה אירופאית ליהודי אירופה, אבל בגלל השואה רעיון זה לא צלח, והם היו חייבים לגרום ליהודי ערב לעלות לישראל בכוח, כדי לקיים את מדינת ישראל"... ה"ניק" שלך ממש מתאים לך - כי יש לךממש מוח אפל... ו... "אם את לא מכירה את העובדות כדאי שתקרא קצת ספרי הסטוריה"... השאלה אם תביני משהו...

../images/Emo190.gif להביא לארץ מיליון רוסים " גויים "

להביא לארץ " מיליון רוסים גויים " זה ממש בסדר גמור
, אבל להשאיר את " יהודי הפלאשמורה " באתיופיה זה גם בסדר גמור
, כדיי שיהיו כאן כמה שיותר " בעלי עור לבן " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo79.gif מכיר את השיר : " מריומה יומה " ../images/Emo35.gif

מכיר את השיר של " חנה לסלאו " עם " ג'קי קמייטן " שניקרא :
" מריומה יומה "
אז השיר מדבר בדיוק על האפלייה שהייתה עד לפני 20 שנה בתחנות הרדיו כלפי הזמרים המיזרחיים . ואם אני אזכיר לך שהיה זמר בשנות ה - 70 ' שקראו לו : " ניסים סרוסי " שאף אחד לא נתן להשמיע אותו
....................................... ועד היום בתחנה " גלי צה"ל " השדרנים משמיעים את מי שמיתחשק להם
, והם אפילו עושים " הצבעה " על איזה שיר הם מעדיפים להשמיע , ותאמין לי שיושבים שמה אנשים שהם " שונאים בדם " זמרים מיזרחיים

ליילה אפל שיקחו אותך אל האופל שם מקומך

את וסרטבוקס מגיע לכם בוקסים בפנים לכו לכם אל האופל * דיי לנו משינאת החינם על אחינו ואחיותינו האשכנזים המכובדים עשרות מונים מכם* תחושתי שאתם איש אחד חולה נפש ושינאה יוקדת מבית מדרשם של הסטאמרים*

אחי אל תיכעס ../images/Emo70.gif , אתה תגלה שאני צודק

תיבדוק אם אני משקר , ואם גילית שאני שקרן אז תיקרא לי איך שבא לך ...................................

למעלה