הסולנית D:

lacrimosa girl

New member
היא כ"כ יפה

וזמכירה את טאריה, אבל היא זקנה!!!!!! היא פאקינג בת 36! רק מרקו יותר זקןו ממנה, ומרקו ויקינג אז מותר לו! ;__; ואני אישית מחכה לשמוע את כל הסינגל כדי להחליט, היה ברור מלכתחילה שיהיה קשה להתעלות מעל טאריה אבל היא סבירה

תודה לשתיכן!:)

אוקיי,אז לדעתי היא נראית טוב,אבל רואים שהיא מבוגרת
אחלה תמונות של נייטוויש!אהבתי את הלבוש שלה בתמונה האחרונה. אממ ייקח לי קצת זמן להתרגל אליה(גם מבחינת הקול וגם מהבחינה הזו של לראות אותה בתמונות עם נייטוויש). יאלהל שיהיה להם בהצלחה ואממ..נקווה שתומאס לא יתאהב גם בה

הנה עוד תמונה עם הלהקה../images/Emo3.gif

והיא ממש כוסית [דווקא בתמונה הזאת היא יצאה קצת מעוותת
]

הוא כולו מעוך, זאת חרא זווית וגם רואים

שעיוותו שם את כולם. [לכן הסולנית נראית כל כך לא קשורה
]

A Hilit

New member
נקווה שהיא פרפורמרית מספיק טובה..

טאריה תותחית בתחום הזה של להיות על במה

mary06

New member
:)

אז קודם כל חבל שהרסו להם והדליפו הכל שבוע לפניי..מי יקנה עכשיו באינטרנט בשביל הצדקה? מצד שני חיכינו מספיק כדי לגלות מי היא.. אני חשבתי דווקא שהיא נראית נורא צעירה לעומתם..והיא בכלל בת 36
היא מתאימה להם חזותית, והיא חמודה לגמרי :) זה שהיא שוודית, טוב אז לפחות לא יהיו שירים בלתי מובנים בפינית יותר :) ולפי הביו' יש לה ניסיון והכשרה, אולי לא עם מסע הופעות אבל נקבל אותה יפה (ובטח אם הם יגיעו לפה). קיצר אני שמחה, גם מהשיר וגם ממנה, מוזר לגמרי מצד אחד אבל מרגש מצד אחר, נלמד להכיר מישהי חדשה שמביאה גוון אחר לנייט :) ועכשיו ששמעתי את השיר במלואו, גאד זה שיר טוב! צריך להתרגל לקול, אבל כל הדברים מסביב (הנגינה, הרגש, המילים) זה עדיין נייטוויש, קצת "רכים" יותר מבעבר אבל זה רק הסינגל הראשון.. כל העניין עכשיו זה להתרגל לנייטוויש 2007, לקבל את אנט ולראות לאן הלהקה עומדת להתפתח :) אותי אישית זה מרגש :) גו אנט!

mary06

New member
בשבילך אולי..

אני בטוחה שאני לא היחידה בעולם שלא ממהרת להספיד את נייט ומקבלת את החדשה בברכה..כל עוד הם לא חותכים את השיער הלהקה חיה ובועטת!

למעלה