הסוס שלי צ'מפיוןXD

הסוס שלי צ'מפיוןXD

עקב צילומים של תמונות חדשות החלטתי לשתפ את הפורום.. דרך אגב אני מבקשת סליחה מהמנהלות על פתיחת ההודעה החדשה! =] טנקס!

primetime1

New member
../images/Emo18.gif מאוד מאוד מסוכן לקשור סוס

מהמתג!!!!
מעבר לזה, המתג נראה נמוך מידי, ובאופן כללי הוא נראה מאוכף בצורה לא נכונה. כדאי להעזר במישהו כדי למנוע חוסר נוחות לסוס.

ממ אני יודעת..

1. הוא היה קשור עם המתג לשנייה כי הוא לא נתן לי לצלם אותוו! =] הוא כל שנייה זז וניסה לאכול לי את המצלמה! חח הוא מאוכפ טוב מאוד, זה אוכפ זמני, חוצמזה האוכפ לא היה מחוזק או משו עד שאני לא נמצאת במנג' אני לא מחזקת ומסדרת את האוכפ.

PinkHorse

New member
ואם בשניה שאת מצלמת הוא יבהל וימשוך

מה יקרה אז? אפשר לשתק לו את כל הפה.. מה עדיף? סוס בריא או תמונה? חוץ מזה שהשמיכה ברחה לך אחורה..ואת צריכה להרים את הפד והשמיכה לאוכף.. ולגבי המתג כבר אמרו..

הוא לא יבהל

וכמו שאמרת בשביל תמונה אני לא אסתכן, אבל אני מכירה את הסוס הוא בשאנטי שלו הוא אפ פעם לא נבהל ולא יבהל גם עם תקשרי אותו עם שלושה מתגים וחבלים.. אני מכירה אותו, הוא אחלה ולא נבהל או נכנס לפאניקה

oO nam nam Oo

New member
ובכל זאת, הוא סוס../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

וסוסים יכולים להיות לא צפויים. הוא יכול להיות סוס רגוע במיוחד, אבל פתאום משהו יחרפן אותו לגמרי. את לא יכולה לצפות את זה או לבנות על זה ש"הוא אחלה ולא נבהל או נכנס לפאניקה"...

פלפלת19

New member
די זה כבר לא יפה...

היא בסך הכל פרסמה כמה תמונות של הסוס שלה.....עם היא עשתה משהו לאבסדר בקשר לאיכוף המדריך שלה יעיר לה לא אנחנו....

fliperit

New member
לא יודעת מה איתך

אבל אני, בתור מדריכת רכיבה ובתור בנאדם שאוהב בע"ח מרגישה צורך להעיר בכל מצב שמסכן את הסוס. בשום מקרה אין צידוק לקשירה של הסוס מהמתג. התירוץ היחיד שיכול להיות לזה הוא שאננות, חאפריות וחוסר ידע...וזה לא תירוץ מוצדק. מי שמסכן סוסים לא צריך לדגל אותם. נקודה. אם רוב חברי הפורום כאן השקיעו שנים בלימוד לפני שקנו לעצמם סוס, אז מותר לנו לצפות שגם אחרים יעשו ככה.

למעלה