הסוס שלי צ'מפיוןXD

fliperit

New member
מעבר לזה שהוא קשור מהמתג

וזה זלזול בחייו, הוא גם רזה מדי. את מוזמנת להתגונן מול ההערות ולהמשיך לטפל בסוס שלך בצורה לא הכי טובה, ואת מוזמנת גם לקבל את ההערות שנכתבות בידי אנשים עם הרבה נסיון- ולהעלות את רמת החיים של הסוס שלך. זה לא מוציא אותך חכמה כשאת אומרת לי לדחוף את זה (כן, ההודעה הזאת נמחקה), וגם לא מבינה בסוסים...חבל. יש לך עוד המון מה ללמוד לפני שתוכלי לטפל בסוס בצורה הכי טובה שאפשר. אם תתני לנו לעזור לך זה יקצר את הזמן שזה יקח...אם לא- מסכן הסוס.

ToryMaster

New member
ושוב, נמחקו פה הודעות ../images/Emo18.gif

ביקורת זה בסדר, זה נהדר, זה טוב, אבל יש צורה להתבטא וברגע שמאבדים אותה - אין שום טעם לדיון. לכן, אתם מתבקשים להפסיק את הדיון על צ'מפיון כאן ועכשיו. בנוסף, תודה רבה, אבל אנחנו באמת יודעות מה אנחנו עושות, איזו הודעה למחוק ואיך. שימרו על עצמכם, לא על אחרים, את זה תשאירו לנו. זכרו, שאנחנו לא יושבות מול המחשב נונסטופ ורק מחכות למחוק הודעות, אז לפעמים זה מתעכב. הודעות נוספות בנושא זה ימחקו. תודה וחגשני שמח.

רציתי פשוט

להראות את השינוי שהוא עבר, כלומר, איך שהוא השתנה והשמין התחזק והתחסן, מאז המחלה =[, אבל הוא אחלה עכשיו פשוט פעם שעברה הבטחתי תמונות להמשך לאחר המחלה והשיקום שלו. זה הכל.=]]

חרא של מחללהה

גומרת את הסוס לגמריי! אלוהים לא זיהיתי אותו פשוט שלד מהלך חולה מלא נזלת עם גרון נפוח.. אלוהים כל שנייה שהייתי לידו פשוט בכיתי! כל יום היינו צרים להביא לי מזון רק וקל שעובר בגרון. [חסה וכאלה]

ווינגז

New member
כאן נמחקו הודעות../images/Emo18.gif

חלק משרשור זה נמחק מכיוון שהתפתח להחלפת דברים מכוערים ומעליבים, ולזה אין מקום כאן. שימו לב להבדל שבין דיון ענייני שבו שני הצדדים לא מסכימים, לבין ריב ושימוש במילים מכוערות. השרשורים הללו הופכים למנהג לאחרונה, אנא חישבו פעמיים לפני שאתם כותבים הודעה, והימנעו מדברים כאלו. הודעות שיעברו על חוקי הפורום, ימחקו מפה גם בעתיד. מסרים פרטיים ישלחו גם למשתתפים בריב.

למעלה