הסוף, סוף סוף.

Beautiful SouI

New member
אנחנו../images/Emo12.gif

טוב אולי זה שהגבת לו אבל אני?! חח.. אנחנו בסך הכל מדברים על הצורת שלטון בארצנו הקטנטונת[ארצנו היפה..]

מה???

אני לא מבין מה כואב לך,מיסטר פודיום? ואם לא הבנת את השיר, זאת לא אשמתי. הוא בהחלט קשור לפילוספיה ולמטריקס. אז לפני שאתה תובע, מאשים, ומוציא להורג - נסה להיתבונן. מה דעתך?

CAT4

New member
הוצה להורג יפוי

את מי הורגים היום מתאי ואייך

0Pandemonium0

New member
דבר אינו כואב, תודה על הדאגה../images/Emo13.gif

רק הסברתי מהו פורום, ומהסבר זה נובע שהתקיפה על המנהלת אינה מוצדקת. להבא, כשאתה מפרסם אחד משירייך, נסה לתת לנו הכוונה כלשהי או להסביר את כוונתך. זהו אינו פורום שירה
ולעת עתה, אני לא מצליח לפרש את שירך. אנסה שוב בעוד רגע.

../images/Emo3.gif אתה צודק טיפונת קטנטונת

אבל כיון שאני מסתמך על תבונתם של חברי הפורום ( ואני יודע שאנחנו גבוה מעל הממוצע של שאר הפורומים ), כיוותי שזה יאתגר אתכם לפצח את החידה. אולי כן הייתי זהיר להוסיף אזהרת *תיחכום בפנים*. עדיין אינני רואה סיבה לאיומיי מחיקה. ומה רע בקצת פואטיקה להמונים...

Beautiful SouI

New member
../images/Emo27.gif

כל דבר בישראל אתה צריך לשלם עליו אפילו להתבטא
ועכשיו מסתבר שגם בפורומנו הקט אין לנו אפשר להתבטא
איפה עמיר פרץ?!
אה ודרך אגב , אני יודעת שזה לא קשור אבל אני מעריצה את מה שהוא עשה למורים ולעובדים שלא קיבלו כסף אבל אני שונאת שזאת הדרך שבה הוא התעשר על שביתות! בקיצור אני לא אוהבת את דרך הפעולה שלו

מושחת כמו כולם.

מי שהרוויח מכל השביתות, זה רק הוא. גם שפם נאה לא יחפה על רשע. סתימת פיות, לא חשבתי שנגיע למצב כזה... מעלים פה נושאים כל כך לא קשורים, ובסוף נטפלים לשיר מרגש שנכתב בדמעותיי.

AnnabeI Lee

New member
תיקון קל:

"מעלים פה נושאים כל כך לא קשורים" = "לא מעירים לי על נושאים ואמרות כל כך לא קשורים שאני מעלה"

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo88.gifברצינות.. אתם צוחקים?

מה הקשר לאמיר פרץ?? מספר הכותבים בפורום הזה ירד לחמישה בגלל דברים כאלה. בגלל שירשורים שהופכים לשיחות אישית בזמן שלוקח להגיד "סיר אייזק ניוטון". כבר כל כל קשה להבחין בין הטפל לבין העיקר שאפילו אני צריכה להכריח את עצמי לקרוא את כל השירשור. יש לכם פה חופש ביטוי בשירשורי
מידי פעם, אבל גם יש גבול. בינתיים עד שהפורום מתנקה המדיניות הזו נשארת.

0Pandemonium0

New member
אם באמת יש תכלית לשיר הזה, היא מאוד

מעורפלת. אתה מדבר על מהפיכה, מהפיכה רעה לפי השורה האחרונה. אולי יורד שם גשם? ו"מוות בתוך מוות" פירושו למות בתוך המטריקס (מוות "אמיתי", של הגוף החי, בתוך המטריקס, שהיא מותו של החופש). אתה מדבר במקרה על הקרב האחרון בין ניאו לסמית'?

0Pandemonium0

New member
שקרן../images/Emo6.gif

דני, האם שירך חסר תכלית לחלוטין, ואתה מכוון את תכליתו המומצאת לפי דבריי?

חם1 חם! חם! ../images/Emo6.gif

סתאאאאם!! זהו שיר מאוד מורכב . הוא בנוי רבדים על רבדים של מטריצות רב מימדיות שבנויות מאסופות של קודים מוצפנים .

למעלה