הסופ"ש עם הכי הרבה בד ביטים וחוסר מזל

Papito

New member
הסופ"ש עם הכי הרבה בד ביטים וחוסר מזל

בהיסטוריה!!!!! אני עם זוג אס בשולחן קאש על סכומים גבוהים לא פוצה פה עד שאין לי אחד מ10 הידיים הכי חזקות. מקבל זוג אס מעלה בחצי מהBUY IN שלי, כולם מתקפלים אחד משלם נפתח פלופ 5 7 Q הוא נותן צ'ק אני באול אין הוא משווה לי זוג אס ולמנייאק 5 7...מי משלם סכומים כאלה על 5 7 לפני פלופ??? עוד יד אני עם פוקט 5 מישהו לפניי שידוע כשמרן מעלה רייס רציני אני בפולד נפתח פלופ 10 5 A הוא היה לו זוג 10 השני A K אני שמח שלא שילמתי. ואז מגיע הריבר....עוד 5!!! עשיתי פולד לקארה!!!! עוד יד אני עם A K משלם ונפתח פלופ עם K בלי אופציה לסטרייט או פלאש מישהו מעלה באול אין שלו ואני מרוצה מזה משווה את האול אין, היה לו סוטד, ונפתחו לו עוד 2 קלפים שהשלימו לו פלאש. איזה סופ"ש חרא גורם לי לרצות לפרוש ולשחק במכוניות על שלט

זונע

New member
עצוב אבל...that's poker

פשוט אסור לשחק עם אנשים שגרועים ממך משמעותית אני מניח שמי שהשווה לך עם 5 7 הוא לא בדיוק שחקן גדול...אסור לשחק עם שחקנים כאלה!!

ereuveni

New member
אני חושב ההפך

אני מוכן לשחק AA מול 75 בכל יום בכל שעה ולא משנה מי מחזיק את הקלפים
אז היה לו מזל פעם אחת, לאורך זמן משחק נכון מנצח. שיחקתי אתמול, קיבלתי קלפים מצויינים אבל פשוט מזל נחס. פעמיים KK ועוד AA הפסידו לי 30$ ביחד. כל פעם שאני מפסיד עם AA לכל איזה JJ,QQ שנכנס אול אין אני נזכר שאין מה לעשות זה קורה 1:5. זה לא אומר שצריך להפסיק לעשות אול אין עם AA...

Papito

New member
זו ממש לא הנקודה

הנקודה היא מי משלם רייס כמו זה שעשיתי על 7 5?

modz0r

New member
אנשים שאחר-כך יכניסו לך כסף

כשהם שוב יכנסו עם 57 נגד אסים.

eilat11

New member
באד ביט מעצבן שקרא לי אתמול

מול שחקן שפשוט לא ידע לשחק אחד השחקנים מהמידל נכנס באול אחרי פלופ של 4S3S6D אני מחזיק ביד AD5S ונכנס באול אין שלו שהיה שליש מהאול אין שלי בערך ועוד שחקן אחד מהבליינדים נכנס אחרי הקלף הבא: 2S -יש לי כבר רצף, מחכה לA או 6 להשלמת הסטרייט פלאש, השחקן מהסמול עושה צ'ק, אני אול אין האול אין שלי היה קצת יותר מחצי מהצ'יפים שלו, הוא החליט שהוא נכנס... הוא נכנס לאול אין איתי שהוא מחכה לעוד S שהוא מחזיק את הQ שבצבע,וזהו! כמובן שה-S האחרון יצא.. והוא לא היה A או 6... הפסדתי את המשחק ופשוט לא האמנתי שהוא נכנס איתי .

Papito

New member
אין מה להאמין, עשית שטות

אז מה אם היה לך סטרייט שמת אול אין על הימור נטו, הימרת סכום רציני על 2 קלפים בלבד שיכולים לבוא. זה סיכוי של 1 ל26. במצב שיש 4 קלפים מאותה חליפה על השולחן ולך יש רק 5 גבוה. אל תצפה שמישהו לא ייכנס באול אין שלו יש 7 קלפים יותר גבוהים מהקלף שלך שמנצחים אותך. ולתת אול אין על יחס של 1 ל26 זה פשוט טמטום. זה לא בד ביט, זה בד פלייר

modz0r

New member
כנראה לא הבנת את מה שהוא כתב

כי בטרן היה לו כבר סטרייט, הוא לא חיכה לסטרייט פלאש, אלא שזה היה אפשרות. חוץ מזה, יש דרכים להסביר למישהו שהוא טעה, וזאת לא אחת מהן.

Papito

New member
עדיין לעשות אול אין

כשאתה לא היד הכי חזקה ועוד בטרן זה משחק פשוט גרוע.

modz0r

New member
היו לך מספר טעויות ביד הזאת

קודם כל, לא אמרת סכומים, ככה שזה דיי מפריע בלהסביר את היד. ז"א, כשהמידל פוזישן נכנס אול-אין, כמה צ'יפים היו על השולחן, ובכמה הוא העלה? אני לא יכול להגיד בוודאות אם טעית כשהשוות בפלופ, כי אני לא יודע כמה היה בקופה, וכמה היית צריך להכניס בשביל להשוות, אבל במידה והיה לו יותר צ'יפים ממה שהיה בשולחן, כשהוא נכנס אול-אין, טעית כשהשוות. הטעות היותר רצינית, היא בטרן. ברגע שהשוות בפלופ וראית שגם זה שמאחוריך השווה, אתה צריך להניח שככל הנראה יש לו open ended straight draw (כמוך), או flush draw. ברגע שהטרן השלים לך את הסטרייט, ושם על השולחן 3 עלים, אתה צריך להניח שאו שיש לשני סטרייט כמוך, או שיש לו פלאש. לדעתי היית צריך לפרוש כבר אחרי הפלופ, באם השוות והגעת לטרן, היית צריך או להמר סכום קטן יחסית, ולראות את התגובה של היריב שלך, או לעשות צ'ק ולראות מה הוא יעשה אחרי הטרן. בכל מקרה - אחרי שהוא כן השווה ובאמת היה לו רק flush draw אחרי הטרן, זה באמת מבאס שהפסדת. אגב, מה היה לשחקן שנכנס אול אין ראשון?

modz0r

New member
רק תוספת קטנה

מה שאני כותב זה כשאני לוקח בחשבון שאין לך שום מידע על השחקנים שמולך, ואתה לא יודע עם איזה ידיים הם עשויים לשחק. אם אתה מכיר את השחקנים, ויודע שהם עשויים להיכנס חזק עם כלום, אז זה משהו אחר לגמרי.

eilat11

New member
השחקן שנכנס אול אין מהמידל

החזיק את ה-5 לסטרייט אני מכיר אותו ויודע שהוא יכול להכנס בלי כלום, סתם עם יד גבוה זו הסיבה שנכנסתי איתו בלי יותר מדי לחשוב אחרי הפלופ (גם היה על השולחן יותר מהאול אין שלו) לגבי השחקן השני, כמו שהבנת הוא נכנס ליד רק בגלל שהוא היה צ'יפ לידר וחיכה ל-5 כשהוא מחזיק 2... לא ציפה לפלאש הזה שיגיע .

modz0r

New member
במקרה הזה, לא היה טעות אחרי הפלופ

אבל אני עדיין חושב שאחרי הטרן, ברגע שיצא עלה, היית צריך להיזהר מהפלאש שעשוי להיות לשחק הנותר. ברור שבדיעבד אנחנו יודעים שלא היו לו 2 עלים ביד, אבל לפי איך שהוא שיחק אחרי הפלופ, זה בהחלט הגיוני שזה מה שיש לו, ולכן צריך לקחת את זה בחשבון.

ereuveni

New member
כמו שאמרו חסרים פרטים

נקודה ראשונה היא האם יחס הזכיה גדול מהסיכוי לסטרייט פתוח (1:6 בערך) כלומר אם נניח הראשון נכנס אול אין עם 10$ אז בקופה צריך להיות לפחות 60$ כדי שהמהלך יהיה משתלם. לגבי ההמשך מסכים עם קודמי שהיית צריך להיות יותר קצת יותר זהיר למרות שגם אני רואה את עצמי נופל בנקודה הזאת. עוד נקודה מעניינת היא האם גרמת לסמול לעשות טעות כי אחרי הכל נו לימיט זה משחק של טעויות ומי שעושה פחות מנצח. אבל כדי לדעת את זה שוב חסרים נתונים, יחס הזכיה (כמה היכנסת באול אין שלך לעומת הקופה) והיחס לפלאש שלו (1:5 בערך) .

ereuveni

New member
תיקון טעות

יש לי טעות בחישובים, הסכומים יצאו גבוהים ב-10$. בקיצור הנה לינק למחשבון שנותנים לו את סכום ההימור והוא מחשב מה הקופה צריכה להיות כדי שישתלם להשוות (בתלות במס' האוטים).

modz0r

New member
כן.. זה היה קצת מוזר מה שאמרת :)

במידה והקופה היא 60 דולר, כל הימור שקטן מ-50 דולר הוא מצויין מבחינת Pot odds עבור Open ended straight draw. הימור של בין 50 ל-60 דולר זה כבר גבולי, וכל דבר שמעל לזה הוא לא כדאי מבחינת אחוזי זכיה\סיכון.

למעלה