כמה נקודות להבהרה,
לבחור הראשון שהגיב ואמר בד פלייר, כנראה שלא ממש הבנת אני שוב אסביר את כל הפרטים אף אחד לא העלה לפני הפלופ, אבל כימעט כולם נכנסו, הייתה קופה יפה (9 שחקנים) הקלפים שלי: אס לב ו-5 עלה הקלפים של המידל (זה שנכנס אול אין) 5 8 לב הקלפים של הסמול Q עלה ו-2 תילטאן הפלופ מראה- 3עלה 4עלה 6לב הסמול מעביר, המידל מעלה אול אין שהיה בערך 280. (הבליינד היה 40 והקופה שלי הייתה 1200 בערך) אני משווה (הסתברות של 1:3 שיצא לי הקלף לרצף הפתוח ואכן יחס הקופה היה בערך 1:3-4) וגם הסמול משווה (הוא החזיק את ה-2, סיכוי נמוך בהרבה- חיכה לרצף פנימי, כבר כאן הוא לא היה צריך להכנס) נפתח בטארן 2 עלה, אכן רצף אבל יש רק 3 עלים על השולחן, לא 4! לא ציפיתי לפגוע בסטרייט פלאש, אבל מכיוון שהסמול צ'יקצ'ק הנחתי שיש לו עלה גבוה והוא מחכה לו, לי כבר היה סטרייט , ידעתי שאני הכי חזק ושמתי אול אין כדי שהוא לא יחכה לקלף הבא, כי אם היה בא עוד עלה לשולחן ידעתי שאני בצרות צרורות עם קלף גבוה 5, והוא בחר להמר ולשים את ה-920 ה"נותרים ". יחס הקופה עכשיו הוא בערך 1 ל-3, אם מחשבים את היחס לקבל עוד קלף לפלאש אז זה יוצא פחות מ-1:4, כאשר אני לא מחשיב את הקלף שהיה אצלי ביד ועוד שתי יציאות לסטרייט פלאש שהיו מנצחות את הקלף שלו שגם מעליו יש עוד 2 קלפים מנצחים - AK כלומר אם נפחית את כל הקלפים האלו יצא בערך 6:48 = 1:8) אני לא יודע מה אתם אומרים פה, במקומו אני בחיים לא הייתי משווה .... זה אולי לא הבאד ביט הכי גדול שקיים, פשוט מי נכנס אול אין בשביל לחכות לקלף אחד בפלאש (ועוד אין לי A או K אלה רק Q ויש 3 בסדר עולה אותה חליפה על השולחן)