הסטוקרית

לא מתפשרת כלל

Well-known member
אני באמת לא מבינה מה את רוצה,אם אין לך שום עניין ודבר איתו,למה הגבת כפי שהגבת?
ולא ראיתי שום תגובה שלך בנוגע לחטופים כי אני עמוסה ועסוקה ותפקיד הגננת כאן הסתיים.
סלנג ההפוכה או אחר לא שלי,.
בבקשה,הפוסט נשאר לבקשתך.

אני מבין שיש לך מלחמה זאת או אחרת ואתה מנסה לתדלק את הנושא. אין לי הרצון אפילו לגלות במי מדובר.

אני הייתי אז בפורום =- ולא היו לי יחסים עם אף לא אחת - לבטח שלא ראיתי את עצמי שזיין להשכיר - ולפגוע.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

אם לא הייתה כותב את זה - הכל היה עובר על מקומו בשלום.

השאלה היא כמובן איפה זה פוגש אותך שאתה מציל האנושות - מאבחן מחלות בחסד עליו לפי תמונה.
____________________________________________________________________________________________________________________________________________

להבנתי יש פה רוע לב צרוף - של אדם קיצוני שלא מסוגל לקבל שום דבר אחר.

שיש לו דעה וכל מי שלא בדעתו - הוא מוקצה.
____________________________________________________________________________________________________________________________________________

היום ישבתי עם אדם שאמור ללכת לבחינת מסוכנות מינית - והוא מסביר לי כל הזמן שהוא לא קיצוני. אינ .. ואני... ואני.. ואני .... והוא חושב שרק הוא קיים בעולם.

אתה "מנצח" אותו.

מתדלק אירועים שמעולם לא התקיימו.

פוגע באנשים בלי סיבה.

לא רצית לפגוש, מישהי - והצלחת להעליב אותה, לרדוף אותה, להביך אותה ולרצות לפגוע בה שוב ושוב.

האמת היא שאני לא מאמין לסיפור.

אני שומע רק קול של מצוקה של אדם קיצוני - שלא חי עם עצמו באופן סביר.

אישוניאיש.
נגד קיצוניות.
יפה אמרת וזאת אחת הסיבות שהתעקשתי שהפוסט הזה ישאר- למען יראו ויראו. מאד מקוה שאנשים, ובעיקר נשים, יפקחו טוב טוב את העיניים כי מסתמן שלא סתם הוא הוריד פרופיל היום ויותר מסביר שיחזור כזיקית אחרת

יעיש התימני

Well-known member
היה זה בתקופה העליזה של הפורום הזה. מלא פעילות, מלא הודעות, תמונות, מסיבות פורום וכן, גם לא מעט זיונים.

ואני אחרי קשר עם אהובה שכשל, מתאושש בצימרים עם עלמות חן – והשבח לאל לא חסרו כאן נשים סקסיות שגילו הרבה עניין...

והנה פתאום מישהי חדשה הגיע. חדשה אבל לא ביישנית כלל. פרסמה תמונות (ואז היה מותר כאן) שגרמו לג'ינס שלי (וכנראה של עוד גברים) להרגיש צפוף מידי וכמובן שלחתי לה מסר. לא חשדתי שבעתיד עוד אצטער על זה.

היא ענתה לי ועניתי לה וענתה לי וחוזר חלילה. התחילה התכתבות צפופה ולפי כל הסימנים הגברת נימפומנית או במילים אחרות חולת סקס ולא נראה לי שיש בעולם גבר סטרייט בריא שלא יתלהב מזה.

טעות.

יום אחד מגיעה ממנה תמונה... איך אגיד... שלא משאירה שום מקום לדימיון. תמונת מנוש בפרונט.

כמובן מתלהב, עושה לה זום ו......

ופתאום קלטתי שם משהו....

פצעונים?!!

הלב דופק.... מגדיל עוד....

בדיקה קצרה בגוגל וכל החשק שלי נעלם, התנדף. הז^ן הפך לבולבולון והתכווץ כמו צב מבוהל.

האינסטינקט הראשוני היה פשוט למסמס את הקשר איתה, לחפש תירוצים כאלה ולעשות לזה קבורת חמור.

אבל ידוע שאם זאת באמת זיוה אז חשוב מאוד לטפל בזמן עם אנטיביוטיקה אחרת זה מגיע למוח, גורם לשיגעון (ראה מקרה של אוזן ואן גוך)...

אז עשיתי את הטעות השניה שלי (כנראה): כתבתי לה שכך וכך, אולי יש לך זה וזה וזה מדבק מאוד וכדאי שתטפלי וכדומה. ניסיתי באמת להיות הכי עדין שרק יכולתי אבל היה בהחלט מסר לא פשוט.

והיא נעלבה.

כמה שהיא נעלבהההההההה!!!!!!
אחוששרמוטה איך שהיא נעלבההההה!!!!!!

למחרת עברתי התקפה ברוטלית בפורום. השתוללות ממש. כל מיני תיאורים, החילה, להקיא וכדומה.

הגיברת נעלבה.

והיא לא הפסיקה.
היא טינפה,
היא לכלכה,

חשבתי שיעבור הזמן והיא תירגע ואכן נרגעה.... אבל לפרק זמן קצר בלבד.

מאז מדי פעם היא מגיחה מהחור שלה תוקפנית אחושלוקי, שוב אותם ביטויים מגעילים כמו פעם – היא לא מתפתחת אפילו בגידופים.

הבנתי שיש לי סטוקרית בפורום הזה.

לומר את האמת, ברגע הראשון, כשהיא מגיחה, זה ממש מעצבן. אבל אחרי זה כשאני נרגע אני חושב לעצמי "כמה אנשים כאן יכולים להשוויץ שיש להם סטוקרית"?

הא?

למי יש סיפור דומה?
לא הייתי שם, אז.. אין לי מושג על מי אתה מדבר.
אבל
אני מכיר את זה מהקשרים אחרים [לא סקס ולא מחלות]. בעבר נהגתי לכתוב ביקורות שירים בפורומים שונים. מיותר לציין ש"פה הג'ורה" הביקורתי והרהוט ולכן אכזר מאוד שלי עבד שעות נוספות. אחח, איזו תחושה של כוח, גבריות [רעילה ממש!!] ותחושת "אני חכם מכולם". כידוע, התנהגות כזו במרחב ציבורי לעולם לא תעבור בשלום. נכון שמעולם לא כתבתי: אתה/את, רק התייחסתי לטקסטים. אבל אצל אנשים שכותבים, רגישים מאוד, חסרי ביטחון זה כמו להרביץ להם.
היו לי כמה וכמה סטוקרים/יות.
מדי פעם זכיתי לביקור גידופים במקומות שונים.
אבל לשמחתי
הבנתי כמה עלוב נפש הייתי. [עוד לפני שפרסמתי שירים וספרי שירה]
לפעמים חברים וותיקים מתפלאים: הכיצד? לפני X שנים היית טוחן את זה.
אז לא
טקסטים גרועים לא יזכו לתגובה ממני. לא לטוב ולא למוטב.
טקסטים ראויים יזכו לתגובה.
טקסטים מצויינים יזכו לקריאה[פרשנות] קצרה ומהללת.
וכנאמר -
די לחכימא ברמיזא.

נערך לאחרונה ב:

לא מתפשרת כלל

Well-known member
אה?
מאיפה הבאת את זה בדיוק, את הניזונה הזה? איפה כאן לא הבנת כשאמרתי שלא היה לי איתו לא שיח ולא עץ? זה כי התבאסת כשאמרתי שנתת מקום לפוסט על החטופים ובמקום להגיב שם אז את באה לי בהפוכה? וזה בסדר, את מוזמנת להתעלם. אני רצינית
ובקשה. תשאירי את הפוסט. הוא כ"כ שם זרקור על מי שצריך

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
ובקשה. תשאירי את הפוסט. הוא כ"כ שם זרקור על מי שצריך
אני באמת לא מבינה מה את רוצה,אם אין לך שום עניין ודבר איתו,למה הגבת כפי שהגבת?הוא כתב עלייך הכפיש,רפש ועוד?האם את חושבת שלו היה כותב שמות ועוד הוא לא היה נחסם?
יש גבול לסבלנות שלי.
ולא ראיתי שום תגובה שלך בנוגע לחטופים ואחר,ויש גם המון בכללי שחושבים שהעסקה גרועה אז מה?כל אחד ודעתו הוא/היא.תפקיד הגננת כאן הסתיים.
סלנג ההפוכה או אחר לא שלי,.
בבקשה,הפוסט נשאר לבקשתך ואם תרצי אמחק אותו,למען יראו ויראו.

נערך לאחרונה ב:
למעלה