הסטייה הקטנה שלכם

elindith

New member
הסטייה הקטנה שלכם

מה מושך או דוחה בעיניכם? לכל אחד יש כמה דברים שמאד משנים לו. כמו שלאדי מרפי היה קטע עם רגליים באחד הסרטים שלו "בומרנג", אני מאמינה שלכל אחד יש כמה דברים שחשובים לו. אצלי למשל, הסטייה הקטנה שלי היא שאני צריכה שיהיו לו שיניים יפות ובריאות.

לי יש סטיה ממש מוזרה ומעוותת...

אני צריך שיהיה לה האופי הכי מדהים בעולם. ושתהיה אינטיליגנטית. וגם יפה. ומעל 1.70 מ`. ושתהיה דקלה. מאד חשוב שתהיה דקלה. זהו.

Piren

New member
ווקף ולע אנא בטוחק

עצור או שירו בך
זה משהו שחיילים צריכים להגיד כחלק מנוהל מעצר חשוד
ג'יבלוו'יה זה יותר כיף
(תביא תעודות!)

PinkWin

New member
שיער../images/Emo20.gif אני לא אוהבת

תלתלים,שיר ארוך,אני אוהבת חלק וקצר

king kazabubu

New member
אוקיי שלי ממש מוזרה.

אני נמשך מאוד לבנות שמדברות רוסית. ואני גם אוהב גבוהות מאוד

ChilD SouL

New member
שלי... ../images/Emo105.gif

שיהיו לו שפתיים גדולות ויפות. כתפיים, זרועות, ידיים, כפות ידיים, אמות, גב גדול\ות.

liontamer

New member
סטייה זו מילה חזקה מדי

הייתי מגדיר את זה יותר כמה מושך אותי בבחורה עיניים זה הכי חשוב (אחרי אופי כמובן) אחכ שתהייה מעל 1.70 לאון על המצלמה הזאת שום גרוזיני לא יקפוץ!!

elindith

New member
ושיניים זה לא מה שמושך אותי ישר

שיניים לא בריאות זה מה שגורם למישהו להיות דוחה בעיני. גם אני מסתכלת קודם כל על העיניים. על הקומפוזיציה הכללית של הפרצוף, ורק אז אני מחטטת לו בפה.

liontamer

New member
רות רות רות

ולגבי ה170 כבר כואב הצוואר מלהתכופף כל הזמן... לאון בדרך לעוד ציור קיר מוצלח

הסטיה...

אני לא רוצה להישמע גזענית...אבל חשוב לי שיהיה עם עור שחום... אני לא נמשך ללבנים מאוד כמו סיד....יש כאלה שהם לבנים והם מהממים!!! אבל לא בישבילי...אה וגם חשוב לי שילא יעשן

pain is MY love

New member
יוווווו סוף סוף מישהי חושבת כמוני!

לי יש את הסטיה הכי גדולה ביקום... אני חולה על תימנים. פשוט חולה עליהם... אוהבת את המראה השחום הזה. וגם אני לא נמשכת לבהירי עור בכלל (משהו מוזר לחלוטין כי אני בעצמי אוקראינית לבנבנה)

למעלה