הסטייה הקטנה שלכם

pain is MY love

New member
רק שתדעו לכן...

שהחצאים הם הכי יפים!

שלי זה....

אני לא אוהב שלבחורה יש סנטר כפול...... זה הדבר שהכי הכי לא עושה לי את זה...... יצא לי להימשך כבר להרבה עיניים כחולות... בלונדיניות.... חחחח שיהיה אבל בעיקרון שתהיה חמודה וזהו.... ובלי כפול אמרנו....

must178

New member
אממ...

אני חייב לאהוב את השם שלה... אם יש לה שם שלדעתי הוא לא יפה, תהיה לי בעיה עם זה
ושיהיה לה חיוך מדהים

גם אצלי השם הוא גורם מכריע

אני מכיר סקנדינבית יפיפיה לפי הספר (גבוהה בלונדה, עינים כחולות וכל מאפיין אחר שאתם יכולים לחשוב שיש לנורדים האלו :p), אבל השם שלה, אוי השם - שמרית :\*10

Zoharrr

New member
אהמ...../images/Emo9.gif

אני חייבת חייבת שיראו לו את העצמות אגן(אלו שנמצאות למטה למטה בצדדים של הבטן) מה שאומר שהוא חייב להיות רזה... עוד סטייה, אני נמשכת לידיים, זרועות של גברים אבל רק אם זאת יד רזה אבל לא מידי עם ורידים ואני אוהבת נים בהירים ולכן הוא צריך גם שערות בלונדיניות על הידיים וקצת! לא יער עבות....ואם יש לו צמידים אז בכלל.... אני חוזבת שבנים שעירים זה דוחה לחלוטין ואנשים בכלליות שלא משתמשים בדאורדורנט....

Zoharrr

New member
*בנים

ועוד משו קטן...חייב עיניים כחולות... ועדיף שיקראו לו אלכס(חיחיחיחי......)

קטרפי

New member
here is my list ../images/Emo110.gif

טוב הכי חשוב לי זה שיער, שיהיה חלק ושחור וארוך. עיניים אפורות\כחולות\ירוקות. וחוץ מזה יש לי משיכה לבנות נמוכות, לדעתי זה ממש יפה אהה ועוד משו שאני אוהב זה עור בהיר אבל ממש בהיר שיהיה כמעט לבן, אבל בגלל שאין הרבה בנות עם כזה עור כניראה שניאלץ לוותר. (לא שמשהו אחר יהיה לי כול כך בקרוב, כשלבן אדם אין אהבה אז אין לו אהבה. תשכחו שכתבתי את זה) אבל בעוגייה התחתונה כמובן שיש הרבה בנות יפות שאין להם אף אחת מהתכונות האלה.

קטרפי

New member
חחחח לא חשבתי על זה ../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

ערפדית זה סבבה, ואולי היא תאמין לי שגם אני ערפד. שיניים כבר יש לי

למעלה