הסיבה שבגגלה RBD לא באו

sapir1000

New member
הסיבה שבגגלה RBD לא באו

ילדה מישראל בשם טל שלחה לפדרו שאלה והוא ענה לה.. הינה: Nuestro mail: Hola ,me llamo Tal y soy una gran fan de RBD de Israel. bueno pues le quiero decir, seguro que ya sabe, que en Israel hay muchos fans de RBD...y ya ha pasado muchisimo tiempo y vemos que no vienen, quisiera saber la razon por la cual no vienen porque la verdad es que estamos muy tristes de estar asi todo el tiempo sin saber nada, porque ya habian anunciado 2 fechas y al final no resulto nada, asi que porfavor, me puede aclarar la situacion? porque la verdad es que es muy dificil vivir asi, queremos saber si vienen o no porque estamos de verdad, muy tristes y frustrados porque nos sentimos rechazados. ademas el mensaje que lleva RBD de la tolerancia nunca va a tener afecto sin que vengan a Israel, que como todo el mundo sabe, hemos tenido nuestros pleitos y creo que el mejor lugar para demostrar que todos somos iguales es que vengan a Israel... para su informacion, mas de sesenta porciento de los jovenes han aprendido a hablar español basico y mas despues de 'Rebelde', no se si se ha enterado de eso pero si, es cierto y me parece que son puntos a nuestro favor...ademas RBD nos han enseñado tantas cosas, entre ellas la mas importante, que no dejan de decir nunca...que nunca hay que dejar de soñar y LUCHAR por lo que queremos, que todos somos iguales... de verdad no sabe lo importantes que son ellos para nosotros...porfavor, no nos haga eso, porfavor, no nos olvide. por favor , contestame !hay muchos fans que esperan a tu mensaje, Tal. Lo que nos contesto: No es un problema de tolerancia, nada tiene que ver con eso, es simplemente que no ha habido un empresario que haya decidido llevarlos, ademas habia un compromiso por parte de los que licenciaron Rebelde de no llevarlo, la persona que llevo a Rebelde Way, creo que es dueño de un canal es el que tiene los derechos para llevarnos ahi, todavia no se pone de acuerdo con los empresarios de Mexico, abrazos. ובתרגום בקיצור (את התשובה של פדרו) זאת לא בעיה של סובלנות, אין קשר בכלל, פשוט העניין הוא שלא היה שום בעל עסקים שמעוניין להביא אותם. בנוסף היה הסכם קודם עם אלו שיש להם את הרשיון על רבלדה לא להביא אותם. מי שהביא את רבלדה וויי, אני חושב שהוא בעל ערוץ טלוויזיה הוא זה שיש לו את הזכויות בשביל להביא אותנו לשם [לישראל] לסיכום, יאיר דורי כניראה איך נגיד.. לא מעוניין, רוצה להביא אותם לארץ!

sapir1000

New member
השתתפו בתחרות של RBD!

יש תחרות שבה אתם מצתלמים, שרים שיר של RBD, מראים דברים של RBD שיש לכם, ומספרים דברים על עצמכם ומדוע דווקא אתם צריכים לזכות, מי שזוכה זוכה במשהו חחח אבל לא יודעת במה, נידמה לי פגישה עם RBD. עכשיו כל העולם יכול להשתתף זה של פפסי... פשוט צריכים לצלם את עצמכם ולישלוח. סירטונים לדוגמא יש כאן: http://enviayreporta.esmas.com/pepsi/galeria_2_7rbd.php לא שרים משו בואו נגיד.. במיוחד הראשונה הרגה אותיD: ונירשמים פה: http://enviayreporta.esmas.com/pepsi/index.html מאוד כדאי לנו להירשם, כי זה עוד פירסום של מעריצי ישראל......

ליrann

New member
אני אומר ש....

הכל שטיות במיץ עגבניות אם הם היו רוצים לבוא יאיר דורי לא היה מסרב לארח אותם כי הוא אחד המפיקים של הפמילייה''.הם לא רוצים לבוא.נקודה.

אני שלחתי לו מייל והוא אמר שהם מגיעים בטוח

שלחתי לו מייל שאנחנו נורא עצובים על זה שהודיעו לנו מלאה פעמים שהם מגיעים והם לא, קיצר הוא אמר לי שהם מגיעים בטוח רק שעדיין אין להם תאריך

redsnowhite

New member
זה לא באמת פדרו ענה לך..../images/Emo124.gif

אין לו ממש זמן לשבת ולענות לאימיילים של מעריצים.. בכל אופן אמרתי ואני אגיד שוב, ביררתי עם יאיר דורי הפקות ואין כוונה להביא את RBD לארץ בזמן הקרוב, ככה שבנתיים הם לא מגיעים, צאי מזה..

תקשיבי נשבעת לך שפדרו דמיאן כתב לי

יש באימל שלו מין חותמת כזה של uinison שכתוב שם פדרו דמיאן מפיק וכתוב שם שני אתרים אתר אחד הרשמי של RBD www.rbd.co.il-משהו כזה ועוד אחד של לולה והיה שם גם קוד שלו

redsnowhite

New member
אבל את באמת חושבת שזה פדרו?../images/Emo124.gif

זה לא אומר כלום, אין לו זמן לשבת ולענות למעריצים! תאמיני לי שהוא עסוק מדי בשביל זה

redsnowhite

New member
חחח אוקיי...../images/Emo124.gif

תחשבי על זה, הזמן הפנוי היחיד שיש לו (מה שלא ממש יש לו..) הולך למשפחה, לא לאימיילים
חחח

shavitlavi

New member
גם אם הוא לא כתב אישית

זאת העמדה של ההפקה במקסיקו ככה שמה שכתוב פה זהה לעמדה של פדרו

redsnowhite

New member
אני מעדיפה להאמין לגורמים בארץ../images/Emo13.gif../images/Emo124.gif

ולא גורמים שם שיגידו לנו בטוח שהם יבואו כדי להשתיק אותנו.. גורמים בארץ קצת יותר אמיתי לטעמי

shavitlavi

New member
לא משנה אם זה פדרו או מזכירה שענתה

בכל אופן נראה לי הם סתם אומרים כדי לא להעליב את המעריצים האמת היא שיאיר דורי לא רוצה אותם פה ולא יעזור כלום

אוייש באמת יאיר דורי לא קשור

אליהם בכלל התפקיד שלו בכלל קשור לארגנטינה ולטלנובלות שהם מפיק ומשתתף בהם.. אין לזה שום קשר,ואין לו שום קשר עם ההפקה המקסיקנית.. ויאיר דורי לא צריך להיות מעוניין להביא או לא..זה בכלל לא קשור אליו ההפקה ואנשיהקשר של רבלדה או RBD הפ אחראים במקרה יצא שיאיר דורי היה איש הפקה של המורדים ולכן הוא הביא אותם..

redsnowhite

New member
ממש ממש לא../images/Emo124.gif

הוא זה שיביא אותם לארץ אם הם יבואו, יאיר דורי הפקות דיברו איתנו המנהלים ואמרו לנו שהם בודקים את האפשרות להביא את RBD לארץ להופעה או שתיים ורצו לבדוק היענות, הם לא מצאו מספיק אז החליטו כרגע שלא, זהו. אם יהיו עדכונים חדשים אתם תדעו, אל תדאגו!

אבל רוית ../images/Emo26.gif

אז כן הצלחת לדבר עם דורי אז מה לגבי שאר השאלות ששאלנו אותם? הם החזירו תשובות? ממש התבאסתי ממה שרשום פה-אם זה נכון שיש הסכם כזה בין יאיר דורי לפדרו של-rbd אסור להופיע בישראל אז דורי מדיה לא מתכוונים להביא אותם לפה לעולם יאיר דורי יוצא סופר מאנייק איתנו

redsnowhite

New member
לא, הם ענו רק על השאלה הזאת../images/Emo4.gif../images/Emo124.gif

ממש התבאסתי.. באותה תקופה ששלחנו להם ת'שאלות כנראה כן היה מי שיענה עליהם ועכשיו לא, לא כ"כ הבנתי אבל הם אמרו רק על ההופעה וזהו..

יכול להיות שהם שיקרו לך?

כי אם זה נכון שיש הסכם כזה בין יאיר דורי לפדרו דמיאן הם שיקרו לך במצח נחושה אין להם שום כוונה להביא אותם-להיפך יש חוזה חתום לא להביא אותם אף פעם!!! הכל נראה לי חשוד לגמרי ואין לי מושג כבר למי להאמין-לדורי או לפדרו (או מי שכתב את המייל הזה שחתום עליו פדרו)

למעלה