הסיבה שבגגלה RBD לא באו

redsnowhite

New member
לא מאמינה שיש הסכם כזה../images/Emo124.gif

כמו שאמרתי, יאיר דורי הפקות פנו אלינו כדי שנעזור להם לראות היענות להבאת RBD לארץ.. הם אמרו לנו שהם בודקים אפשרות ורוצים להיעזר בנו או משהו בסגנון.. לקדם את הנושא בפורום. כנראה שהם לא מצאו היענות כרגע. מין הסתם העניין של יאיר דורי הפקות זה כסף כסף כסף , וידוע של-RBD אין מספיק מעריצים בארץ כדי שהם ירוויחו כמו שהם מעוניינים במינימום.

טוב אם הם אלה שיזמו את

הפנייה אליכם אז אין הסכם כזה-או שהיה והוא בוטל (הלוואי
) בכל אופן תמשיכי לנדנד להם עם שאר השאלות שלנו, אוקיי? תודה רוית

shavitlavi

New member
יאיר דורי קשור לעניין 100%

יותר נכון מיליון אחוז הוא מחזיק את הזכויות באופן בלעדי לרבלדה, ל-rbd , ללה פמיליה (הוא מפיק העל של הכל-כולל זכויות על כל הדיסקים שלהם!!!) פדרו לא יכול לזוז מילימטר בלי אישור של יאיר דורי כל שקל,יותר נכון דולר שנכנס מהפרויקט הזה הולך ליאיר דורי הוא ורק הוא יכול להביא אותם לפה-הוא רק לא רוצה המייל הראשון שפרסם sapir1000 הוא נכון מאה אחוז פדרו חסר אונים-הוא לא יכול לעשות כלום בלי אישור של יאיר דורי-כלום! כל מי שחושב שזה rbd שלא רוצים לבוא חי בסרט הם מתים להגיע זה יהיה כבוד בשבילם להגיע לפה אבל יאיר דורי אומר להם לישראל אתם לא נכנסים! מצידו שיגיעו לאנטרטיקה-מה איכפת לו הם מכניסים לו בוחטות אבל ישראל זה כבר עניין של כבוד (שחס וחלילה שהחיקוי של erreway יצליחו בארץ)

shavitlavi

New member
תרגום בגוף הסרט למי שלא מבין

מתוך המייל של פדרו (או המזכירה או ההפקה או מי שכתב את זה) שפרסם sapir1000 : "היה הסכם קודם עם אלו שיש להם את הרשיון על רבלדה לא להביא אותם" והתרגום: היה/יש הסכם בין יאיר דורי לפדרו דמיאן שהם לישראל לא נכנסים!!! ישראל מחוץ לתחום עבור פדרו דמיאן-במילים אחרות פדרו יכול לשכוח מישראל.

מאוד מקווה שזה לא נכון

אני לא מבינה איך יאיר דורי יכול לחתום על הסכם כזה זה אשכרה הסכם אנטי ישראל
לכולם כן יש זכות לראות הופעה ולישראל לא?

t00m

New member
צאו מהסרטים ומהדיכאון

ביזבוז אנרגיות ,הם לא יבואו לפה גם ככה

t00m

New member
האופטמיות חוגגת../images/Emo6.gif

כמה אופטימים אפשר להיות? כבר 3 שנים הם מפרסמים שיבואו ולא באים.די אין כבר אמונה.

אולי 3 שנים הם לא יכלו להגיע? חשבת על זה?

לפי דעתי הסיפור על יאיר דורי נכון הוא מנע בכוונה כניסה שלהם לישראל חתיכת מניאק

t00m

New member
אם היו פה מספיק אנשים היינו נכנסים בו

איכשהו אבל כמו שאני מכיר את האנשים פה,נתארגן שנה וביום המעשי כולם יתפסו רגליים קרות,כך שאני מעדיף לפרוש בשיא.

redsnowhite

New member
אם היו מספיק אנשים הוא היה מביא אותם../images/Emo124.gif

אין לו שום סיבה אחרת לא להביא את RBD לארץ, פשוט ל-RBD אין מספיק מעריצים בארץ, אין מספיק אנשים שילכו להופעה וזה לא שווה לו כלכלית כנראה.

חחח באמת נראה לכם שהם יגיעו ?

די, עד עכשיו הכל תירוצים. כל השמועות שרצו פה רק נתנו לנו תקוות שווא.
עד שיש הודעה רישמית מפה של יאיר דורי, אני לא מאמינה יותר לכלום. חבל לי סתם לפתח ציפיות ואח"כ להתעצבן. רוצים לבוא? שיבואו. לא רוצים? לא צריך. לא עיושים טובה.

למעלה