הסיבות האלטרנטיביות להיות צמחוני..

עוד כמה סיבות

*מקבלים פטור מאכילת הקציצות המזוויעות של סבתא. *תמיד נותנים לכם להיות אלה /שמריעים בבחירת מסעדה, כי הרי חייבים שיהיה לכם מה לאכול. *המבטים המזועזעים שמקבלים מהמוכר לאפות כשמבקשים לאפה בלי בשר (זה ממש מצחיק). *ובכביסה שחורה טוענים שלצמחוניות יש *** יותר טעים....

../images/Emo45.gif

עוד סיבה.. אני יכולה לישון בשקט בלילה- יודעת שאולי אני אחראית להכחדת צמחי סויה ברחבי העולם, אבל לא להמתת
חמודות..

princess black

New member
נקודה טובה אחות

אני שונאת בישולים של דודות ותמיד היו מנסים להכריח אותי לאכול אבל עכשיו אין להם מה לענות על זה שאני לא אוכלת בשר!!

רגע רגע... ../images/Emo98.gif

* מה קורה אם הקציצות של סבתא הן הכי מדהימות בעולם? * אותי פשוט הפסיקו להזמין למסעדות. * המבטים המזועזעים הם סביר להניח בגלל הבחורה הנאה המחבקת אותך מאחור ומלקקת לך את האוזן. * עם כל הכבוד לכביסה שחורה - לא מאמין עד שלא טועם.

ולמה בדיוק אתה רומז???

בזה:"* המבטים המזועזעים הם סביר להניח בגלל הבחורה הנאה המחבקת אותך מאחור ומלקקת לך את האוזן"?
ובמקרה שלי לפחות הקציצות של סבתא מזוויעות.

F L O P P Y

New member
עוד סיבה:

פתאום יש במקפיא גושי טופו ענקיים שעם קצת יצירתיות וכושר תושייה ניתן לעצב באמצעותם פסלים נפלאים להנאת באי בתיכם!

adipo

New member
סיבה

גורמים לאמא קצת עצבים: היו מספר מקרים שבהם עשיתי דברים נורמליים, למשל, סירבתי לאכול פשטידה כי לא הייתי רעבה. בכל זמן אחר אמא שלי הייתה אומרת: "טוב לא צריך" או משהו בסגנון, אבל פתאום היא נתקפה בהלה ושאלה במהירות אם אני מסרבת לאכול כי יש בזה ביצים... מקרה נוסף היה בסופר, הלכתי לי לתומי והסתכלתי על מוצרים, בזמן שהיא נתקעה לה איפהשהו בדרך, ונעצרתי להתבונן במשקאות הסויה. משום מקום היא הגיחה ובמהירות וקצת חשש שאלה אם אני מעוניינת בחלב סויה... אך- אין לכם מושג כמה זה משעשע לראות אותה במצבים האלה! יום טוב וחג שמייח עדי

אוי, כמובן, איך שכחתי.

הרבה מחוות הקניות בסופר סובבת סביבכם\ן, מצרפים עוד המון דברים מגניבים לרשימה, ותמיד טורחים לוודא שאין עוד איזה משהו שאתן רוצות, כי הרי הילדה חייבת לאכול.

princess black

New member
לא בהכרח..

חזרתי הרגע מטיול שנתי כל ערב הצמחונים זכו בשניצל מלא ירקות לא מזוהים (דווקא דיי טעים) או לחילופין בשניצל תירס..שזה דווקא כיף גדול אבל יכלו לגוון קצת כמו שגיוונו לאוכלי החיות..

למעלה