הסיגריה עושה את האדם..?

basket case

New member
הסיגריה עושה את האדם..?

חשבתי על זה, שהרבה פעמים (לא תמיד, אבל..) אפשר לקלוט על בנאדם איזה מן טיפוס הוא לפי הסיגריה שהוא מעשן. למשל, LM LIGHT - ברוב המקרים ערסים; NOBLES-רוקרים;TIME-מעשנים כבדים(וחסרי חוש טעם, כנראה..
), בד"כ מבוגרים;וכד'... זה נשמע קצת שטחי וטפשי, אני יודעת
אבל יש בזה משהו... מה דעתכם? יש לכם דוגמאות..?

Miss Tika

New member
כן..גם אני שמעתי תתיאוריה הזאת

וזה ממש מטומטם! אבל פכל זאת..
נובלס-קיבוצניקים נובלס לייט-קיבוצניקים שאין להם כסף לקאמל, אז הם קונים נובלס לייט ומדמיינים שהם מעשנים קאמל\זקנים שהרופא המליץ להם להפחית עם הסיגריות. קאמל- פריקים (?! מה זה השטויות האלה?!)

אני מעשן פרלמנט לייט קצר../images/Emo91.gif

כבר 5 שנים ולא מחליף אותה בשום סיגריה אחרת, מי שטוב שטוב לו יעשן ומי שלא שיסתום
ויש פתגם עתיק אומררר סיגריה אחרי הארוחה
יותר טוב מ*** של בחורה

basket case

New member
בהנחה שאתה מדבר אלי..

אני אכן מעשנת (למה כולם חושבים תמיד שאני בן?!?!
), ולא ידעתי שרמקול יודע להקליד..
אני מעשנת פרלמנט לייט - כמוך..

אֶנְליל

New member
סליחה על ההתפרצות...

הגעתי משער תפוז (מזל"ט, אתם בהודעות הנבחרות...) וסתם רציתי לספר לכם... שאני מעשנת (לפעמים. אני לא מעשנת כבדה) "איב", שאלו סיגריות מצחיקות נורא, ארוכות ועם פרחים על הפילטר. גם יקרות לאללה. האמת היא שאני מעשנת אותם כי סבתא שלי עישנה אותם, והייתי גונבת לה, אבל מאז היא הפסיקה. הטעם מצא חן בעיני ולכן אני עדיין קונה מאלה. למרות שהן יקרות נורא! בגלל הפרחים כולם אומרים לי שאלה סיגריות של זקנות ושל הומואים, אבל שיקפצו לי.....

s.r.

New member
אומרים....גבר, מעשן, מעשן.......

ואח"כ, "בום" לא "עומד " לו !!! פגיעה בכלי הדם - והפין הגברי הוא כלי דם מובהק !!! שימו לב ואפילו היזהרו- שימרו על פינכם ו כ ב ד ו ה ו ב"יזיזות". הרבה יותר נעים, פעיל ומהנה !

אני אגיד לכם איך אני חושבת שצריך

להיות , כי לסווג לפי מצב קיים זה תמיד ייצור הכללה . בגדול - גברים לא צריכים לעשן לייט . ואם אתה רוצה להיות גבר אמיתי אז רק מרלבורו אדום . אממממ ... כל הסיגריות שעולות מתחת ל -14 ש"ח זה לאנשים פשוטים או סתם כאלו שלא משקיעים בעצמם . אם זה לתקופה קצרה מטעמי חיסכון אז אפשר לסלוח . אם בא לך להיות מיוחד אז כאמל או דוידוף . בקשר לערסים , פרחות וקיבוצניקים זה ממש לא מעניין אותי מה הם יעשנו . אני מעשנת ווינסטון לייט . לא מרלבורו אבל יותר טובה מ-LM ופחות המונית.

hollyyam

New member
דבר ראשון היי לכולם!

אז ככה.. קיימות המון סטיגמות על סיגריות- מי מעשן, ומה זה אומר על האופי שלו. למרות שזה נשמע מאוד שטותי אבל יש מקרים שזה נכון וזה כי קבוצה מסוימת מתנהגת כקבוצה ולא בוחרת מה טוב לה (כלומר מה מתאים לה לעשן) אלא ממה כל השאר מעשנים. אני לפי דעתי חושבת שכל אחד צריך להתאים תסיגריה לעצמו ארם זה המצב הכספי, הטעם שעושה לו את ז, כמות הניקוטין וכו. אני עברתי הרבה סוגים של סיגריות עד שמצאתי את הסוג אותו אני מעשנת עכשיו- ווינסטון. אחלה סיגריה.

בתור אחת שמעשנת

מה שאני אומרת כל אחד והדעה שלו ומה עם פרלמנט ומאלבורו אדום לייט ומנטה? זה לא ערסים? לא חושבת... אנשים מעשנים רק בשביל לפוזה אבל בתכלס אני מתחרטת שהתחלתי בכלל לעשן כי לפי דעתי בחורה בכלל לא צריכה לעשן

hollyyam

New member
איזה שטויות!

מה זאת אומרת שבחורה לא צריכה לעשן בכלל?! איזה בולשיט זה.. חשבתי שכבר עברנו את התקופה שהשוביניזם שלט..

basket case

New member
עזבי אותה..

חובבת בריטני.. ו-ווסטלייף.. למה כבר אפשר לצפות..?!
מתאים לה לעשן LM LIGHT..

למעלה