הסיגריה עושה את האדם..?

basket case

New member
"פריק", בהגדרה שטחית

(למרות שזה הרבה יותר עמוק מזה!!) ויש לך טעם טוב
וינסטון לייט הסיגריה הכי טובה לדעתי (למרות שאני מעשנת פרלמנט לייט)..

daniela82

New member
מה קשור מי שמעשן סיגריות שעולות פח

ות מ14 שקל לא משקיע בעצמו?? אני מעשנת פאל מל אדום ואני אוהבת תסיגריה הזאת וגם MM היא סיגריה סבירה יחסית ככה ופרזידנס נסבלת. בן אדם שלא משקיע בעצמו קונה סיגריות מזויפות בשוק. בקשר לסוגי אנשים זה סתם שטויות כי אני מכירה אנשים מכל ה"סוגים" ולא הצלחתי לסווג להם סוג סיגריות אחד. חוץ מאיב וכל הסיגריות הארוכות המעפנות האלה שהם סיגריות של נשים בד"כ טחונות או סתם סיגריית פוזה, ואם בן מעשן אחת כזאת אז הוא הומו כי זאת אשכרה סיגריה רק לנשים.

נווו...ומה אני אמרתי?! גבר שמעשן אי

ב, בנאדם מוזר, באמת שהייתי מסתכלת עליו בעין לא יפה...
אבל בחייאת פל מל????????? פל מל??? אחי תעבור לפרלמנט סופר לייטס...

daniela82

New member
אלף כל אני אחות- שימי לב ליוזר ניימ

... ובית פל מל סיגריה אחלה ופרלמנט לייט זה חרא.

basket case

New member
ברור../images/Emo13.gif

vogue, eve ושות' הן סיגריות של פוזה נטו! באמת, לא חבל לבזבז כ"כ הרבה כסף רק בשביל הדאווין..?!

נובלס אלו שלא יכולים לשם הרבה

וחוץ מזה זה הכל ביזבוז כסף... ובקשר לשוביניסט זה ממש לא קשוררררררררררר כי גבר בדרך כלל מסתכל בזווית שונה אבל תכלס מה באמת הולך היום? פל מל איכסססססססססססססססססססססססססססססססססס אם כבר מדברים על עישון אז אל אמ לייט ומאלבורו לייט אני אישית מעשנת אל אמ לייט ומאלבורו לייט

rain dance

New member
כל המעשנים!!!

אמרתם שמי שקונה סיגריות בסכום שלא עולה על 14 ש"ח לא משקיע בעצמו. גבירותי ורבותי המעשנים, אני לא מאחלת לאף אחד את זה אבל הנזק שאתם גורמים לעצמכם יגרמו גם לאלה מבינכם "שמשקיעים בעצמם" עכשיו, להשקיע יותר בעתיד לממן טיפולים רפואיים שהביטוח לא מכסה. בין אם אתם קונים סיגריה יקרה או סיגריה זולה, הזבל שאת מכניסים לגוף הוא אותו זבל אז אל תתימרו להישמע יוקרתיים יותר. כולכם התחלתם מדבר אחד בלבד, לחץ חברתי/פוזה!!! מאחלת לכם הרבה הרבה בריאות, ובלי חורים בכיסים או חוסר יכולת לקנות אוכל לילדיכם בגלל הסיגריות!

CRaZySweeT

New member
זה נכון....

אני מעשנת ווינסטון אתם לא יכולים להגיד על זה כלום!!

xtckhnhbk

New member
הסיגריה לא עושה את האדם

ומה עים מלברו אדום ולייט.?????????.

basket case

New member
...

מרלבורו - סטייליסטים אמיתיים מרלבורו לייט - סטייליסטים דאווינרים

lizard

New member
חחח אני מעשן דראם

זה אומר רגישות באצבעות, פוזה והרבה הרבה כסף או קשרים בדיוטי פרי (45 שקל חבילה של טבק ונייר...ים כסף) אם אני מעשן סיגריות רגילות - נדיר ביותר - אז זה נובלס (הכחול מצא חן בעיניי) או משהו בשם מונטה קרלו שלא חושב שיש בארץ (הייתי מעשן קופסא וחצי ביום, אבל אז הייתי די משועמם והפאקט עלה רק 3 דולר או משהו כזה...אח אין כמו להיות ימאי
)

Queen Alice

New member
ואם אני מעשנת נובלס, מה זה אומר?

זה אומר שאין לי כסף לסיגריות איכותיות!

למעלה