הסיום של הספר

למה לחשוב שהם שכבו?

היא איבדה את התמימות שלה אחרי שהתאהבה בויל. אין צורך להחליט שצריך שישכבו כדי שהתמימות תיעלם. גיל 13 הוא פשוט גיל צעיר מדי. גם מבחינה מינית וגם מבחינה רגשית זה לא מתאים.

Fairywitch

New member
למה לחשוב? כבר אמרתי פה פעם:

כי לאודי יש ראש כחול

האבק

New member
אם כל פעםשאמרת את זה הייתי מקבל שקל

היו לי עכשיו 10 שקל!

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אל תשכח להביא לי סימנייה לכנס (החלטתי להיות אופטימית ולהאמין בכל הנחישות שהכל ייגמר ואני אהיה שם!).

האבק

New member
לא שוכח!

כל מי שהתנדב באנציק' מקבל סימניה
אה, וגם אן.

האבק

New member
../images/Emo13.gif

אנחנו בימים אלה עובדים על תקצור הספרים (כפי שאפשר לראות באנציק'). בקרוב נגיע לפרק שבו הם *שכבו* ואני אביא לך ציטוט.

הסוף טוב.

מה שלא טוב בו הוא המהירות שלו. אני הרגשתי שלקראת הסוף פולמן החליט שבא לו כבר לסיים את הספר הזה והוא דחס לתוך הפרק האחרון את הסוף.

האבק

New member
יש בזה משהו

בחלק מהספר נראה שפולמן מעט מורח את העלילה, אבל הסוף זז מהר מדי, הכל קורה ממש במהירות.

Sunflower Fairy

New member
אני דווקא אהבתי נורא את הסוף../images/Emo204.gif

הסוף הזה הוא אחד הדברים שהופכים את הספר הזה לכל כך שונה מכל ספר אחר, בעיקר אלו של הפנטזיה הנוסחתית. זה שהסוף לא היה מושלם, ושהוא עצוב רק הופך את הספר הזה ליותר נפלא בעיני. בפעם הראשונה שקראתי את הספר הזה לא יכולתי להפסיק לבכות בסוף, ודווקא בגלל שזה כלכך מרגש אני יודעת שהספר הזה תמיד יישאר איתי. האמת, קצת נמאס לי מסופים מאושרים וטובים שכולם ביחד והכל נהדר והפי אנד, והם חיו באושר ועושר וכל השטויות האלה. הסוף הזה הרבה יותר מוצלח.

למעלה