שבוע טוב
B breakaway girl New member 17/9/05 #19 תמירושששש../images/Emo46.gif שלחת לי עוד מסר כמו אתמול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נו כבר תבדוק כבר מה אתה כותב שבוע טוב גם לך איך אני אוהבת להידחף..חחח..לא סתם! אבל תבדוק כבר נמאס לי
תמירושששש../images/Emo46.gif שלחת לי עוד מסר כמו אתמול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נו כבר תבדוק כבר מה אתה כותב שבוע טוב גם לך איך אני אוהבת להידחף..חחח..לא סתם! אבל תבדוק כבר נמאס לי
B Beautiful Disaster New member 17/9/05 #22 גם לך מאמי../images/Emo70.gif../images/Emo75.gif../images/Emo153.gif ולכולם../images/Emo70.gif
Shiri from the block Active member 17/9/05 #1 מנצלש"ת../images/Emo9.gif משו שהכנתי על קלי הרגע.../images/Emo13.gif
P purple rain2 New member 18/9/05 #33 התמונה הראשונה מדהימה ../images/Emo68.gif סיכום מעולה [כרגיל], קולה כבוד גביע| אני לא סולחת לכם שאדיקטד עקף את SUBG ובושו והיכלמו לכם ש-LOW המ-ע-ו-ל-ה משתרך אחרי WIYH הכעור אהההה ואיזה חמוד דני!
התמונה הראשונה מדהימה ../images/Emo68.gif סיכום מעולה [כרגיל], קולה כבוד גביע| אני לא סולחת לכם שאדיקטד עקף את SUBG ובושו והיכלמו לכם ש-LOW המ-ע-ו-ל-ה משתרך אחרי WIYH הכעור אהההה ואיזה חמוד דני!