הסיכום השבועי - 15.8.04

The Albatross

New member
הסיכום השבועי - 15.8.04

אז מה היה לנו השבוע? קודם כל, חדשים: כרית סוריאליסטית (לא, לא מזניחים אותך
), דניאל קוביין, pinki26, oribarak, gpeles, והיוזר החדש של ברוטוס ונמרודל. ברוכים הבאים כולכם, Have a good time. ב10.8 הוקרנה בערוץ 33 תוכנית תיעודית על הפינק פלויד בראשית דרכם. חברי הפורום הביעו דעתם על התוכנית, על סיד ועל סמים, וברוטוס הסביר לנו מה זה "הומור מתקדם". gpeles הגיע לפורום בקול תרועה רמה, ניסה לפתוח דיון על הפייפר, אבל השיחה התגלגלה והתגלגלה עד לדיון ער על סמים קלים, קשים וד"ר הופמן. נימרודל וברוטוס ערכו ראיון עם ציף, וגילו כמה תכונות מאוד מעניינות שלה, וכמובן, את השם המפורש - ציפורה.
אני היחיד שחושב שזה דורש טיגלון? jack is the best1 חזרה מיפן. ברוכה השווה.
sabiz ניסה למצוא את הקשר האבוד בין משינה לפ"פ. כנראה שהקשר הכי בולט הוא קשר ה"קופי פייסט". זה הכל לשבוע זה, האלבטרוס.

אני אגיד לך מה היה השבוע ... ../images/Emo123.gif

סמים, סקס ורוקנרול! זה מה שהיה! פורומנו הקט הופך אט אט לסדום ועמורה! פשוט בושה! Off with their heads!! שבוע טוף.

brotos

New member
יאללה, ציף, תני אותה בטיגלון

פליז, פליז פליייייז! אני מבטיח שאהיה ילד טוב. קוראים לי ניצן, וגם אני רוצה להיות טאגליין.

ברוטוס: תודה, אנחנו מקווים להשתלב

נימרודל: כן, שיואו, איזה מאאאגניייב פההה! ברוטוס: תירגעי, ילדה נימרודל: לא רוצה. פחחחחח, חושב אתה מחליט עלי. שיייאאא! ברוטוס: טוב, תגידי יפה שלום ובואי לאכול. נימרודל: ווואאאא, חושב הוא מלך המלכים. יאלללההה, בוא לסנטר. ברוטוס: נו, בסדר. ביי לכולם.

brotos

New member
עצם זה שאני כותב מה שאני חושב

אומר שאני עוסק בדיאלוג מתמיד עם עצמי. ובכלל, בקרוב לא תראה כלום אני מניח.

brotos

New member
יש לכל אחד כמה זכרונות ילדות חזקים

אחד מהם הוא הפעם הראשונה שלך ב"סיכום השבועי". אח, אני זוכר את הפעם הראשונה שלי... זה היה לפני...פששש...חודשיים אני חושב. אני לא אשכח את זה לעולם.

כן, אבל האם לך הקדישו סוגריים?

סוגריים רגשניים ומחממי לב כאלה, שהובהר בהם שלא מזניחים אותך? אני מאמינה שלא.

brotos

New member
לא ../images/Emo10.gif

סתם כתבו (אפשר לחשוב שיש מערכת שלמה של כותבים) ברוטוס ביבשושיות. בהחלט |סגידה|.

פסקה שלמה, הא?

טוב, מאחר והפסקה הזו הוקדשה אך ורק להשמצות עליך, בניגוד לסוגריים המקסימים והאוהבים שלי- אני עדיין יותר מגניבה. אין הרבה מה לעשות בנידון.

brotos

New member
אני סובל ממגניבופוביה.

ואיכשהו, שאני מדבר עם ילדות שקוראים להם אנה אני יוצא מזה רע.

אחח...

לו רק הייתי בוגי בטח הייתי מצליחה להוציא מזה משהו טוב, שבלי כל ספק יוציא אותך מאוד רע. לצער כל המעורבים בדבר, אני לא בוגי, ולכן רק נותר לי לצפות במפלתך בשקט ולנופף לשלום.

brotos

New member
כן, אילו כולנו היינו בוגי...

אני אכתיר אותך כבוגי-ג'וניור. קונה?

brotos

New member
אמממ.... לא?

צריך להקים לה מועדון מעריצים, אולי פורום... לא יודע, משהו. ואת, את בסדר את.

למעלה