הסיכום השבועי - 15.8.04

צודק.

הייתי מקימה לה קומונה, אם רק היה לי כוח/חשק/רצון כלשהו לעשות את זה. אבל אתה יודע, העיקר הכוונה! אממ. תודה. אני מניחה...

brotos

New member
../images/Emo6.gif אנחנו חייבים לפתח אישיות עצמאית

אמרתי לך כבר שאת אחת היוזרים האהובים עליי כאן בפורום? אז אם לא, שתדעי לך. בוגי אמנם גאונה, אבל היא שונאת אותי ומזלזלת בי, ככה שזה כבר נעשה קצת מזוכיסטי כל הקטע הזה. כולנו בוגי-וונאבי!

הו, תודה! ../images/Emo13.gif

אני בהחלט מעריכה את זה, על אף שיש לי בעיה קלה עם קבלת מחמאות ו/או חשיפת רגשות ו/או כל דבר אחר בסגנון. אתה יודע, אני אומנם לא גאונה כמו בוגי, אבל לפחות אני לא שונאת אנשים ומזלזלת בהם, ככה שיש לי את היתרונות הבלתי ניתנים לערעור שלי! אבל אני בכיוון. בסוף אני אלמד את רזי הבוגיות ואת הדרכים היעילות ביותר להתאכזר לאנשים באלגנטיות המרבית. עוד לא אבדה תקוותנו...

brotos

New member
הסיבה היחידה שהיא מזלזלת בהם

היא שהיא פשוט חכמה בכמה רמות מכל יצור שדרך כאן, באדמת הפורום הקדושה. ואכן, אני מעריך עד מאוד את היותך אנושית. תודה, כרית. ואני, אני ימשיך להיות אידיוט. אבל, ראי זה פלא, אני עדיין יכול לרדת על אנשים מסויימים בפורומים ה'תחתיים' (מה זה בדיוק, הצנזורה אוסרת להגיד). אבל גם לי יש יתרונות, נכון כרית? אני אחד ויחיד ומיוחד במינו! ויש לי יתרון אחד על בוגי: אני נלעג. בייחוד שאני מנסה שלא להיות נלעג. אני גם טיפש ועילג. והיום גם שמתי לב שאפעס, גם טיפה מכוער. מה נשאר? כלום. אני מציע שיזרקו אותי מהפורום בבעיטה בתחת! אה, בבקשה, את יודעת. אני לא חוסם את הרגשות שלי. כמו הר געש של רגשות. הו, כן, הר געש.

אני מזהה טיפת מרמור בכתיבתך?...../images/Emo12.gif

ברוטוס האחד והיחיד נופל כעפר לרגליה של בוגי? [אתה יודע, התפרצות הרגשות הזו מביכה למדי, אז אני מנסה לנפח לך מעט את האגו כדי שיחזור לגודלו הרצוי ותוכל להתעשת ולהשתלט על עצמך] הייתי מצטרפת אליך בשמחה בהילולת הביטול העצמי הספק-רצינית ספק-צינית ספק-מרתיעה בכל קנה מידה, ולו רק כדי שלא תרגיש בודד, אבל הנכות הרגשית שלי מונעת ממני לעשות זאת. אבוי! גם דיבור על נכות רגשית הוא סוג של חשיפת רגשות! נראה שבוגי ניצחה גם אותי, ואפילו לא הספקתי לתת פייט הגון. [ועכשיו גרד עצמך מהרצפה, כי זה נורא לא ברור ולא אסתטי]

brotos

New member
אוי, כרית

מאז שפגשתי את בוגי חיי הם רצף של מירמור ותסביכי נחיתות קשים. לא, לא אקום על רגליי. אני אשאר דבוק לרגלייה המאובקות של בוגי, תוך שאני חוזר ואומר: "בוגי, את הגדולה מכולם". אני? מביך? כאילו, מה ציפית, גבר אמיתי? אנשים כמוני הורגים ראשונים, רק בגלל שהם לא מראים שום התנגדות למוות בעיניהם. אגב, אם את כבר שואלת ועונה לעצמך, אז נכות רגשית זה דבר בהחלט חיובי. לכי על זה. הייתי רוצה לכתוב הודעת אגו-טריפ, אך ידיי כושלות שוב.

אבל התחלת את השיחה בכזו אופטימיות!

אחח, איפה הברוטוס של פעם? זה שהיה כותב הודעות, ואז מגיב להודעות של עצמו, ואז נזכר שהוא שכח איזה פרט חשוב ומגיב לעצמו שוב? זה שהיה מטריד עוברים ושבים בפורום על לא עוול בכפם? זה ששיסה את ההמון בציףציף והכריז עליה כדיקטטורית פמיניסטית לוחמת, ואז הלך להצהיר הצהרות אהבה כנה בפני נימרודל? איה? איה הברוטוס ההוא, אשר היה כערבות הבוכיות?... אתה באמת כבר לא כתמול שלשום, ואני מכולם צריכה לדעת, כי אני הרי מכירה אותך רק מאתמול או שלשום. שכח את בוגי וחזור לצעוד על רגלייך! כולנו יודעים שאתה מסוגל.

brotos

New member
מה?

נכון, פעם הייתי מלא חיים (פעם=אתמול). היום זה יום קצת קשה. אני צריך אהבה, אבל עידית נסעה לה ואני נשארתי גלמוד. ובהחלט, את אחת היוזריות האהובות עלי. ואמשיך להגיד כך עד שתגידי לי שאני אחד היוזרים האהובים עלייך. את יודעת, גם אלטרואיזם הוא מיסודו אגואיזם. ואת זה אמרה לי בוגי כבר לפני מספר חודשים. ואני התווכחתי איתה. רק לשם הוויכוח, את יודעת.

ברוטוס, אתה אחד היוזרים האהובים עלי

הנה, עכשיו נגב את הדמעות והכל יהיה בסדר. אגב, אני בטוחה שאתה יודע שוויכוחים בלתי פוסקים וחסרי שחר עם בוגי הם לא בדיוק המפתח אל לבה ורחמיה הכה רצויים, אבל אני לא אפקפק במניעים שלך.

brotos

New member
*סניף*סניף*

נכון כיף לדבר איתי. אני ילד מאוד חמוד. נכון, כרית? אה כן, את צודקת. אני לא מתווכח איתה כבר, אבל בעבר נהגתי לעשות כך, טיפש שכמותי, צריכים להרוג אותי. ואגב, השירשור הזה מוצה. בסדר, בוגי היא אלוהים, את מלאך ואני יצאתי מזה רע. כי ככה זה שאתה מדבר עם אנה.

NIR Y

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo31.gif

פשוט נורא !! ברוטוס אתה אמור להיות מצחיק שחכת ?!?!

holo

New member
לפני חודשיים הצטרפת לפורום??

כי לפני חודשיים זאת הייתה הפעם הראשונה שלך(חחח פעם ראשונה אה? ^_^) בסיכום השבועי אז זה אומר שהצטרפת לפני חודשיים..

itaikuskus

New member
יאללללללללללללה

בשביל מה אני מתווכח עם אנשים על כלום בשביל מה אני נותן מעצמי וטורח להגיב בשביל מה אני מספר חויות זימה מהאימיול רק בשביל לקבל איזכור בסיכום השבועי (גם שהייתי חדש לא קיבלתי) ומה? כלום! העיקר שsabiz ניסה למצוא את הקשר האבוד בין משינה לפ"פ

oribarak

New member
אני מתרגש

זה כאילו נולדתי מחדש!הזכירו את זה שהצטרפתי לפורום... גם תראו...כמו שלכל אחד יש את הפעם הראשונה..הצעד הראשון...המילה הראשונה לי היתה את הפאדיחה הראשונה(פול מקרטני..אני לא מרוכז לפעמים..קורה) גם הבעתי דעה נחרצת בנושא משינה שזה כבוד בשבילי פתחתי דיון על הדיסק הכי טוב(שרק 3 הצליחו להגיב) הספקתי המון בשבוע האחרון

למעלה