הסיכום השבועי

הסיכום השבועי ../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif

שיר השבוע של גרין גיי: שיר השבוע של להקה אחרת: להקת השבוע: אלבום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הכי רע שקרה השבוע: מחכים לו בשבוע הבא: מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: תמונת השבוע:

P= ../images/Emo163.gif

שיר השבוע של גרין גיי: Dominated Love Slave שיר השבוע של להקה אחרת: My Heart Your Hands-From First To Last להקת השבוע: ממממממממ.... ממש חרשתי על שיר של Fall Out Boy, אז נניח שהם. :) אלבום השבוע: אלימות ספונטנית-סמרטוט כחול לבן הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חזרנו לבצפר! הדבר הכי רע שקרה השבוע: להלה מחכים לו בשבוע הבא: יום השואה, יש משהו של התנועה. נראה לי יהיה מעניין. מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: יום בו אני אצטרך להגיש עבודה באנגלית. >_> תמונת השבוע: ג'יימס פלפס

עונה

שיר השבוע של גרין גיי: Longview
שיר השבוע של להקה אחרת: אין כ"כ להקת השבוע: גרין גיי אלבום השבוע: --- הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הממ..לא זוכרת :p הדבר הכי רע שקרה השבוע: הממ..לא זוכרת :p מחכים לו בשבוע הבא: סופשבוע! מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: מבחן במתמטיקה :( תמונת השבוע:

mogili

New member
בגלל האור זה נראה ככה

הצבע הטבעי שלו זה חום-ג'ינג'י

דניתיי16

New member
:]

שיר השבוע של גרין גיי: whatsername שיר השבוע של להקה אחרת: 30 seconds to mars- a beatiful lie להקת השבוע: Green Day!!!!
|עלה| אלבום השבוע: A Beautiful Lie- 30 seconds to mars.. לא יודעת מה יש לי מהם בזמן האחרון הדבר הכי טוב שקרה השבוע:חרנו לבצפר... חשבתי שיהיה נורא אבל דווקא נחמד
הדבר הכי רע שקרה השבוע: לא יודעת מחכים לו בשבוע הבא: שביתה ביום שלישי..... מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: שייפול מטאור על הבית שלי תמונת השבוע:
למה הן כן ואני לא??

mogili

New member
נמ.

שיר השבוע של גרין גיי: באסקט קייס
שיר השבוע של להקה אחרת: ארררהמוןן נגיד ש..רייד אינטו דה סאן - וולווט אנדרגראונד
להקת השבוע: וולווט אנדרגראונד
אלבום השבוע: לואדד - וולווט אנדרגראונד
הדבר הכי טוב שקרה השבוע: פנימייההההה ורותם באה לקיבוץ ליומיים
הדבר הכי רע שקרה השבוע: שביתה><
מחכים לו בשבוע הבא: ממ..להתחיל לעבוד?לויודעת
מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: שביתה\:
תמונת השבוע: חעחע בילי

shira907

New member
עונה

שיר השבוע של גרין גיי : Minority שיר השבוע של להקה אחרת : keep your hand of my girl-GC להקת השבוע: גרין גיי
אלבום השבוע : אממ אמריקן אדיוט הדבר הכי טוב שקרה השבוע : שביתה !! הדבר הכי רע שקרה השבוע : המורה הפרטי שלי נסע לאילת ואני תקועה כי אין מי שילמד אותי למתמטיקה :( מקווים שלא יגיע בשבוע הבא : מבחן במתמטיקה ומבחן בביולגיה בעע תמונת השבוע : מושלם

IפותI

New member
.

שיר השבוע של גרין גיי: שיר השבוע של להקה אחרת:אין לי מושג, אחי. להקת השבוע:כנ"ל. אלבום השבוע:... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: נגה וזהר ישנו אצלי. הדבר הכי רע שקרה השבוע:בקושי ישנו. מחכים לו בשבוע הבא:שביתה? מקווים שלא יגיע בשבוע הבא:בצפר. תמונת השבוע:

GrEeNgIrL3

New member
אנייי

שיר השבוע של גרין גיי: 86 שיר השבוע של להקה אחרת: what have you done- within temptation להקת השבוע: נמנמנמ אין אלבום השבוע: אין הדבר הכי טוב שקרה השבוע: החופש נמשך עוד קצת הדבר הכי רע שקרה השבוע: נכשלתי בתאוריההה
מחכים לו בשבוע הבא: כלום מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: המתכונת באנגלית והבנגרות בע"פ בערבית.. תמונת השבוע:\

-כותרת-

שיר השבוע של גרים דיי- Holiday
שיר השבוע של להקה אחרת- muse- new born
להקת השבוע- הממ.. MCR?
אלבום השבוע-
הדבר הכי טוב שקרה השבוע- ראיתי רקוויאם לחלוםOO, פעם שנייה, אווח סרט ענק!
הדבר הבי רע שקרה השבוע- התמונה של היד של ג'ראד מרקוויאם לא יוצאת לי מהראש
מחכים לו בשבוע הבא- סמינרררר^^
מקווים שלא יבוא שבוע הבא- יום השואה.
תמונה- אווף
רציתי להעלות תמונה של בילי מתנשק עם מישהו מMTV אבל היא גדולה מידיי
|שמאלה|

../images/Emo97.gif*יוצאת לשנייה מהחור שלי*

שיר השבוע של גרין גיי: Holiday שיר השבוע של להקה אחרת:panic! at the disco- but its better if you do להקת השבוע:panic! at the disco אלבום השבוע:fallen- evanescence הדבר הכי טוב שקרה השבוע: המחנכת שלי ילדה בן במזלטוב הדבר הכי רע שקרה השבוע: המחנכת שלי ילדה בן. נצטרך ללמוד עם ריקי עד סוף השנה
מחכים לו בשבוע הבא: הסופשבוע הבא XD מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: המבחן בתנך מחר
תמונת השבוע: אין

../images/Emo97.gifריקי זוועתית

היא בת תשעים או משו כזה, אבל היא חושבת שהיא צעירה ומאגניבה אז היא הולכת כל הזמן עם חולצות עד הפופיק וסקיני ג'ינס שכל הבטן נוזלת החוצה במלוא מובן המילה. חוצמזה שהיא מורה חרא.

עונההה :)

שיר השבוע של גרין גיי:jesus of suburbia שיר השבוע של להקה אחרת:lostprophets-4am להקת השבוע:green day אלבום השבוע:bullet in a bible אם אתם מחשיבים אותו חחח הדבר הכי טוב שקרה השבוע:שביתה הדבר הכי רע שקרה השבוע:שביתה מחכים לו בשבוע הבא:חרא מקווים שלא יגיע בשבוע הבא:חרא תמונת השבוע

למעלה