הסיכום השבועי

galush29

New member
נגמרו לי הכותרות../images/Emo7.gif

שיר השבוע של גרין גיי:לא שמעתי אותם השבוע,אה כן..basket case אולי כי הוא הצלצול שלי בפלאפוןXD שיר השבוע של להקה אחרת:אביב גפן-אם מתים עדיף למות בסתיו
להקת השבוע:פורקיופיין טריי אני חושבת. אלבום השבוע:חלולים הדבר הכי טוב שקרה השבוע:המשך חופששש=]]**שביתהשביתהשביתה** הדבר הכי רע שקרה השבוע:כנראה יתבטל לנו הטיול השנתי
מחכים לו בשבוע הבא:רוק העצמאותתתת[עוד שבועיים אבל מזה משנה=]] מקווים שלא יגיע בשבוע הבא:יום השואה:[ תמונת השבוע: אין לי,אל תהרגו אותי

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|דוש!

שיר השבוע של גרין גיי: אין שיר השבוע של להקה אחרת: כל השירים של סחרוף להקת השבוע: כל ההרכב של סחרוף + דיפ פרפל אלבום השבוע: כל הלאבומים של סחרוף + פרפל הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הופעה של סחרוף הדבר הכי רע שקרה השבוע: לימודים מחכים לו בשבוע הבא: שנעבור אותו מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: שהמורה תגיע תמונת השבוע: --

AriellA100

New member
עאגנדשי

שיר השבוע של גרין גיי: אין שיר השבוע של להקה אחרת: the fray - how to save a life להקת השבוע: אלבום השבוע: אין הדבר הכי טוב שקרה השבוע: היה מצחיק הדבר הכי רע שקרה השבוע: השביתות החארות האלה מחכים לו בשבוע הבא: כלום מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: כלום תמונת השבוע:

נו ניחא

שיר השבוע של גרין גיי: נמנמנמנמ. שיר השבוע של להקה אחרת: ראבק. לא שמעתי מוזיקה המון זמן =/ להקת השבוע: 3 doors down <רק אותם שמעתי!> אלבום השבוע: אמממ... נו, האלבום הזה שלהם. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: החלטתי שאני פורשמת מסוציולוגיה, ואני מחר אממש את זה. הדבר הכי רע שקרה השבוע: יום השואה. אבל אני אציין שלא פישלנו ושלמרות כל ההתנגדויות שהיו לו, הוא יצא ממש חזק. מחכים לו בשבוע הבא: אממ רוק"צ? מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: המתכונת המזדיינת במת' תמונת השבוע: כאילו, למי יש כוח לתמונות גרועות?

../images/Emo80.gif נראה לי פעם ראשונה אני באמת עונה על זה.

שיר השבוע של גרין גיי:לא שמעתי אותם..יווווווווו כמה זמן לא שמעתי אותם!
שיר השבוע של להקה אחרת:slipknot - 555 to the 666 להקת השבוע:אממ..סליפנוט,סיסטם אוף אה דאו ואממ מרלין. אלבום השבוע:אממ לא יודעת הדבר הכי טוב שקרה השבוע:אממ אממ..עישתי שוב סמיילי :) הדבר הכי רע שקרה השבוע:יום הורים :( מחכים לו בשבוע הבא:רוק"צ. מקווים שלא יגיע בשבוע הבא:יום הזיכרון. תמונת השבוע:אנורקסי זה לא שקסי שלהלהלהלה בסוף מתים :) פף.

../images/Emo80.gif כן בטח,חלום חיי להגעיל אותך P:

אז אני אגיד לך משהו..לא. |: חחח

טריגר. ../images/Emo163.gif

אזהרה על תכנים שעלולים להיות בעיתיים לאנשים מסויימים (כמו למשל תמונות של ורידים חתוכים -לא עלינו-, סיפורים שמספרים על אנשים שהתאבדו, וכאלה). מדובר בד"כ באזהרות לתוכן קשה שלא כולם מעוניינים לקרוא אותו.

למעלה