הסיכום שלי. או: את באה לכאן הרבה?

orlyshka1

New member
הסיכום שלי. או: את באה לכאן הרבה?

לא, ג'ייסון לא שאל אותי את זה כשנפגשנו, וגם לא פקיד המכס במעבר הגבול לאנגליה. למרות שהיה להם את הזכות המלאה לשאול. הפעם הרביעית שאני במולדת הגדולה בשנתיים האחרונות, ולאותה מטרה. רדיפה אחר הגשמת החלום. את הבשורה שגארי מופיע 2 הופעות סולו קיבלתי בישיבת מנהלים. מיד הראיתי למנהלת הברלואית שלי את הטוויט, והיא הבינה שאני אהיה שם. אין אופציה אחרת, זה גארי. כל מה שנותר היה להשיג מימון, לקבל את ההסכמה של הבוס הגדול, ולדאוג שאף אחד ממכריי לא ידאג לשים אותי בכותונת לבנה עם הידיים מאחורי הגב בזמן ההופעה. הא, וכרטיסים. אז אחרי שמצאתי לי שותפות לנסיעה, מימון ובעזרת מניפולציות נשיות כולם השלימו עם הנסיעה הנוספת שלי לאותו יעד, ולשם אותה מטרה, חמ"ל הכרטיסים שבהתחלה היה נראה כחסר סיכוי, הוכיח את עצמו והשגנו עם קומבינה כרטיסים למקומות שבהם אפשר לספוג את הזיעה של סר בארלו. כי אני לא מתפשרת על פחות  בספירה לאחור עד לנסיעה, הבנתי עד כמה שונה הולכת להיות החוויה הזו מחוויית הטירונות בוומבלי, ומחוויית הכפור של ה GB40. רויאל אלברט הול. אולם מלכותי, שאליו לא מתלבשים בטישרט מיוזע, ולידו לא מחכים מחמש בבוקר, קפואים מקור ורטובים. גארי, שמלת קוקטייל, בני מלוכה, הנה אני באה! אז שוב דיוטי פרי, והפעם ברגוע, לא אחרנו לטיסה, וכשהמטוס התקרב לנחיתה בשדה התעופה בהית'רו, היתה לי תמונה חלקה של וומבלי מהמטוס, ודפיקות לב מואצות. הרגשתי קצת כאילו חזרתי הביתה. לנחות בלונדון רגע לפני כריסטמס, זו חוויה בפני עצמה. ביום הראשון הלכנו לטייל באוקספורד, ונראיתי כמו ילדה קטנה שרואה עולם בפעם הראשונה. מיליוני אנשים עסוקים בקניות החג, שמעליהם עשרות קישוטי אורות ענקיים, עצי חג המולד בכל מקום, שירי חג שמכניסים לאווירה גם את מי שלא ממש חגג כריסטמס מימיו. באותו ערב הלכנו לפגוש את הקפטן מחוץ לאולפני האקס פקטור. היינו שם ערב רב של לאומים (טוב, לא כל כך רב.... ישראליות, ספרדיות וצרפתיה אחת) בציפייה נרגשת לזכות ולו רק בנפנוף מסוקס. נתקלנו בחומה בצורה, ופפארצי שמחכים לשופט הראשי על סולמות. כשהוא יצא מהחנייה, בחרנו לא להתלות לו על המכונית (בכל זאת, היו לנו כרטיסים למקומות טובים להופעות, ואני לא בטוחה עד כמה בתי חולים בלונדון טובים), אז זכיתי לשמוע צעקות פפארצי מהסולמות, להבין שמעבר לגדר החסומה הוא עומד, לראות מכונית שחורה אטומה, ולשבריר שנייה את העורף הבהיר, הברלואי. הא, כן, ותמונות שרק צולמו שהפאפרצי הראו לנו ברוב התחשבותם. הבנו שלחכות מחוץ לאולפני פאונטיין (שצמודים ממש לאיצטדיון וומבלי , כך שיכולנו להחיות זכרונות קסומים בדרך לשם) זו לא הדרך לישועה, והחלטנו שנוותר על החוויה המפוקפקת הזו יום למחרת. ביום למחרת, הלכנו לקנזינגטון. שכונת יוקרה, מלאה בחנויות וגנים יפים, בה נמצא הרויאל אלברט הול, ובמקרה גרים בה שני גברים מסוקסים העונים לשם גארי בארלו וג'ייסון אורנג'. חני ונטע היו להוטות לאכול ארוחת בוקר אנגלית, כלומר שעועית, בשר, ביצת עין ("זה יושב לך כמו בלוק בבטן, אז את לא רעבה כל היום") ואני וקרן זרמנו איתן. ישבנו בבית קפה סמוך לבית התפוז, ואכלנו לנו ארוחת בוקר טעימה, וכל העת השקפנו על חלונות הכניסה. לפני שאמשיך עם הסדר הכרונולוגי של המאורעות, אתאר לכם מה עבר לי בראש מהערב שלפני עד אותם רגעים: מה הסיכוי? מה הסיכוי שנראה מישהו מהם דווקא בזמן שהוא יוצא מהבית, דווקא מתי שאנחנו באים? אנחנו סתם מבזבזות את הזמן שלנו, יכול להיות שג'ייסון ישן עד מאוחר ונשאר כמו בטטת כורסא בבית, מתרגל כפיות עם החברה הקומיקאית שלו, ויכול להיות שעד שהרמנו את עצמנו מהמיטות והתארגנו ללכת, הבחור החרוץ כבר יצא לריצת בוקר וקניות לחג. בקיצור, בזבוז זמן מוחלט. לפחות תצא לנו תמונה עם הספסל, ואולי אספיק לקנות מתנות למסיבת רווקות שאותה ארגנתי באותו שבוע. בקיצור, חוסר אמונה מוחלט, ובאמת, מה הסיכוי?? כמובן שהבנות שישבו עם הפנים לכניסה תודרכו להסתכל החוצה כל הזמן, למורת חוסר האמונה, וכמובן שגם אני הסתובבתי כל הזמן החוצה. אובססיה, מישהו צועק בקהל? אכלנו, הצטלמנו, נהנינו. הדבר הבא שקרה קרה ממש מהר. אני פורטת פה מאית שניות לתיאור מורכב: בשניה בה סובבתי את הראש שוב כדי לבדוק את הכניסה, קלטתי דמות מוכרת מסתכלת לשניה לתוך בית הקפה. בשבריר שניה מילמלתי – ג'ייסון... וראיתי שחני ונטע קלטו גם, החלפנו מבטים וקמנו, מתוך הסכמה נחושה שבשתיקה. זינקנו החוצה, כשאנחנו משאירות את כל רכושנו (כסף, ניידים מתוחכמים, דרכונים, מעילים וכו' וכו') בבית קפה, נטע קראה: ג'ייסון! הוא נעצר, מופתע מהאמבוש. כל הקטע הבא קצת מטושטש לי, אז אני מתנצלת מראש בפני חברותיי למסע אם אני לא מדויקת: התחלתי לומר לו שבאנו במיוחד מישראל לפגוש אותו ואת גארי. הוא נעצר, חייך ושאל אם ראינו את גארי, וממש חיפש אותו במבטים. הוא תהה אם יצאנו מבית הקפה, ואמרתי לו שאנחנו אוכלות ארוחת בוקר מסורתית, והוא חייך, ואז נטע שאלה אם אפשר להצטלם. הוא ענה שכמובן, אבל שהוא לא אוהב למשוך תשומת לב, אז בבקשה שנעשה את זה בדיסקרטיות. התחלנו בסשן צילומים, והוא שאל תוך כדי אם ראינו את גארי באקס פקטור, ואם אנחנו יודעות שהוא מופיע היום בתוכנית. אמרנו שבאנו להופעות ברויאל אלברט הול, והוא קימט את מצחו, מבולבל, ושאל אם זה היום. תיקנו אותו שזה מחר, ותהינו לעצמנו אם זה אומר שהוא לא מופיע איתו, או שזה משחק מתוחכם כלשהו של השחקן הכתום. אחרי שסיפרנו לו שבאנו מישראל, אמרתי לו שהוא צריך לבוא, והוא נאנח ואמר שהוא באמת ממש רוצה לבוא לישראל, אחת מאיתנו (אולי אני, לא זוכרת) אמרה שהלהקה צריכה להגיע, והוא תיקן: לא הלהקה, אני, אני ממש רוצה להגיע. באותה שניה עברה לי בראש המחשבה להציע את עצמי כמדריכת הטיולים שלו, אבל ברוב כסילותי לא השכלתי להוציא את המילים האלה מהפה, לג'ייסון אורנג'. ואז הוא הסתכל על ארבעתנו, ואמר: "אבל... אני זוכר אתכן, אני זוכרת שפגשתי את אתכן.... ואז הוא הסתכל עלי והצביע עלי – אותך! אותך אני זוכר! באותו רגע היתה קשת בענן, הציפורים צייצו והעולם נצבע בורוד. ג'ייסון אורנג' זוכר אותי!!!!!! התחלתי להזכיר לו שנפגשנו בינואר ביום הולדת של גארי, הוא קימט את מצחו וניסה למקם. נטע אמרה שאולי הוא זוכר את הדגל שהיא מסרה לו בוומבלי, ואני אמרתי שאולי הוא זוכר אותנו מהשורה הראשונה בוומבלי. הוא אמר שהוא מצטער, שהוא פוגש הרבה אנשים והוא לא בטוח, אבל שאותי הוא בטוח זוכר. באמת לא יכולתי לבקש יותר מזה שג'ייסון זוכר אותי. אותי, הילדה הקטנה בת ה 13 שבהתה בהופעות של ברלין וידעה שהיא לעולם לא תגיע לשם. הזוי. התחלנו עם סשן הצילומים. הוא באמת היה מקסים וסבלני, וכך כל אחת זכתה לתמונה או כמה תמונות (קרן!), ואני ונטע הצטלמנו יחד כאשר היא ברוב טובה השחילה אותי לתמונה אלמותית, שמזל שקרתה כי בתמונה האחד על אחד שלי איתו יצא לי סנטר כפול . אחרי סשן התמונות, הוא התבדח ואמר, אז מה, אכלתן ארוחת בוקר אנגלית? עם נקניק ושעועית? טעים לכן? ודפק חיוך זוהר עם עיניים שמאירות את השמיים האפרוריות של לונדון כאילו הייתה ישראל ביולי. חני הגאונה שאלה אותו אם הוא רוצה להצטרף אלינו (דבר שאני הייתי אולי חושבת עליו, אם זה היה כל אחד אחר חוץ מחמשת המופלאים) והוא חייך, התנצל ואמר שהוא מאחר לפגישה עם חבר. היינו צריכות להפרד, וחני עוד נשארה לשאלת אחד על אחד איתו, כששאלה אם הוא הולך להיות מחר ברויאל אלברט הול. הוא הסתכל לה בעיניים ואמר שלא, ואנחנו נשארנו עם התהייה. אומר את האמת או מכוון להפתיע? חזרנו לבית הקפה בהיי מוחלט. תוך שניות כל בית הקפה ידע שנפגשנו עם ג'ייסון אורנג'. המלצרים החליפו ביניהם מבטים של "נו, אז מה, הוא גר פה, אנחנו רואים אותו כל הזמן, תשתקו כבר, ישראליות בהמות!"

orlyshka1

New member
המשך....

ואנחנו ניסינו להכיל את כל מה שקרה. נטע הייתה בהיי של הגשמת חלום, קרן ניסתה לעכל תוך כדי דפדוף במצלמת הפלא שלה, חני חייכה חיוכים חושפי שיניים נוצצות, ואני ניסיתי לחלוק את החוויה המטורפת עם בנות מהארץ שבאותו רגע טרחו לא לענות. הבאז עבר מאד מהר לפייסבוק ולטוויטר. זה היה נראה כאילו כל קהילת מעריצות TT יודעת בשניות שנפגשנו עם ג'ייסון. נהפכנו לסלביות לרגע, והתמונה המהממת שלי ושל נטע כיכבה בכל קבוצה אפשרית. גאווה ישראלית. האיטלקיות, הספרדיות, הגרמניות, האנגליות, כולן דיברו על המעריצות הישראליות שפגשו את ג'יי ברחוב. גם לנו מגיע, עכשיו תורנו. הפגישה הזו עם ג'ייסון סיפקה לנו אנרגיות לרחף ברחבי קנזינגטון, והלכנו לבדוק איך נראה האולם שאנחנו הולכות לבלות בו בשתי פגישות אינטימיות עם אדון בארלו, ולבדוק אולי הוא עושה שם בדיקות סאונד. ובכן, מאד יכול להיות שהוא אכן עשה שם חזרות, אבל נתקלנו במחסום בלתי עביר, ופשוט חקרנו את כל הכניסות של המקום, שמנו איקס גדול על ה stage door. הטיול הזה היה כולו ערבוביה של סטוקינג, שופינג וכיף של חברות, אז באותו היום חרשנו על חנות שכולה מוקדשת לתפארת גוף המין הנשי (מסיבת רווקות, כבר אמרתי), בהעברת חוויות על הפגישה החוץ גופית שלנו עם מר תפוז, סיור לילי בלונדון ברידג' ולונדון טאואר, שם שרנו בקולי קלות שירי TT והחרדנו את כל האנגלים המיובשים משלוותם. היום הסתיים בסעודה מפוארת במסעדה הודית טעימה עליה המליץ לנו אדון אנגלי אחד, גם הוא טעים, בטיוב. בסעודה נטע שחזרה את ההוראות שג'יי נותן על איך לאכול אוכל הודי the proper way. כיף, כבר אמרתי? ביום שלמחרת, היינו מוכנות ללכת ולחכות למר בארלו כשהוא נכנס לחזרות ביום ההופעה. קיבלנו מידע שראו את מילטון נכנס, ושהגענו פגשנו את החברות מארצות אחרות, שותפות לטירוף, מחכות בכפור, ומי לא בא? ניחשתן נכון. חיכינו וחיכינו, וחיכינו וחיכינו. קפאנו וחיכינו, חיכינו וקפאנו. היה כל כך קר, שכבר לא הרגשתי הרבה מהגוף שלי, רק את הרצון לפגישה, צילום, החלפת מילים, חיוך, אפילו נפנוף ממרחק של כמה ס"מ היה מספק אותי. הו אז, האדון צייץ שהוא כבר בפנים, ורוחנו נפלה. לולו, האישה שמציתה את האש (כנראה של ג'יי) עברה, וחני זינקה לעברה והשיגה לנו תמונה איתה (אם נגעתי בה, עד כמה זה אומר שנגעתי לג'יי? LOL) , והמשכנו לנסות להשיג משהו. הגענו עד כאן, אנחנו לא נוותר כל כך מהר. דיברנו עם איש אבטחה שאמרו לנו שם שהוא בצוות האישי של גארי (ידובר עליו עוד בהמשך...) שהבטיח לנו שינסה לעשות משהו, ושנחכה במשרדים של הבמה. בזמן שחיכינו, יכולנו לשמוע את האדון שר ועושה בדיקת סאונד. כל האיברים שהיו יכולים ליפול לתחתונים – נפלו. חיכינו שם דיי הרבה זמן, רואות בעיניים כלות איך אנשים שעליהם תגים עם תמונה של גארי נכנסים בשלווה פנימה, שומעות כמה שירים מהסט ליסט, כשפתאום שמענו את שיין. זה בטח לא היה גארי, אז המסקנה המתבקשת היא שזה מארק, ושהם כולם שם. מעריצות הארד קור נפלו בהטעייה, זה היה אולי מורס, כפי שהתברר לנו מאוחר יותר. איש האבטחה חזר ואמר שהוא מצטער, שגארי מאד מאד עסוק בחזרות לערב, ולכן הוא לא יכול לצאת, ושהוא יכול רק להבטיח לנו שהמסר שלנו, ושהעניבה שהכנו מתנה מבעוד מועד (נטע המוכשרת שילבה את הסמל של TT עם מגן דוד, במסר מהמשלחת הישראלית) ימסרו לגארי. ביקשתי ממנו שיסתכל לי בעיניים שהוא מבטיח את זה, ושזה מאד חשוב לנו, ושבאנו במיוחד לישראל. הוא אמר שהוא מבטיח לי שהוא באופן אישי ימסור לו. נו שויין. חזרנו למלון להתייפף לקראת הדייט עם גארי. אני וקרן תפסנו אוטובוס בזמן שנטע וחני סיימו הכנות אחרונות. בדרך לשם, קרן פתאום אומרת לי: "תגידי, זה לא ג'ייסון?" הבטתי מהחלון, והוא היה שם, הג'ייסון במלוא הדרו (בערך) יושב על המדרגות ליד הבית שלו עם גברת לא מוכרת. שפשפתי את העיניים והוא עדיין היה שם. איכשהו הוצאתי ביד רועדת את האייפון וצילמתי. מה קורה פה?? פעמיים ביומיים? הטוויט שצייצתי איכשהו הובן שלא כהלכה בידי הבריטיות שנכשלו בהבנת הנקרא, וכל העולם התחיל להפיץ שג'ייסון נראה עולה על אוטובוס בדרך לרויאל אלברט הול. הו וול. ההופעה. אף פעם לא ראיתי את גארי בישיבה בשורה שלישית, כשיש לי ביד כוס יין לבן, ואני מסוחררת מאלכוהול. אני מניחה שתמיד יש פעם ראשונה, למרות שבהופעה הזו ממש לא ישבנו. מיד כשהוא עלה כולם קמו, והתחלנו לשיר ולצרוח. מאד קשה לי לתאר במילים את התחושה הזו, של לראות את גארי כל כך מקרוב. אפילו שכבר ראיתי אותו ממש מקרוב הרבה פעמים השנה (ולא, אני לא ממש מעכלת שאני כתבתי את השורה הזו), אני לא חושבת שאוכל להתרגל לפלא הזה, הכל נהיה מטושטש שאני מנסה לשחזר. ההופעה הייתה כל מה שיכולתי לצפות. גארי קרוב לקהל, גארי מנגן בפסנתר, גארי קורא שלטים של הקהל ואני אוכלת את עצמי למה חשבתי שזה אולם מכובד ולא יהיו שלטים, גארי פונה לבחורה בקהל ומבקש ממנה שתכפתר לו את הכפתור. באותו רגע גססתי לאיטי, והמוות הגיע כשגארי שר מחרוזת בלדות שחיכיתי לה כל כך, גארי שר את האם זה יכול להיות קסם בגרסת beautiful world, גארי ב nobody else, שזה השיר שלי ושלו, גארי שר סווינג, גארי כל כך קרוב, גארי יורד לקהל בהכל משתנה. אני נוגעת באצבעות הקסם של גארי. כשהוא שר pray לבד על הבמה, ורקד את הריקוד, רק הוא, חשוף כל כך, והתקבל בכזו אהבה, שם יכלו להכריז על מותי ולהביא פרחים. הרגליים כמעט לא עמדו בלראות אותו רוקד את pray. בסוף כבר לא ממש יכלו לעצור בעדי מלהגיע לשורה הראשונה, ונבלעתי ביופי הזה ששר את rule the world ו never forget כל כך מקרוב, שזה כאב. זה ההיילייט של הטיול שלי, אבל אני מרגישה שאני חוטאת עם המילים, כי אי אפשר להעביר את התחושות האלה במלואם. סמכו עלי, היה מדהים. יצאתי מההופעה בלי קול, ובתחושה שאני חייבת לראות אותו שוב מקרוב. זו הבעיה עם הבנים האלה, שהם ממכרים. ככל שאת מקבלת יותר, כך את רוצה יותר. שקלתי ללכת ביום למחרת שוב לרויאל אלברט הול ולחכות, אבל אני חייבת לומר שקצת הגיון בריא עוד נשאר בראש מלא אדי הבארלו שלי. גארי לא נגיש עכשיו, הוא פשוט לא בקטע של לעבור ליד מעריצות, בגלל גל הפופולריות העצום של האקס פקטור. היה קשה להשלים עם זה, ופחדתי שאני אפספס שוב, אבל צדקתי. הוא פשוט לא נגיש. אף אחת לא הצליחה להצטלם איתו בדרך או בכניסה או ביציאה משם. ביום למחרת לקחתי קצת זמן התייחדות עם לונדון, בזמן שקרן קרעה את פריימרק וחני ונטע ניסו לקרוע את מארק, ללא הצלחה לצער כולן. הגעתי להופעה השנייה בתחושה שאין מצב שהיא תוכל להשתוות לראשונה. הפעם היינו בשורה תשיעית, ובכלל, איך אפשר להתעלות על אתמול? ובכן, אפשר. הערב התחיל בבדיקות אבטחה מאד קפדניות, עקב ביקור המלוכה בהופעה באותו ערב. שם הכריחו את קרן לוותר על המצלמה המטורפת שלה. הפעם הגענו מצוידות עם שלט מעשה ידיה של נטע, ודגל המזל מה GB40. איכשהו אותם לא החרימו לנו. יש כבוד לגילויי הערצה בממלכה. ההופעה התחילה בבקשה לקום, בזמן שקייט וויליאם צ'רלס וקמילה נכנסו לתא המלכותי שלהם, הייתה תרועה מלכותית, הם נופפו לקהל, אנשים פתאום הוציאו דגלי אנגליה ונופפו בהם, וההמנון הושר בידי כולם. ובכן, כמעט כולם, חוץ מהזרות שהוציאו את מיטב כספן כדי לראות את גארי. תכלס? היה רגע מיוחד, אפילו שאני לא אנגליה. ההופעה מתחילה, אנחנו יחסית רחוקות (למרות שזה עדיין הגוש הטוב ביותר באולם, הכי קרוב לבמה), והוא עדיין מדהים. כעבור כמה שירים הצלחתי (בזכותה של נטע, שלא תהרוג אותי פה) להשתחל לכסא ריק בשורה הרביעית, ליד אורורה הצרפתייה. ושוב אני קרובה אליו.

הוווו......

נשמע טיול כל כך כיפי.... תרשמי לך את השם של המסעדה ההודית ואיך מגיעים אליה
*עוברת לקרוא את ההודעה הבאה
*

orlyshka1

New member
אל תדאגי

זה שמור אצל חני. אנחנו חייבות ללכת לשם ביחד בפעם הבאה! ואני גם זוכרת איך להגיע מרוב ששיננתי את זה עם הבחור החתיך בטיוב....

orlyshka1

New member
המשך 2

nobody else . גארי מבקש מכולם לשבת, ומדבר על השיר. בניגוד לכל זמן אחר, כולם יושבים (לפחות בשורות הראשונות). השיר הזה היה ההתעלות של כל הנסיעה, של כל האהבה שלי אליו, אליהם, במשך 17 שנה. ישבתי שם, הסתכלתי עליו שר את השיר המרגש הזה, והרגשתי כאילו אין אף אחד איתנו באולם. זה היה ממש רגע אינטימי. יכולתי לראות אותו מסתכל אחורה ובוחן את החיים שלו, בעודי בוחנת את החיים שלי. ישבתי שם, מולו, דומעת (טוב, נו, בוכה), והוא פשוט שר את זה לי. השיר הזה, ברגע הזה, זה היה התמצית של הכל. -פאוז, לחוות מחדש ולנשום. - ושוב pray, ושוב lie to me ו forever love ו love aint here ואני באמת כבר לא יכולה להכיל את כל הטוב הזה שבא אלי. וכן, היה מגע עיניים וחיוך, והוא הסתכל וקרא את השלט, גם ממני וגם מנטע, גם הפעם הוא ידע שיש ישראליות בקהל. ואז התחיל everything changes. הפעם, בניגוד לבלבול של אתמול, כולן היו ערוכות לקרב, ממש כמו בשמונה אותיות בקיץ. הייתי קרובה למעבר, וחשפתי שיניים לכולן. היום אני אנשק אותו. אז הפעם כל עניין המעבר דרך הקהל היה קצת יותר קשה, כי כולן כבר ידעו והכינו את עצמן, ואילו היו מחזות קשים של אונס קבוצתי, רק שמי שהגנו עליו היו המאבטחים הקבועים והפריג'דרים שלו, פול וג'יימס, והמאבטח ההוא, שגם הוא פריג'ידר לא קטן, שהיה נחמד אלינו והקשיב לכל הבקשות שלנו והבטיח לנו הרבה הבטחות. פרוטקציות? Think again! בזמן שקרן מצאה את דרכה לנשיקה על לחיו של אדון בארלו, אני תפסתי את הפנים שלו (כן, הפנים והזיפים) והתכוונתי להדביק לו נשיקה מצלצלת. על הלחי, נשבעת! דמיינו בהילוך איטי שאני תופסת לגארי בארלו את הפנים בשתי הידיים, מקרבת את הפנים שלי לפנים שלו, ממש קרובה... ואז... מקבלת אגרוף בראות מהמאבטח הנחמד.... עפתי אחורה לכיסאות, וכמו כל בחורה חלשה התחלתי לבכות. נו, כאב לי... הוא קלט את זה, עזב את גארי וחזר אחורה להתנצל ולבדוק שאני בסדר. נפנפתי אותו. חוצפן. בכיתי קצת לנטע, שהפצירה בי להתגבר, ותוך כדי עיכלתי שכרגע תפסתי את הפנים של גארי בארלו והייתי קרובה מרחק צרפתית ממנו. בין הדמעות פתאום התחלתי לצרוח מאושר... טוב, אולי כן היו צריכים לאשפז אותי. אז המשכתי ליהנות ממרקוס מהאקס פקטור שבא והתרגש והדואט שלו עם גארי היה מאד יפה, והיום אפילו ממש נהניתי מההופעה עם ג'ייסון דונובן. וכל הזמן ניסיונות גיחה לשורה הראשונה, מגיעות, נהנות קצת מהקרבה, ומוחזרות אחורה. ושוב, בסוף הגעתי לגדר, וששוב היה סילוק המוני ביקשתי מאנגליה אחת, שלה היה באמת מקומות בשורה הראשונה, שתעזור לי כי באתי במיוחד מישראל. היא שמעה את זה, חיבקה אותי, הצמידה אותי לגדר ולא נתנה לאף אחד להגיד כלום. הזוי. הרגע הזה אפשר לי לחוות את השורה הראשונה חצי ריקה מולו, ושוב, הרגשתי כאילו זה רק אני והוא והחליפות המטריפות שלו (הוא החליף שלוש חליפות תוך כדי הופעה, שלוש!), והזיעה על המצח, והאצבעות האלה, והקול המלטף.... חייבת לומר, שכל הטוב הזה גרם לי לסחרחורת. רגעי אושר אחרונים עם גארי ב never forget, והוא נראה כל כך מאושר, וכל כך שלם עם המקום שלו על הבמה, והכל מלא באהבה מהקהל, והוא רק רוצה לגעת בקהל, על אף סכנת הביזה שריחפה מעל ראשו בכל פעם שהתקרב לתת לנו יד. וכן, נטע לחצה לו את היד כמה פעמים. חני טוענת שאם לא הייתי נראית כמו משוגעת באותם רגעים, עם עיניים מאוהבות ואובססיביות וידיים מושטות, הוא היה בא גם לצד שלנו ללחוץ יד. מה אני חושבת? אני חושבת שכשאני בהופעה אני מתנהגת איך שאני רוצה. משוגעת או לא. ושוב, ערב קסום, שהתעלה על קודמו, ולא חשבתי שזה יכול לקרות. כמה חבל שאי אפשר לתפוס אוירה ולפזר ממנה קצת על המילים האלה, כי קשה לי להעביר את החוויה המדהימה והאינטימית הזו, של הופעה של גארי בארלו ברויאל אלברט הול. המסע שלי באנגליה נגמר. שלוש פעמים נסעתי השנה, וכל פעם הייתה מיוחדת עד מאד בדרכה. אני יכולה לומר שהמסע שלי להגשמת החלומות שלי הוכתר בהצלחה. איזו שנה מדהימה.

Hadar07

New member
איזה יופי של חוויה

ממש נהניתי לקרוא על כל מה שעברת שם. קודם כל כל הכבוד על ההתמודדות עם הקור הנורא, מזל שבאמת לא היית צריכה להיות שם שעות לפני כמו בוומבלי. איזה מזל היה לכן שפגשתן את ג'ייסון למרות שלפי איך שהוא נראה פה בתמונה לא יודעת אם הייתי מזהה אותו עם כל השכבות האלה חח הוא נראה ממש חמוד כאן ואיזה נחמד הוא לפי מה שכתבת, אני שמחה לשמוע דברים כאלה על אנשים שאני אוהבת. ממש מגניב שהוא זכר אותך, איזה כיף זה. וכמובן ההופעות של גארי שבטח היו שוות את הכל. נקווה שבפעם הבאה ש"תצטרכי" לטוס ללונדון לא תהיה בעוד הרבה זמן

מדהים

אין לתאר את הנחישות שלכן.כל הכבוד לכן על החלומות שאתן מצליחות להגשים ועל החוויות הנפלאות הללו. מאחלת לכן רק עוד ועוד הגשמות

orlyshka1

New member
אני לא בטוחה עד כמה הכיס שלי יעמוד בעוד משהו

כזה... שינוחו קצת... :) למרות שתסמיני הגמילה קשים :) כן, הוא מקסים, חוויתי את זה כבר בינואר, ועכשיו עוד יותר.

וואו

אורלי, לרגע אני הפכת אותי למעריצה שלך. באמת. איך שאת לא שמה על אף אחד ושום דבר ופשוט קמה ונוסעת, ואיך שהצלחת להתקרב כל-כך אל מושאי ההערצה שלנו ב (כמעט) 20 השנה האחרונות! החוויה באלברט הול נשמעת מדהימה מהחיים, אבל התמונה הזו, חבוקה בזרועותיו של ג'ייסון.... וואו, איזו הגשמת חלום, כמה היית נותנת בשביל זה! לא מכירה אותך אישית, אבל שמחה מאוד בשבילך, מכל הלב.

orlyshka1

New member
תודה רבה!!!

עשית לי לחייך עם התגובה שלך... זה עושה טוב שאנשים מבינים את גודל החוויה. כן, לפגוש את ג'ייסון.... ולפגוש את גארי ביולי, ואת כולם בינואר.... אלוהים, איזו שנה!!! (ראית את התמונה שלי עם גארי, ד"א?)

כמובן!

בטח שראיתי את התמונה עם גארי (ושוב- איך את עושה את זה?!). אבל הסיפור הזה עם ג'ייסון, איך שפגשתן אותו, זה כל-כך לא יאמן. והוא היה כל-כך מקסים אליכן! זה רק אומר איזה בנאדם הוא. בכלל, בשנים האחרונות האהבה שלי לג'ייסון ולהווארד רק גדלה, כאילו הם כל-כך הרבה יותר ממה שהם היו (ותמיד אהבתי אותם, אמנם פחות מהשאר אבל עדיין).

orlyshka1

New member
אני מודה ומתוודה

שמבחינתי בשנים המוקדמות ג'ייסון היה החלק בטט שלא ראיתי. לא הבנתי למה הוא טוב ומה הוא עושה שם. אבל עכשיו, הו עכשיו.... אני לגמרי מכה על חטא. כנראה שהוא טעם של קוגריות

"חשפתי שיניים..."

ערפדה
lie to me....? מ'זה השיר הזה? הייתי מחטיפה כאפה למאבטח! אני צריכה שרטוט והסבר על איך בדיוק הוא הסתובב בקהל ואיך זה שלרוץ אליו שוב היה בלתי אפשרי... אבל נו... לפחות מיששת את החלק הכי טוב בו... (לפחות בעיניי.... שנוי במחלוקת
) אז... עוד מאמר לאוסף?!
קנט וויט פור דה נקסט וואן.... הא ולולו אמרה לכן משהו? לא היה סיכוי להתחנף אליה קצת בתקווה להטבות...?

orlyshka1

New member
אז ככה

אני לא יודעת מה את חושבת על השיר, אבל הוא נחשב לאגדה בקרב הברלואיות ההארד קור, והיה קמפיין מטורף להביא לידיעתו של האדון שאנחנו מאד רוצות שהוא ישיר את השיר. הקמפיין הצליח, אנחנו יודעות שהוא קרא את מה שביקשנו, גם כי מייק סטיבנס כתב את זה לאחת הבנות, וגם כי... וול, הוא שר את זה... הסבר ושרטוט מדויק תקבלי כשאני אקבל בראוניז :)))))))))))))))))) וגם אני לא יכולה לחכות, אבל יש לי הרגשה שאני אצטרך לחכות, ושאת הבאה שתכתבי.... לגבי לולו... היא מאד מיהרה, ולא היתה לה כוונה לעצור ולהצטלם, ואז היא נתקלה בחני. הוו וול, ההמשך ידוע...

MissPop

New member
זה שבעלי נחמד ידעתי

סיפור קצת מטורף אבל.... הרווחתן תמונה מהממת
רק גורם לי לקנא שMY SO CALLED החברה האנגליה שלי הבריזה לי
אחחח קנסינגטון איזה רחוב מהמם.

למעלה