הסיכום שלי. או: את באה לכאן הרבה?

orlyshka1

New member
קנזינגטון מהמם

והרויאל אלברט הול עוד יותר מהמם. וג'ייסון מדהים, וגארי אלוהי..... תמיד יש פעם הבאה, נילי...

סיומת מושלמת לשנה הזאת

שוב את?!?!?
כמו תמיד- הכתיבה שלך מדהימה!!! מממש הרגשתי כאילו חוויתי איתך את זה (הרי, איך ייתכן שלא?!) די! את צריכה להיות סופרת (למחייתך!), היה ממש כיף לקרוא... נראה לי שמזל שלא הייתי שם כי בטוח הייתי מכניסה את רובי לשיחה: אתה זוכר את השלט שכתבתי לרובי? מה זכור לך שהוא אמר על זה?!?... שוב, הייתי מתה לקחת חלק בשיחה הזאת באותו היום... גאד! מעניין מאיפה הוא זוכר אותך!
חחחחחחחח, האם הוא ניחש מה אכלתן לפי הניחוחות...? ווינק ווינק...

orlyshka1

New member
הלוואי

למרות שמאד קשה להתפרנס רק מכתיבה. הלוואי וזה יהווה חלק יותר גדול מהמשכורת החודשית שלי.... תודה, בייב, זה ממש חשוב לי לשמוע. את יודעת.... ונראה לי שהיה יכול להיות ממש מגניב שתהיי (תהיו) חלק מהשיחה הזו, אולי הוא היה יותר בעניין של להצטרף אלינו לבית הקפה..... ת'אמת, ההשערה שלי היא שהוא זוכר מינואר, וגם מיולי. נראה לי שהשוק שהוא חטף בינואר (כל הדרך מישראל?!) והשלט שהחזקתי ביולי, קיבעו את הפרצוף שלי בזכרון שלו. TEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! והניחוחות... אל תגידי את זה לנטע, היא עדיין בסרטים בדיוק ממה שאמרת :))))))))))))))))))))))

orlyshka1

New member
ד"א,

ראית מה הוספתי לחתימה שלי?? זה ממש ארוך כבר :)))))))))))))))))

כל הכבוד חני!

לא נראה לי שהייתי חושבת על זה, היה מגניב אם הוא היה מסכים בסוף! אורלי תודה על השיתוף
כתבת כ"כ מעניין שהייתי חייבת לקרוא הכל פעמיים

orlyshka1

New member
את צוחקת?

זה חומר מטורף לפנטזיה, מה היה קורה אם ג'יי היה מצטרף אלינו לארוחת בוקר... כמה דברים היו נאמרים/נעשים וכו' וכו'... תותחית חני. זה יעבוד בפעם הבאה... תודה בייב XXX

MissPop

New member
אורלי נזכרתי עכשיו בסיפור שלך

ובא לי שג'ייסון יבוא לחופשונת בארץ....
כזה סקסי

למעלה