הסינגל "יום אחרון" להורדה
+פרסום שם הדיסק!

אתם לא פוגעים לו בזכויות יוצרים ?../images/Emo4.gif

אני מניח שם אם זה באישורו של אמיר , יש עוד יוצרים הקשורים בסינגל , ועצם ההורדה שלו כאן בפורום , היא מעין לא חוקית ופוגעת גם ביוצרים אחרים כמו קרן פלס ומיקיאגי וכו'.. הרי בסופו של דבר מי שיוריד את כל הסינגלים שלו מהאינטרנט , לא ילך ויקנה את הדיסק... אני יודע שיש לכם כוונות טובות והכל מאהבה , אבל לדעתי בסוף אמיר זה שיפגע מהעניין.

TetiBETTY

New member
לא..

השירים ניתנים להורדה עם אישור של הד ארצי, אמיר וכל מי ששותף ליצירה. הסינגלים שניתנים להורדה אלו רק סינגלים שמשוחררים לרדיו. 3 במספר. אז לסיכום, לא נעשית כאן שום הפרה. תהנה מהסינגל

ג ב ש ו ש

New member
זה בסה"כ סינגל,לא אלבום שלם..../images/Emo88.gif

במילא לא קונים סינגלים או משהו כזה..

לדעתי זה לא נכון...

אם כל הסינגלים מהאלבום יובאו להורדה (כמו שהבאתם גם להורדה את השניים הקודמים) שהם למעשה השירים הכי חזקים שמייצגים את האלבום , וכולם יורידו אותם , למה שחוץ מרעות (שלא משנה מה שאמיר יעשה היא תקנה) כל השאר גם יקנו את האלבום ? תתאר לך אם הד ארצי היתה שמה "רק" את הסינגלים של מירי מסיקה להורדה באינטרנט ככה חופשי , לא נראה לך שמירי היתה מוכרת פחות עותקים ? לדעתי זאת טעות ואתם פוגעים במכירות של אמיר , אבל תעשו מה שבא לכם...אתם גרעין המעריצים שלו...

ג ב ש ו ש

New member
אני חושב שיש פה טעות..../images/Emo88.gif

בכל אופן אני לא אתווכח איתך בנושא. כל אחד והדעה שלו.אני חושב שהמטרה היא טובה,רוצים שחברי הפורום הרישמי של אמיר ידעו הכל לפני כולם,ישמעו סינגלים לפני כולם,יראו קליפים וכו' וכו'..אין פה שום דבר רע.

aMiRi GiRl

New member
אני חייבת לציין ש...

כשישר שמעתי את ההתחלה של הסינגל נורא הופתעתי.... לטובה.. זה יצא משהו נורא מיוחד... קשה אפילו להסביר לי ... נורא אהבתי.. =)

תודה רבה

איזה סינגל מקסים אהבתי אותו, הוא שונה משני האחרים אבל הוא מדליק כזה בקיצור האלבום נראה לי ממש מגוון ומסקרן.

shay08

New member
שם מטומטם ביותררררררררר ../images/Emo70.gif

אבל הסינגל טוב מאוד לדעתי

yeala

New member
פג תוקפו של הקובץ זה לא...

פג תוקפו של הקובץ ששמת ,אי אפשר להוריד אותו.

למעלה