נופר הסיסמא היא:הבלוג של ליזט מקווה שעזרתי לך........בהצלחה
ה הילה בן זינו New member 9/7/06 #11 מישהו יודע איפה הסיסמה הפכתי את תפוז לאתר הבית שלי אבל איפה הסיסמה בדף הבית, בפורום של 1100 שח או בתפוז אנשים מחלק 1100 שח?
מישהו יודע איפה הסיסמה הפכתי את תפוז לאתר הבית שלי אבל איפה הסיסמה בדף הבית, בפורום של 1100 שח או בתפוז אנשים מחלק 1100 שח?
ר רווית30 New member 9/7/06 #12 הילה הסיסמא רשומה בבאנר בדף הראשי איפה שרושמה השעה...שאז אפשר להגיעה ולחפש את המעטפה.
S sahar00 New member 9/7/06 #15 כל הכבוד לך../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo105.gif יש לי בעיה במחשב ואני לא מצליח להפוך את תפוז לדף הראשי תודה רבה לך
כל הכבוד לך../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo105.gif יש לי בעיה במחשב ואני לא מצליח להפוך את תפוז לדף הראשי תודה רבה לך
E Elad l New member 9/7/06 #18 הסיסמא היומית ../images/Emo130.gif הסיסמא אכן מפורסמת בחלון פופ-אפ. במידה ואתם נתקלים בבעיות בגישה לסיסמא, אנא היעזרו במאמר הבא.
הסיסמא היומית ../images/Emo130.gif הסיסמא אכן מפורסמת בחלון פופ-אפ. במידה ואתם נתקלים בבעיות בגישה לסיסמא, אנא היעזרו במאמר הבא.
S shirishp New member 9/7/06 #25 למה אתם לא כותבים את הסיסמא? ל-90% מהאנשים היום (שמבינים במחשבים) יש חוסמי פופ-אפ ע"מ לחסום פירסומות. אני ממליצה שפשוט תיכתבו וזהו. הרי רק מי שגולש בתפוז יידע אותו.
למה אתם לא כותבים את הסיסמא? ל-90% מהאנשים היום (שמבינים במחשבים) יש חוסמי פופ-אפ ע"מ לחסום פירסומות. אני ממליצה שפשוט תיכתבו וזהו. הרי רק מי שגולש בתפוז יידע אותו.