הסיפור האישי שלי, מוטיבציה למשתמטים?

smailie

New member
גם אני הולך להילחם

על כך שיקבלו אותי בכלל לצה"ל, לתפקיד כלשהו.

pavel777

New member
בטח אתה מתקשר הביתה כל ערב ובוכה

כמה קשה לך וכמה אתה מסכן נכון? מפונק תעשה 3 שנים צבא מה קרה? זה כולה 3 שנים מתוך כמה עשרות שנים. הקדשת 12 שנה ללימודים אז מזה 3 שנים

smailie

New member
ההודעה הייתה אליי?

כי אני מוכן לעשות הכל כדי להגיע לשירוּת בצה"ל, למרות גילי המבוגר (32). אין שום סיבה שידחו אותי, למרות שכבר 15 שנה פוסלים את כל בקשותיי לשרת. יותר קשה לי עם זה שמוותרים עליי. צעקות של מ"כ זה עוד דבר קל, יחסית למה שאני צריך לעבור כמי ש"תוייג" כבעייתי ונאלץ להתמודד עם ההשלכות עד היום.

pavel777

New member
סליחה אחי לא הבנתי, חשבתי..

חשבתי שרשמת שאתה הולך להאבק בצהל שלא יקבלו אותך לשום תפקיד (יעני לצאת מהצבא) כל הכבוד אחי, אם ניסית, העיקר שאתה יודע שעשית 100% ולא ברחת מהאחריות והחובה

smailie

New member
תודה!

אגב, את הסיפור המלא לרקע לפטוֹר תוכל למצוא בקישור "קבצים" שבראש עמוד הפורום (פירסמתי אותו כאן לא מזמן). מדובר, באופן כללי, על קשיי למידה וליקויים מוטוריים (כלומר, איטיוּת טכנית וחוסר שיטתיוּת בפעולות יומיומיות מורכבות) שאובחנו בטעות כבעיות נפשיות. ועל הרקע הזה פסלו אותי לשירוּת בלשכת הגיוס ועד היום אפילו להתנדבות לא מוכנים לקבל אותי.

smailie

New member
אז תמיד יש פעם ראשונה

ואין לי שמץ של ספק, שאם אמשיך להשקיע בהגשמת המטרה, בסוף אזכה להגיע לשם ואפילו לקצונה. אני מוכן להתערב איתך שזה יקרה. הפטוֹר שקיבלתי לא היה צריך להינתן ולא רציתי אותו. חד - משמעית.

בן אדם קצת פירגון , מה יש??

כל הכבוד לו שהוא רוצה להתגייס למרות הקשיים הרבים . במקום להוריד לו את המוטיבציה כמו שאתה עושה , אתה יכול לעודד אותו שימשיך לנסות , אני מאמין שבסופו של דבר הוא יצליח.

SupermanZW

Well-known member
צה"ל מגייס רק מתחת לגיל 30 והוא בן 32, לכן

באמת חבל על זמנו.

smailie

New member
זה מה שנאמר לי בלשכת הגיוס:

בגילי, ישנה מדיניוּת המאפשרת להתקבל לשירות בהתנדבות, למשך תקופה של שנה אחת (עם טירונות מתנדבים). אבל את הטיפול בענייני העבירו מלשכת הגיוס לגורם אחר - וכרגע הנושא עדיין תקוע. אז זה לא משהו שאני המצאתי ולא הכנסתי את עצמי לאשלייה. נכון?

smailie

New member
ובכל זאת, הם הגיבו לפנייה אישית שלי בנושא

וסיפרו לי על אופצייה כזאת אחרי שהם כבר ידעו במי מדובר ומה הרקע שבגללו נפסלתי לשירות בתחילה. באותו עניין וברוח חדשות היום, לא ידעתי שמאיה בוסקילה, שגם כן עומדת להתגייס כשהיא כבר בת 30, היא עולה חדשה (ראה הודעה חדשה אחרת בפורום).

SupermanZW

Well-known member
מאיה בוסקילה היא מקרה מיוחד, לה יש יכולת

להשפיע שאין לך בגלל שהיא "סלב".

smailie

New member
מבלי להשוויץ, גם המקרה הלא שגרתי שלי

יכול לסייע כאן ובסופו של דבר להביא אותי לצה"ל..

למעלה