הסיפור מאוחד עם ההמשך שלי (שוב
)

shmez

New member
אתם מ-פ-ג-ר-י-ם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Torn

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

shmez

New member
אעלק הכל בגלל רוני...ההמשך../images/Emo70.gif

עליתי הבמדרגות בחזרה לחדר...היפות שלי (רק להיום זה היפות ולא היפה..) עדיין נימנמו להן.רכנתי לעברן נשקתי לנסיכה שלי על הצוואר נשיקות רכות כאלה...אח"כ עברתי לאנג'י...נשיקה קטנה על הלחי...הן התעוררו,נתנו אחת לשניה נשיקה חייכו וקמו (ידעתי שמפה הדרך חזרה ליחסים נורמליים היא בלתי אפשרית...). אמרתי להן בוקר טוב וביקשתי מהן לרדת למטבח שיש לי הפתעה... "אני ממש מתחילה לאהוב הפתעות.." ציחקקה אנג'י. "כן זה ממש נחמד.." אמרה רוני. "וואו...איזה שולחן יפה דורוני,מושקע, מזה קמת ב-3 לפנות בוקר בשביל זה
" "ממש לא" אמר העוזרת של אנג'י, מיכל שמה...וצחקה. "באמת תהיתי איך ולמה ירדת אתמול "לשתות" באמצע.."אמרה רוני. "חחחחח...אי אפשר לעבוד עליה על המתוקה הזאת אהה.." ציחקקה אנג'י. בקיצור התיישבנו אכלנו ארוחת מלכים מכל טוב הארץ...חזרנו למעלה להתלבש...פתאום התחלנו לריב מי ייכנס ראשון למקלחת (לא משנה שלאנג'י בבית יש בערך 20 חדרי אמבטיה..), הוחלט שנהיה חסכוניים ונתרחץ כולנו יחדיו... היה מאוד נחמד..סיבנו את הגב אחד לשניה..ושניה לשניה...חחח ארחלה המשך בוקר... יצאנו התלבשנו ופתאום הפלא שלי צילצל....הלכתי לצד דיברתי בשקט שרוני לא תישמע... "מי זה היה" שאלה רוני בתמימות אחרי שסיימתי לדבר..אמממ זאת היתה נטלי..כן נטלי.. פתאום עוד צלצול...הפעם בבית של אנג'י...רוני ענתה.. "היי, ווטס אפ" שאלה רוני את האדם מהצד השני.."יה היה כיף" "דורוני זה בשבילך...נטלי..." או או חשבתי....
דורוני הינה קצת יותר עלילה בשבילך...מקווה שתהנה מההסתבכות... חוצמיזה אנשים..יאללה תיצטרפו
וצחי...הבטחת

jt7785

New member
../images/Emo12.gif

הקטע של המקלחת היה מוזר...
ולא הבנתי את הקטע של העוזרת? הפכת את מיכל מזמרת לעוזרת? ומי בישל בסוף, אני או העוזרת? בלבלת אותי לגמרי..... ומי זה כבר יכול היה להיות בפלא... ואני יוצא מזה בלי בעיה תראי

Torn

New member
אני מפחד להרוס....

עזבו אני לא טוב בסיפורים האלה, את ודורון עושים עבודה מעולה, ואני בטוח שכולם נהנים לקרוא את זה...

michalas

New member
היי../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif מה קורה פה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני
עוזרת
אני לא אמורה להיות זמרת.... חברה של צחיק...
אני לא מסכימה לזה
הפקרות
הסיפור מתחיל לא למצוא חן בעייני כבר....
הממ...ו...אהה...כל הקטעים האלה שלכם.... אני רואה שזה ממש מספק אתכם הא
חח...אבל באמת...תתחילו להפחית בזה...אתם סוטים מהנושא.... בשביל זה יש את החיים האמיתיים חמודים..חח..
אבל ההסתבכות נשמעת אחלה

Torn

New member
לא נכון../images/Emo88.gif

דווקא זה מעניין, אהמ.... אולי קצת ניסחפתם עם הקטע שהתקלחתם כולכם וסיבנתם את הגב אחד לשני, אוייי זה היה קורע
.

shmez

New member
תראו...

א.אופסססס...שכחתי שאת הזמרת....
עימך הסליחה... ב.אני רק המשכתי את הקו של דורון..מבחינתי זו היתה הפעם האחרונה של סוטות...סתם היה מצחיק...הלוואי והייתי רואה את הפרצוף של דורון כשהוא קרא את זה... ג.נו יאללה צחי הבטחת..ויאללה מה איתך מיכל...וכולכם בכלל יאללה

jt7785

New member
תאמיני לי שהפרצוף היה מצחיק

זה היה מוזר לאללה............................

jt7785

New member
המשך למרות הבלאגן ../images/Emo26.gif

מממ לא רציתי שהיא תדע שזאת היתה קרין בפלאפון... "כן כן, אני יודע, לא היה לי קליטה בפלא אז אמרתי לה להתקשר לפה.." עניתי בזריזות ולקחתי מהר את הטלפון מהידיים שלה. אני מקווה שהיא קנתה את זה. "אה בסדר.." היא ענתה ברוגע וחזרה לענייניה. "היי נטלי, מה קורה?" אמרתי לטלפון. "הכל קווווול. דורוני, תשמע, יש לי הפתעה משלי ליומולדת שלך." ענתה נטלי מהצד השני. איזה קול יש לה. אח, פשוט ממיס. "מה? את יודעת שאת לא צריכה לתת לי כלום.." עניתי כאילו לא ידעתי במה מדובר. "אתה יודע איך שאני תמיד מחמיאה לך שהיית צריך להיות זמר והכל נכון? ותמיד אנחנו צוחקים שאם הלהקה הישראלית שלך היתה מצליחה אז היית זמר מפורסם נכון? אז החלטתי, שאני רוצה להוציא סינגל חדש, ביחד איתך! "מה?" עניתי בהתלהבות. "באמת?" התנהגתי כאילו לא ידעתי על העניין. אחרי הכל, רצינו לשמור בסוד שרוני גילתה לי מראש. "כן כן. בוא אליי נפגש ונדבר על זה קצת טוב?". "בטח בטח". תכננתי ללכת אליה, ואז להפגש עם קרין. אני לא ממש בטוח מה היא רוצה עדיין. כשראיתי אותה זה היה כזה שוק בשבילי. "טוב אני זז לנטלי", אמרתי לבנות, "אתן יודעות למה" גיחכתי. "ביי דורוני תהנה" רוני נשקה לי. לא ידעתי מה לצפות מאנג'י. "ביי גורג'ס" היא אמרה לי וגם היא נשקה לי על הלחי. איך הגעתי למצב הזה אני תוהה. מצב מטורף. שתי נשים כאלו, איתי. אוף, אני בר מזל. נכנסתי לאוטו ונסעתי לנטלי (..............)

jt7785

New member
ועוד קצת המשך כי זה היה טיפל'ה קצר

נסעתי. שמש חזקה היום חשבתי לעצמי. חבל שלא לקחתי משקפי שמש. פתאום הסתנוורתי כזה חזק ולא ראיתי כלום. הדף עצום מצד ימין העיף אותי כמו סלע של מאה טון. נכנס בי משהו מצד ימין. הכל היה קצר. זהו. רגע, אז מה זה אומר כל הסיפור הזה? זה החיים שלי חולפים לנגד עיני? זה אומר ש.. רגע מה זה כל הלבן הזה מסביבי. צעדתי פנימה. משם כבר לא אחזור. -סוף- מופתעים קצת? לא נורא. נמאס לי ולרוני ודי זה נהיה כבר די מרגיז. מקווים שנהניתם...........

shmez

New member
מקווים שנהינתם...

ואם אתם רוצים..תתחילו אתם סיפור חדש ומבטיחה לא לקחת את זה רק לעצמנו
נכון נסיכי

Torn

New member
ענק../images/Emo70.gif

תיכף אני ירכז את הכל וישים את זה כמאמר....
.

michalas

New member
חחחחחח.... ../images/Emo6.gif

פשוט ענק
חחח...קרעת אותייייייייייייייייייייי הסוף הכי פתאומי ומפתיע שקראתי בחיים
חחח...גדול

למעלה