המשך למרות הבלאגן ../images/Emo26.gif
מממ לא רציתי שהיא תדע שזאת היתה קרין בפלאפון... "כן כן, אני יודע, לא היה לי קליטה בפלא אז אמרתי לה להתקשר לפה.." עניתי בזריזות ולקחתי מהר את הטלפון מהידיים שלה. אני מקווה שהיא קנתה את זה. "אה בסדר.." היא ענתה ברוגע וחזרה לענייניה. "היי נטלי, מה קורה?" אמרתי לטלפון. "הכל קווווול. דורוני, תשמע, יש לי הפתעה משלי ליומולדת שלך." ענתה נטלי מהצד השני. איזה קול יש לה. אח, פשוט ממיס. "מה? את יודעת שאת לא צריכה לתת לי כלום.." עניתי כאילו לא ידעתי במה מדובר. "אתה יודע איך שאני תמיד מחמיאה לך שהיית צריך להיות זמר והכל נכון? ותמיד אנחנו צוחקים שאם הלהקה הישראלית שלך היתה מצליחה אז היית זמר מפורסם נכון? אז החלטתי, שאני רוצה להוציא סינגל חדש, ביחד איתך! "מה?" עניתי בהתלהבות. "באמת?" התנהגתי כאילו לא ידעתי על העניין. אחרי הכל, רצינו לשמור בסוד שרוני גילתה לי מראש. "כן כן. בוא אליי נפגש ונדבר על זה קצת טוב?". "בטח בטח". תכננתי ללכת אליה, ואז להפגש עם קרין. אני לא ממש בטוח מה היא רוצה עדיין. כשראיתי אותה זה היה כזה שוק בשבילי. "טוב אני זז לנטלי", אמרתי לבנות, "אתן יודעות למה" גיחכתי. "ביי דורוני תהנה" רוני נשקה לי. לא ידעתי מה לצפות מאנג'י. "ביי גורג'ס" היא אמרה לי וגם היא נשקה לי על הלחי. איך הגעתי למצב הזה אני תוהה. מצב מטורף. שתי נשים כאלו, איתי. אוף, אני בר מזל. נכנסתי לאוטו ונסעתי לנטלי (..............)