הסיפור מאחורי כל החבר'ה

d an a

New member
האמת

הרעיון היה באמת ש"כל חברה" החליטו להפוך אותה לאיזה שהו מזרון של הקיבוץ..אבל זה לא היה במסיבה...כי המורה שלנו היא עורכת דין..והיא הביאה לנו משפטים מפסק הדין ומהמקרה.. ולא ניראה לי שזה קשור ליהלי כי הוא ממש לא אחד מהאנסים..!

אבל אולי... ../images/Emo168.gif

הנאנסת הייתה קשורה איכשהו ליהלי.., אולי הוא מכיר אותה או משהו כזה...

go girl1

New member
זה ידוע הסיפור...

ובקשר לצופים אני חושבת שזה פשוטו כמשמעו כמו שאומרים... בצופים למדו לקשור אנשים או משהו כזה (אין לי מושג אני לא בצופים) והם קשרו אותה כדי שלא תוכל להתנגד להם...

חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo168.gif

בצופים לא לומדים לקשור אנשים... חחח לומדים קשירות.., אבל זה כל הקטע שיותר קל כביכול לקשור בחורה מאשר כל הקשירות של הצופים וכל זה...

אובלינה

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif

וזה כל מה שהיה לי להגיד. ידעתי שזה על אונס קבוצתי כל שהוא, אבל עכשיו עם כל הסיפור..
זה שיר מדהים, באמת.. ובצופים הם לומדים לקשור סנדות, לא
זה קשרים מסובכים לאללה..

חחחחח מפתאום../images/Emo105.gif

אני צופיפניקית ותיקה - ולמרותש אף פעם לא הייתי באף מחנ"ק, (מחנה קיץ) אני ידועת לפחות קשירה מרובעת וזה נורא קל וכל הקשירות הן באותו סגנון..

d an a

New member
../images/Emo2.gif

אני עדיין רוצה לדעת מה היה נישמע לך לא הגיוני!!

אני (בערך) מכירה מישו מ..../images/Emo105.gif

מזכרת בתיה! הייתי במחנה קיץ בקנדה מהתנועה של הנוער העובד ואם את בנוע"ל אז את בטח יודעת שזו תנועת האחים של הנוע"ל והייתי במכביה שזה פגיה בין כמה מחנות והיה שם איזה ישראלי אחד ממזכרת בתיה

רותמיקה

New member
זכר?אם זאת בת זאת בטח..../images/Emo29.gif

הגר? אם לא אז מי זה? אני בטוח מכירה!

זה בן../images/Emo105.gif

והוא היה גדול.. נראה לי אחרי צבא.. והוא הלך למחנה הממ *חושבת* מצדה! כה כה מחנה מצדה! כי לכנרת הלך איזה גל אחד... ולסוללים הלך מישו אחר.. אז זה חייב ליהיות מצדה! הוא הלך למחנה מצדה

Fairies Hunter

New member
האונס בקיבוץ שמרת

ושוב אני די מופתעת שאתם לא יודעים את זה.. תמיד שמדברים על השיר אומרים שהוא על האונס. ניחא.

למעלה