הסיפור נגמר: שרון כנראה יועמד לדין.

sknr 1

New member
כתיבה לעיניין !! ../images/Emo45.gif

כתיבה לעיניין !!
כתיבה לעיניין !!
כתיבה לעיניין !!
ואחת לסיום - כתיבה לעיניין !!

דווידו

New member
באמת כידי לסגור את הסיפור לפני הבחי

כי האמת המרה על שרון תצא בסוף לאור ,ואם הוא יאלץ להתפטר אחרי הבחירות ,אין מי שיאחד את כל המנדטים שקדימה מקבל ,נכון ציפי לבני ,או אולי אולמרט יכולים לרשת את שרון(אם כי אני לא אוהב אותו),אך אף אחד מהם לא יוכלו למנהיג מסה כזו של חברי כנסת שהדבר היחידי שמקשר בינהם הוא האהבה לשרון

sandbird4

New member
חקירה פוליטית ללא בסיס? קטן על שרון

המטרה היתה לא להוריד את שרון, כי אף אחד לא מספיק תמים בשביל לחשוב ששטויות כאלה יזיזו לשרון עד שהוא ילחץ מזה ויתפטר. קטן עליו. המטרה היתה להוריד קצת מנדטים משרון. נראה שגם זה כבר לא משפיע, אבל נראה מה יגידו הסקרים בסו, השבוע. תחזית שלי - לא צפויים שינויים גדולים. סקופ: לפני כמה דקות התקשרו אלי ממכון סקרים מסויים וסרבתי להשתתף בסקר, ככה שזה לא הייתי אני שהשפיע על הסקרים שיתפרסמו בסוף השבוע ולכן התחזית שלי עדיין אוביקטיבית

sandbird4

New member
זה לא קרה ב-2003

שרון לא כזה לחיץ מסתבר. הוא לא יפרוש כמו שהוא לא פרש ב-2003.

mean girl 16

New member
מה זההה? אני מוחה!!!

זאביק לא מושחת!!! איך אפשר לשים אותו באותה שורה עם בר און ואולמרט בכלל?! איךךך?!

mean girl 16

New member
אויי שקט!

אפשר להבין אותו. אם אתה לא זוכר את פרשת המינויים שהחבר'ה בליכוד עשו לו לפני כמה חודשים... איך ששרון עזב זה היה נראה כאילו אם הוא נשאר בליכוד הם ישחטו לו את הקריירה שם. אני מבינה אותו!

תומרס1

New member
מזל שאתה כאן ממתיק סוד

לא ידעתי שאתה מהמשטרה או מהרשות השופטת. כל האנשים מפורום הליכוד וכל משמיצי שרון ובעיקר פוליטיקאים עושים שימוש ציני בנושא הזה. למה שלא תתנו למשטרה לחקור את הנושא?? לדעתי אין שום דבר חדש שמאיר את עיננו עכשיו. וכל עוד לא הוכח שום דבר אין לצאת בקריאות שמחה על נפילתו של שרון. כי זה לא יקרה.. מחר שרון עובר צינתור ומכאן אני שולח לו הצלחה.. מעניין שאף אחד לא צעק על העיתוי בו זה נחשף, אנשים ללא מצפון וציניקנים אתם.

למעלה